Duidelijk en rustig

Alles gaat op mijn tempo en helpt mij bij de dingen waar het nodig is

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne lessen! ik leer alles op mijn eigen tempo, waardoor ik geen stress ervaar tijdens het rijden.

Ik vind de lessen heel fijn. Ik leer alle op mijn eigen tempo, en steeds wanneer ik er klaar voor ben komt er een nieuw stapje bij. Ik vind het ook fijn dat we na iedere les gaan evalueren omdat ik daardoor een goed inzicht heb van mijn voortgang.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Altijd gezellig en op me gemak.

Bij rijleszonderstress zit ik altijd met een een gied gevoel in de auto. Ik heb het altijd naar me zin en het is altijd even grappen met de intructeur. De lessen vliegen altijd snel voorbij het wordt altijd goed uitgelegd en makkelijk uitgelegd, vevolgens doe je alles nog in stappen zodat je het sneller oppakt. Altijd weer zin om te lessen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik vind rijles zonder stress super en dan natuurlijk vooral mijn eigen instructrice, ze willen je altijd helpen, doen alles op jouw tempo, geven goeie feedback, proberen zoveel mogelijk voor je te regelen en ik kan zo nog wel door gaan!

Super fijne rijschool!

Ik rijd bij Jennifer en zij heeft er vanaf moment 1 voor gezorgd dat ik me op mijn gemak voel. Ik ervaar deze lessen als plezierig en kijk er elke week weer naar uit. Ze neemt de tijd om iets uit te leggen en geeft goede (positieve) feedback.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb tot nu toe nog maar 1 les gehad en een proefles maar ik heb er een goed gevoel bij. Waar ik helaas in het verleden wel vervelende ervaringen heb gehad heb ik bij Rijles Zonder Stress tot nu toe goede ervaringen gehad. Alles word erg goed uitgelegd en gecorrigeerd en er is geduld bij.. Dit is fijn voor mij want ik kan vrij chaotisch zijn in m'n hoofd. Ook is alles te zien via de app.. Ik weet goed waar ik aan toe ben. Het is fijn, structureel en overzichtelijk.. Ik kan mijn lessen bijhouden en financiën. Morgen ga ik weer rijden en waar ik voorheen als een berg tegenop zat heb ik er dit keer juist heel erg zin in! Eindelijk lessen zonder stress.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb het altijd naar mijn zin.

Het is een gezellige rijschool die je veel leert. Ze is erg geduldig en wordt niet boos als je fouten maakt. Ze probeert het zo gezellig en comfortabel mogelijk te maken, zodat je je echt op je gemakt voelt. Verder legt ze goed uit en is duidelijk. Je leert hierdoor erg veel.

Leuk

Het is gezellig en ze geeft goed les

leuke leerzame rijschool

goede rijschool alles duidelijk uitgelegd en nu nog maar wachten tot halen van rijbewijs

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Met vertrouwen weer in de auto!

Na 3 jaar niet te hebben gereden na een paniekaanval in de auto, was ik angstig om zomaar weer in de auto te stappen. Ismaël heeft mij op een nuchtere en geduldige manier geholpen om de basisvaardigheden weer onder de knie te krijgen en mij zo weer vertrouwen te geven tijdens het rijden. Ismaël greep alleen in als het echt nodig was, waardoor ik goed kon leren wat er mis ging en mijzelf de keer daarna kon verbeteren. Die manier werkte erg goed voor mij. Inmiddels probeer ik elke week even te rijden en merk ik dat ik me steeds meer op m'n gemak begin te voelen in de auto. Dankjewel daarvoor Ismaël!

Fijn en professioneel!

Ik heb een opfriscursus gedaan omdat ik zelf geen auto heb en mijn ouders op een waddeneiland wonen. Ik heb dit super positief ervaren. Ik reed onder begeleiding van een professionele instructeur en hij gaf ook veel tips achteraf. Zeker een aanrader!

Gezellig en leerzaam!

Mijn ervaring met Rijles Zonder Stress was eigenlijk gelijk goed. Ik zat hiervoor bij een andere rijschool en heb daar ook best wel een tijd gelest. Al snel ging ik tegen rijles opzien en had ik in de auto veel last van faalangst. Emoties konden hoog oplopen en ik zat erover na te denken om te stoppen. Toen ik na veel gesprekken en proberen merkte dat ik niet verder kwam en het zelfs slechter leek te gaan, ben ik via mijn rijinstructeur in contact gekomen met Jennifer. Zij is onder andere gespecialiseerd in faalangst en de manier van lesgeven is bij Rijles Zonder Stress anders. Dat merkte ik al tijdens mijn proefles. Jennifer was er om mij te begeleiden en al snel begon ik heel zelfstandig te rijden. Ik kreeg steeds meer zin in rijles en keek er totaal niet meer tegen op. Daarnaast was het altijd super gezellig met Jennifer en had ik eigenlijk al snel geen last meer van faalangst. Dankzij haar heb ik twee weken geleden mijn rijbewijs in één keer gehaald en rijd ik nu zelfstanidg en zelfverzekerd op de weg. Ik kan Rijles Zonder Stress iedereen aanraden! Jennifer was echt een topper!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Supergoede ervaring met deze rijschool

Na 7 jaar niet gereden te hebben was voor mij de drempel om zelf in de auto te stappen echt te hoog geworden. Onno heeft me er weer overheen geholpen! Ik durf weer zelf de weg op :). Hij is een rustige instructeur die goed meedenkt over hoe je je doelen kunt behalen. Al met al een hele positieve ervaring.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Fijn, vertrouwd, duidelijk en kundig!

Ismaël heeft mij het vertrouwen gegeven dat ook ik gewoon mijn rijbewijs kon halen. Door veel herhaling, stapsgewijze lessen en vooral ook veel humor is het toch gelukt om mijn faalangst te boven te zijn en ben ik, door goed voorbereid te zijn, in één keer geslaagd! Zeker aan te raden!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Geweldig ik heb ervan genoten

31 jaar mijn rijbewijs maar al 30 jaar niet gereden. Eerst in mijn eigen woonplaats twee lessen gehad bij een rijschool, drama daar wilde ze mij alles opnieuw leren, en ik moest van hun een les met een automaat nemen. Zij vonden dat als ik moest schakelen het te veel werd voor mij. Ik ben toen op zoek gegaan naar een andere rijschool. Wilde in mijn eigen woonplaats rijden maar daar hadden ze geen instructeurs. Het werd dan rijden in Rotterdam, best eng en spannend maar iets wat ik altijd wilde. Eerst een gesprek gehad en daarna rijden. Geweldig er werd gekeken naar wat ik kon en van daaruit verder, schakelen was nog wel eens een ding. Onno ging daar heel leuk mee om en gaf mij veel zelfvertrouwen. Heel Rotterdam en omgeving gezien en het ging eigenlijk heel snel, ik heb maar 4 lessen van twee uur gehad. Vooral mijn zelf vertrouwen in het auto rijden. Heb gelijk een auto gekocht en heb de eerste ritjes al achter de rug. Stiekem zal ik het rijden met Onno ook missen. ONNO HARSTIKKE BEDANKT.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Fijne en rustige begeleiding op maat

Na een lange tijd niet te hebben gereden heeft Ismaël op een fijne manier weer de basis uitgelegd en me geholpen op de punten die ik het lastigst vond om weer op te pakken. De rijlessen waren goed afgesteld op mijn behoefte en met twee rijlessen durf ik nu weer met vertrouwen de weg op.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Hele fijne, gezellige en leerzame rijlessen

Mijn ervaring bij rijles zonder stress is erg goed tot nu toe! Ik vind de rijlessen leerzaam, leuk en gezellig! De twee uur vind ik soms wat lang, maar ook wel heel fijn, omdat je door gaat op wat je leert en door kan werken op wat je leert. De instructrice doet er alles aan om het gezellig te maken, maar ook dat het serieus en leerzaam is.

Top rijschool!!!

Ik heb een opfriscursus gedaan bij Jennifer Kautz en ze is zo ongelooflijk lief en geduldig! Ik had weer zelfvertrouwen om achter het stuur te stappen na 3,5 jaar niet gereden te hebben. Ik had dit veel eerder moeten doen en dat was ook zeker bij haar geweest =D Bedankt voor alles Jennifer, nu mag ik alles in mijn eigen auto doen! Toet toet!!

Snel van mijn angst af

Was al een paar jaar angstig voor rijden op de snelweg. Op een dag besloten dat ik daar klaar mee was en deze rijschool gebeld. Vrij snel een afspraak gekregen. Dit ging vrij snel erg goed. De instructeur begeleide mij op een kalme en rustige wijze. Nu durf ik weer als vanouds te rijden.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Geweldige ervaring met een geduldige rij-instructeur.

een geduldige rij-instructeur die je blijft vertellen hoe je het beste kan doen als je het niet goed doet. Is wel fijn zo kan je dan het beste leren. Vooral als hij het herhaalt zodat je het beter kan opslaan. Hij motiveert en stimuleert je. Hij is ook af en toe in voor een geintje.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Niet alleen van mijn rijangst af, maar ook het gevoel dat ik goed kan rijden

Negen jaar terug ben ik vijf keer gezakt voor mijn rijexamen bij een andere rijschool. In de jaren hierna is mijn rijangst enkel gegroeid en ontwikkelde ik de overtuiging dat ‘ik gewoon nooit goed zal kunnen rijden’. Mijn ervaring bij Rijles zonder stress, met als instructeur Ismaël, heeft echter het tegendeel bewezen. De rijschool zorgt ervoor dat je stap voor stap vooruit gaat, waardoor je vertrouwen in jezelf opbouwt. Geen enkele stap wordt vergeten, waardoor je overal op voorbereid bent in het verkeer. Dit maakte dat mijn angsten geleidelijk aan weg vaagden, want ik leerde immers wat ik kon verwachten. Hoe graag ik Ismaël soms even de mond wilde snoeren om zijn kritische opmerkingen te doen stoppen (Grapje natuurlijk;)), heeft zijn kritische blik er juist voor gezorgd dat ik altijd scherp ben in het verkeer. Ook heeft de consistentie van de instructeur er voor gezorgd dat het rijden een automatisch proces wordt en ik dus met veel minder moeite de auto instap. Ik kan mij geen betere manier van leren rijden voorstellen. Ik wil Ismaël bedanken, voor zijn enorme betrokkenheid bij zijn leerlingen. Nooit had ik verwacht dat ik vandaag zou zeggen dat ik rijden fantastisch vind en zelfs dat ik het goed kan. Dat heb ik aan jou te danken.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijn gevoel, hele goed uitleg zelfverzekerd gevoel

Ik begon heel zenuwachtig met de rijles Na tien min waren de zenuwen helemaal weg. Top eerste les gehad voel me al een stuk zekerder. Heel veel zin in de volgende les.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

De beste rijinstructeur in Utrecht en omgeving

Ismaël weet goed wat bij je past. Goed adviezen en tips om veilig en met zelfvertrouwen de weg op te gaan.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Veel geduld en goede begeleiding voor mensen die rij-angst hebben

Ik ben heel lang bang geweest om te rijden en dat is versterkt door ervaringen met rijles in het verleden. Gelukkig heeft Roald hier veel begrip voor en geduld. Ook is hij altijd bereid het gesprek aan te gaan om te kijken wat voor jou werkt. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen, mede omdat ik pas examen ging doen toen ik er echt klaar voor was. Dat heeft erg geholpen om kalm achter het stuur te blijven. Superblij!!!

• Rijinstructeur: Roald Benschop
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super duidelijke en fijne begeleiding

Ik heb na het behalen van mijn rijbewijs 3 jaar bijna niet gereden. De opfriscursus was erg duidelijk en zorgde er voor dat ik weer met zekerheid de weg op ga. De instructeur nam de basis van het rijden door en focuste daarna op de dingen die ik het moeilijkste vond. De cursus had een duidelijke opbouw waar eerst de theorie werd besproken en vervolgens je die gelijk toepast. Ik raad de cursus dan ook zeker aan.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur