Aankoop van de nieuwe Skoda Elroq verliep in een prettige sfeer, met duidelijke uitleg en leuke proefrit.
Moet wel zelf navigatie updaten stond wel in mijn aanvraag.
Snel een afspraak gemaakt voor een proefrit, de offerte samen gemaakt en levering volgens afspraak. Communicatie was prima en snel.
Mijn probleem met de niet goed werkende achterklep werd direct snel en vakkundig verholpen. Gevaar werd erkend en daarop direct actie ondernomen.
Fijne ervaring met de koop van een Skoda en de inruil van een auto. Meedenkend en niet opdringerig. Bij een andere dealer was dit laatste wel het geval en werd ik als potentiële koper niet serieus genomen, bij Van den Udenhout wel. Persoonlijk contact met de verkoper, snelle levering en alles netjes afgehandeld.
Super geholpen vanaf bestelling tot de aflevering dat was een feestje
Fijne medewerkers en goede communicatie.
De auto die ik origineel zou gaan leasen was vanuit de fabrikant plots onbepaalde tijd vertraagd in productie. Van den Udenhout heeft hun uiterste best gedaan om de details zo volledig mogelijk te krijgen en hebben mij netjes geholpen met goede alternatieven. Iets later dan origineel de planning was, maar heb een zeer tevreden ervaring bij de Volkswagen en Skoda dealers achter de rug. De auto die ik nu lease is volledig in orde en de aflevering van deze is uiteindelijk super soepel gegaan.
Het is elke keer weer boven verwachting, toppers zijn het! Kom er heel graag!!
De service is goed je word netjes behandeld en geholpen
Goede snelle correctie en professionele service
Het hele traject van inplannen, uitvoering tot gereedmelding verloopt vlot. De Brabantse gemoedelijkheid is prettig.
Ik werd goed geïnformeerd over de technische problemen die er met mijn Seat Leon bleken te zijn. Er werd proactief meegedacht en samen tot een werkbare oplossing gekomen. Jammer dat de fabriek van Seat wat langer op zich laat wachten als er lastige technische problemen blijken te zijn ;-)
Na een mindere ervaring n.a.v. een niet goed uitgevoerde servicebeurt nu gelukkig het omgekeerde. Prettig ontvangst, goed contact met de verkoper die ruim de tijd nam
Vriendelijk en professioneel geholpen
Had een melding in systeem auto dat ik meteen naar dealerbedrijf zou moeten gaan dus ben gegaan en heb vervangende auto mee gekregen , volgende dag was probleem opgelost en kreeg ik duidelijke prijsopgave
Fijne hulp bij uitzoeken van auto, goede tips.
Ik was wat laat met de apk,ik belde op en de auto kon binnen 2 dagen gekeurd worden. Ook met de aflevering van de nieuwe auto perfect geholpen en goede uitleg gehad.
Ik had een afspraak voor een olieservice en afstellen koppelingspedaal. Om 8 uur in de ochtend gebracht en ik zou gebeld worden als de auto die dag klaar was. Geen telefoon gehad en geen auto terug. Ik de dag erna het eea geregeld met het werk en geprobeerd om de garage te spreken. Ik kreeg een centrale receptie aan de lijn. Die mij verzekerde dat de garage binnen een kwartier contact zou opnemen. Anderhalf uur later krijg ik een sms dat de auto klaar is. Ik op de leenfiets naar de garage en nog gevraagd waarom ik niet gebeld ben om de vertraging af te stemmen, want na 24 uur heb ik recht op vervangend vervoer volgens het lease contract. Het is druk was het antwoord. Te druk om even te bellen? Ik naar de auto en daar bleek de melding olieservice nog steeds in het display te staan. Ik moest maar even gaan zitten, maar daar had ik geen tijd voor. Ik moet gewoon werken. Ik krijg te horen dat ze de melding nog even checken of weghalen?? Bij het naar huis rijden blijkt het koppelingspedaal slechter te functioneren als daarvoor, dus de auto mag weer terug. Wat een slechte communicatie en service daar. Net of iemand de hele dag tijd heeft om daar te wachten.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het vervelend om te vernemen dat je ontevreden bent over onze service. We hebben je klacht doorgestuurd naar de juiste afdeling voor de verdere afhandeling. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Mijn ervaring is al jarenlang als aangenaam te typeren.
Goede verkoper die meedenkt en kennis v zaken heeft.Zeer prettige ervaring
Bij het uitzoeken van "mijn" lease auto heb ik ervaren dat de contacten erg prettig zijn, afspraken na worden gekomen en ik meer dan prima op de hoogte werd gehouden over de levering. Niks meer dan complimenten!
Nadat ik een andere auto gekocht had bij van den Udenhout in Boxtel begin augustus, kreeg ik een probleem met het knipperlicht rechts voor. Probleem telefonisch uitgelegd en kon ik terecht bij de Expres service in Eindhoven. Daar is er naar gekeken en bleek dat er een nieuw onderdeel besteld moest worden. Omdat ik een fijner rijden pas heb kreeg ik een vervangende auto mee naar huis er werd tevens afgesproken dat ik op de hoogte werd gehouden wanneer mijn auto gereed was. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn door de medewerkers ook nagekomen. Ook is e.e.a. gemaakt onder garantie. Ik ben heel erg tevreden over de medewerkers van de werkplaats. Het is alleen jammer dat ik als ik voor onderhoud naar de werkplaats moet steeds naar Eindhoven moet als dichtstbijzijnde garage van Van den Udenhout. Heel vervelend.
Ik word altijd vriendelijk en naar tevredenheid geholpen.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO