Keurig netjes geregeld allemaal

Het bestellen van de auto, de levertijd en het afleveren is allemaal keurig netjes geregeld. Alle beloften zijn nagekomen.

• Service N.v.t.
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Zeer klantgericht en nette service

Ik ben vriendelijk ontvangen en er wordt meegedacht met mijn persoonlijke situatie. Alles is keurig geregeld en als ik vragen had, werd er snel en netjes op gereageerd en opgelost waar dit nodig was. Het ophalen van de auto was een feestje, met een doek over de auto die je eraf mocht trekken en een goede fles wijn als bedankje. Ik raad van den Udenhout zeker aan.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Prima ervaring.

Alles volgens afspraak en keurig op tijd.

Nvt

Fijn zaken doen

Beste , Op een zaterdag bij Hans geweest en de klik was er gelijk . Ik was al geweest bij Pon de Meern (waar ook een aardige man was ) maar met Hans was er gelijk een klik . En dat is nu net waar het om draait overal kan je een bedrijfsauto kopen maar ongedwongen is verkopen dat is de sleutel toch voor beide kanten . Voor de rest ook met het meedenken van reclame op de auto zodat de auto geheel klaar stond was geregeld. Kort samen gevat door de vriendelijke ontvangst van Hans op de zaterdag ,was er 9:45 ipv 10 uur maar was geen probleem heb ik een auto bij jullie gekocht .

top bedrijf

Eenvoudige manier van afspraak maken. Netjes ontvangen, geen probleem dat ik fiets ipv leenauto wilde, keurig bericht van herstelkosten, en prima aflevering.

Behulpzaam, mee denken,tegemoed komen

Behulpzaam, mee denken,tegemoed komen en duidelijkheid over kosten vooraf.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Reparatie goed uitgevoerd, alleen de puntjes op de I gemist

Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg duidelijke uitleg over de werkzaamheden en werd goed op dw hoogte gehouden. Ik heb slechts 2 opmerkingen: - mijn voorruit is vervangen, er lagen op meerdere plekken op het dashboard, stuur en middenconsole lijm- en glasresten. Het was fijn geweest als hier even een doekje of stofzuiger overheen gegaan was. -voorafgaand aan het brengen van de auto kreeg ik via Mobo de vraag of mijn auto gewassen mocht worden. Ik heb hier ja op gezegd, echter is dat niet gebeurd.

Vakkundig, plezierig, professioneel.

Vanaf het eerste moment prettig ontvangen, goed geinformeerd en vakkundig geholpen door Dennis Schulte. Hield ons steeds op de hoogte van de verwachte levertijd, heeft tussendoor ook nog onze jongste dochter van een prima deal voorzien d.m.v. een short-lease constructie van een VW Polo. Uitleg bij aflevering was zeer gedetailleerd, ik was onder de indruk. Dag daarna nog een telefoontje om te informeren of alles naar wens verliep. Kortom, dikke pluim voor Van den Udenhout en Dennis Schulte.

alles goed

kwaliteit

vriendelijk en kwalitatief goed personeel,

Altijd goede service

Zie als hierboven

Alles goed geregeld

Makkelijk om een afspraak te maken met het behulpzame en vriendelijke personeel.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

De service bij de garage was vlot, vriendelijk en professioneel tijdens mijn bandenwissel

Mijn ervaring bij de garage tijdens de bandenwissel was over het algemeen zeer positief. Bij aankomst werd ik deskundig en vriendelijk geholpen en ik ontving zelfs een koffiebon voor de Huiskamer, waar ik tijdens het wachten heb genoten van een heerlijk broodje en een kop thee. Dat maakte de wachttijd erg aangenaam. Wel merkte ik bij thuiskomst op dat de ontvangen bon voor de wasstraat helaas al vijf dagen was verlopen, waardoor ik mijn auto niet meer kon laten wassen. Dat was een klein smetje op de verder goede en zorgvuldige service.

Goede en fijne service!

Ben goed geholpen door de desbetreffende verkoper. Ging gewoon allemaal goed.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Goede en snelle service met een glimlach

Snel, duidelijk en betrouwbaar, mooie showroom en vriendelijk personeel.

Top service!

Super geholpen door onze adviseur en geslaagd voor een mooie auto!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Kundig én zeer gastvrije garage

Van ontvangst tot aflevering een hele prettige ervaring gehad met de garage en de medewekers.

Correcte behandeling

Nvt

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Slechte informatie en bizarre afschrijving

In Juni 2 jaar oude Skoda Enyaq occasion gekocht. Had slechts ca.11000 Km gelopen. Auto bleek een "inzet" auto te zijn en was bij een klant. Week daarna konden we proefrit maken. Auto had inmiddels 14.500 km gereden. Hiervoor werd bij de aankoop Euro 500 extra afgetrokken. Voor ons een 1e elektrische auto. Sr. verkoper meldde een actieradius van 425 km afhankelijk van rijwijze en weersomstandigheden. Dan ca. 395 km. Bij ophalen auto was deze voor 95% gevuld en kon er 335km mee gereden worden. Accu laten doormeten was nog 90% op te laden terwijl 2% per jaar een gemiddelde vermindering van de laadcapaciteit zou moeten zijn. Bij 100% opladen max. 365 km gehaald, althans op info-scherm. in werkelijkheid haal je nog geen 280 km. Radio, wis-wasser etc. hebben allemaal invloed op de actieradius. Geklaagd bij bedrijfsleider. Wilde auto teruggeven op basis van false verkoopinformatie want ook de beloofde service beurt bleek niet gedaan te zijn.. Lang verhaal kort....De garage gaf euro 7000, minder voor de auto na 3500 km en 3 maanden mee gereden te hebben.!!! Of u daar een auto koopt, laat ik aan u, maar ik zal er nooit meer iets kopen. Geen eerlijk verkoopverhaal, liegen over een servicebeurten een non coöperatieve houding om te komen tot een oplossing. Ja...pas na dreigementen. Nee Van den Udenhout, hier zit een klant niet op te wachten.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Breda

Klantvriendelijk, deskundig, oplossingsgericht

Ik ben goed geholpen en deskundig geadviseerd

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Vriendelijke en snelle service!

Door het vriendelijke contact met jullie verkoper Nick van der Aalst en zijn advies en snelle handelen is onze keuze vooral bepaald voor Skoda. Wij zijn ontzettend tevreden over de auto en Van den Udenhout. Bedankt!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

De klant is bij van Udenhout nog koning

Helder, duidelijk deskundig

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

zeer goede service

erg fijn geholpen

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO