Blij dat ik weer rij

Mijn Golf rijdt als vanouds als de weerga

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Goed geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen, weet waar ze over praten.

Boven verwachting

Onverwacht super klant vriendelijk

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Men voelde heel goed aan wat wij wel en niet wilden.

Wij hebben een hele goede ervaring met Autobedrijf Van den Udenhout in Oss omdat men heel goed aanvoelde wat wij wel en niet wilden. Hierdoor was er een goede klik en een goede samenwerking, wat resulteerde in een aankoop van een auto.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Vakkundig en Klantvriendelijk

N.v.t

• Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Zeer goed alles prima geregeld

Netjes te woord gestaan alle afspraken na gekomen en na een week netjes gebeld of hij goed beviel ik zal jullie zeker aan raden groetjes Henk schonen burg

Het klopt

De service was prima

Gerton Fens heeft ons geholpen met de beslissing te nemen een nieuwe TIGUAN te kopen. Dit op een manier die uitstraalt passie voor het vak. Geduld, een luisterend oor, inlevingsvermogen en vooral servicegericht.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Zeer maar dan ook zeer slechte ervaring

Afgelopen vrijdag een afspraak gemaakt met autobedrijf van Mossel in Boxtel. Dit werd ons geadviseerd door een medewerker in Eindhoven. De afspraak stond ingepland voor 2de Paasdag. De auto die wij graag wilde zien en kopen werd nog bereden door een collega die pas vader was geworden, vandaar dat we pas enkele dagen later de afspraak in konden plannen. We hadden ons zeer verheugd op deze auto. De volgende dag kregen we een telefoontje dat de auto was verkocht aan een andere collega. Wij zijn hierin zeer teleurgesteld omdat wij een afspraak hadden en omdat de auto niet eerder te bezichtigen was . Onze conclusie is. Doe geen zaken met dit voor ons onbetrouwbare bedrijf. Zij houden zich niet aan de afspraak en vinden ook maar heel gewoon dat wij niet in kennis zijn gebracht dat zij deze auto gingen verkopen. Gelukkig zijn wij terecht gekomen bij een ander adres. Daar werden wij meteen ontvangen met koffie en iets lekkers. Zeer ruime aandacht. Daar was de koning Klant. Zint eer ge begint om bij van den Udenhout een auto te kopen. Het is geen ons suiker waar het om draaide maar toch een auto van een € 50.000,-

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Goed geholpen

Mooi auto gekocht en goed geholpen. Duidelijke afspraken en de auto is zoals verwacht. mooi afleverpakket erbij. Geholpen door Bram!

Goed geholpen

Fijn bedrijf om mijn autozaken te regelen

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Goede ervaring

Super service

Laatste keer spontaan binnengelopen op dat ik een bout in mijn voorband had, hij lipe nog niet leeg, maar wilde deze graag snel laten maken. Dankzij de expres service is dat meteen en snel gedaan. Ontvangst en afhandeling is zoals ik gewend ben zeer vriendelijk en service gericht. Prijs kan ik niets over zeggen, omdat het een leaseauto betreft.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Altijd fijn

Altijd een fijne ervaring om een nieuwe auto in ontvangst te nemen. Dit keer zelf helemaal thuisgebracht. Opvallend was dit keer wel dat er geen life-hammers in de auto zaten en de veiligheidshesjes ontbraken. Kwam misschien omdat de auto niet helemaal nieuw geleased was.

Top ervaring met Van den Udenhout Eindhoven

Mart Wels zorgde ervoor dat ik een super ervaring heb ervaren bij Van den Udenhout Eindhoven. Mart is heel erg klantvriendelijk en weet precies wat hij doet, waardoor hij mijn dag nog leuker heeft gemaakt!

Goede sevice

Geweldig bedrijf

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Goed en prima geholpen

Door prima en deskundig personeel geholpen. Ook was er voldoende ruimte voor overleg en het in laten werken van de informatie.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

professioneel, duidelijk, flexibel en klantgericht

een professionele adviseur die duidelijk was over wat er wel en niet kon. En flexibel was in het omzetten van de afspraak. In het contact via whatsapp was hij laagdrempelig makkelijk bereikbaar.

Meedenken

Zeer goed geholpen door Thijs en Frank. Snel, accuraat en geduldig

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Vriendelijk, geduldig en behulpzaam

Altijd goed service

Altijd goede (klanten)service en een heldere uitleg over de te nemen stappen en werkzaamheden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Tevens wordt er meegedacht met de klant wat zeer fijn is.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Fijn bedrijf

Zelf lang gewerkt en veel bekende collega’s

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Superfijn bedrijf, kom er graag!

De mensen zijn er altijd even supervriendelijk!! Je wordt altijd direct én goed geholpen en er wordt pro-actief met je meegedacht: klantgerichtheid is top! Het contact is persoonlijk en oprecht, dat is heel erg prettig. Als leukste klant van het jaar kom ik er dan ook graag ;-)

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Voor het 10de jaar op rij een prima ervaring!

Het onderhoud aan de UP! is geheel volgens afspraak verlopen. Mooi gewassen stond hij te stralen en dat veel sneller dan aangegeven. Helemaal top dus.

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO