Ik heb de rijlessen erg goed ervaren. Ik mocht wat ik vroeger met rijlessen heb geleerd toepassen. Ik mocht het gewoon doen, zelf autorijden! De feedback die ik kreeg was heel plezierig. Focus lag op wat er allemaal goed ging. Ik heb het vertrouwen en plezier terug gekregen in het autorijden. Ik durf nu in een eigen auto kilometers te gaan maken, blijven rijden, blijven oefenen.
Eerste dag begonnen met veel angst en stress om weer in de auto te stappen. Dankzij de rustige en geduldige uitleg van Annemarie nu weer zover dat ik weer zelfstandig de auto in durf en ga.
De lessen waren erg aangenaam mede dankzij de goedgemutste instructeur. Roald neemt de tijd om dingen aan je uit te leggen/ te herhalen zodat je het autorijden goed beheerst. Bedankt daarvoor!
Super rijschool, top instructrice goede uitleg en super leuke rijlessen ervaren.
Fijn vervolg van mijn opleiding gehad bij Annemarie. Ze neemt zeker de tijd om je verder te helpen en verbeteren. Met dank aan Annemarie haar leerzame lessen in één keer geslaagd.
Fijne coaching bij rijangst, gericht op veel leerervaringen en meer zelfvertrouwen met tegelijkertijd ook ruimte voor gezelligheid.
Na een aantal jaar niet gereden te hebben heb ik ervoor gekozen een opfriscursus te volgen en ben ik erg positief. Allereerst omdat alle verkeersregels en handige tips bij het autorijden erg goed worden toegelicht. Daarnaast gaf Ismael mij het vertrouwen om het autorijden weer goed op te pakken en lukte dit ook! Ik zou het iedereen aanraden!
Na jaren aan mijn kop gezeurd te zijn door familie en vrienden ('waarom heb je geen rijbewijs?', 'haal nou eens je rijbewijs!') besloot ik op zwak moment toch een proefles aan te vragen bij Rijles Zonder Stress. Die naam sprak me aan, want denken aan autorijden bezorgde me inderdaad nogal wat stress. Nou, ze doen hun naam eer aan: hoewel het lang niet altijd leuk was, heb ik uiteindelijk zonder al te veel stress in één keer mijn rijbewijs gehaald! De RIS-methode, die structuur geeft aan je rijles, werkte voor mij (een angstige beginneling) heel goed om het vertrouwen in het rijden op te bouwen. Ik ga nu met zelfvertrouwen zelfstandig de weg op.
Mijn instructeur nam met me door waar ik behoefte aan had (ik had opfrislessen nodig omdat ik al jaren niet gereden had). Hij is rustig en kundig. Hij gooide me niet gelijk in het diepe, maar heeft alles op een goed tempo doorlopen, waardoor ik nu goed weet waar ik op moet letten en ik weer veilig de weg op durf :)
Na een auto ongeluk waarbij ik middenin een kettingbotsing terecht kwam merkte ik dat ik behoorlijk angstig was tijdens het rijden op de snelweg. Sterker nog, ik ging het uit de weg. Tijd om aan de bel te trekken en hulp te vragen. Nadat ik informatie had opgevraagd via de website nam Lotte al snel contact met mij op. Een aantal dagen daarna had ik mijn eerste rijles met Lotte. Ik voelde me al snel op mijn gemak en samen zijn we de snelweg op gegaan. Lotte stelt je gerust en geeft je goede feedback. Ze geeft ook aan wat er wel goed gaat en dat is fijn om te horen en geeft je weer meer zelfvertrouwen. Lotte gaf mij ook alle ruimte om mijn grenzen aan te geven. Een aantal lessen met Lotte gaf mij weer genoeg vertrouwen om weer zelfstandig te snelweg op te gaan. Dank voor de fijne en gezellige begeleiding Lotte!
Ik heb 4 maanden les gehad bij Roald en ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Roald is een goede instructeur die duidelijk uitlegt wat er van je wordt verwacht en op een fijne rustige manier les geeft. Zijn lessen zijn leuk en leerzaam daarnaast zorgt hij voor een ontspannen sfeer in de auto en is hij erg professioneel. Ik heb een super tijd gehad. Echt een aanrader!
Rij nu al een tijdje bij Lotte. Haar uitleg en manier van werken vind ik echt heel erg prettig. Dit is nu mijn derde rijschool waar ik bij les door mijn rijangst, de andere twee scholen konden mij niet zo goed helpen als Lotte! Ze is vriendelijk, gezellig en voor je het weet kom je erachter dat rijden helemaal niet spannend is als je denkt me Lotte naast je!
Het halen van mijn rijbewijs was iets wat ik bleef uitstellen, maar met behulp van Roald is het toch gelukt. Rijsles zonder stress heeft mij daarbij erg geholpen. De begeleiding is heel persoonlijk, professioneel en kwalitatief erg goed. De lessen werden op mijn tempo aangepast waardoor ik minder druk ervaarde. Verder heeft Roald veel geduld en wist hij mij op de juiste momenten gerust te stellen. Hij creëerde een ontspannen sfeer tijdens het rijden en gaf mij het zelfvertrouwen dat ik nodig had. Zeker een aanrader!!!!
Ik had een rijbewijs gehaald en daar was het autorijden bij gebleven .. Na 25 jaar vond ik het tijd het weer te proberen. Ismaël is een geduldige, vrolijke en goede instructeur. Door herhaling van de verkeerssituaties op verschillende manieren blijft de informatie goed hangen. Zelfs op een grote rotonde blijf ik cool😊. Uitspraken die me bij blijven zijn: "Maak het jezelf niet spannender dan het al is." En:"Het hoeft niet altijd in 1x te lukken, als je maar weet hoe je het kunt oplossen.".
Goede lessen, neemt de tijd met je. Ook als je een foutje maakt, wat natuurlijk wel eens gebeurt. Geen gestres of boze blikken. Maar de vraag; wat zou je daar nou anders doen volgende keer? Of Ismaël komt met een uitleg die je snapt. En.. Ik ben in 1x geslaagd!!
In een ontspannen sfeer precies die dingen geoefend waar ik onzeker over ben.
Ik was iemand met faalangst. Het heeft mij jaren gekost om over mij angst heen te komen, maar mw. Lotte heeft begrip getoond voor mij angst en mij gemotiveerd om te proberen. Het is Mw. Lotte gelukt om iemand uit haar angst uit te halen. Ik geloof mij ogen niet dat ik nu rij. Mw. Lotte is een geduldig, rustig vriendelijk persoon. Wanneer zij ziet dat je onzeker wordt geef jou motivatie. Zij zoekt dingen in je rijles wat is goed gegaan en daardoor motiveert jou. Zij neemt stap voor stap de doelen met jou mee. Eind van de les mw. Lotte vraagde wat is goed gegaan en wat is minder goed gegaan. Waar moet je de volgende keer opletten. Je krijgt elke keer huiswerk dan kan je voorbereid voor volgende rijles. Mw. Lotte heeft een voorbereiding boek en de boek bestaat uit 4 delen. Ik zit nu in de tweede deel van rijles en ik ga voor nog 2 delen om mij rijles te kompleet maken.( Ik raad jullie voor rijleszonderstess.nl! ) Ik zeg een ding. Het leven is niet makkelijk, maar niks is moeilijk. Altijd proberen en nooit opgeven!! Maak fouten en leer van je fouten, als je durft fouten te maken dan weet je Wat moet je verbeteren. Wees niet te streng voor jezelf! mw. Lotte vriendelijke bedankt voor je geduld en vriendelijkheid! Met vriendelijke groet, Wahedi
Ik durfde voor de lessen niet zelf in een auto te rijden. Door de opbouwende structuur van de lessen heb ik zonder stress binnen een paar maanden weer het vertrouwen gekregen om zelf te rijden. Zeker aan te bevelen dus!
Brugakker 34 21
3704LH Zeist
Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur