Erg positief

Al een aantal jaren in bezit van het roze pasje, veel kilometers ervaring, een mooie auto voor de deur, maar geen meter meer durven rijden. Het overkwam mij. Toen ik mijn vrijheid echt ging missen (met OV kom je wel ver, maar is toch niet alles), kwam ik uit bij Rijles Zonder Stress. Ik schreef mijzelf in en binnen no time stond er een intake gepland bij Richard. Richard heeft mij geholpen om mijn angst onder ogen te zien en de confrontatie aan te gaan. Door zijn persoonsgerichte aanpak, eerlijke en opbouwende feedback, zijn eindeloze geduld, handige tips en creatieve oplossingen stap ik weer in de auto. Het autorijden wordt zelfs weer genieten. Lees je dit en zijn de eerste zinnen van mijn verhaal herkenbaar? Twijfel niet langer en schrijf je in bij Rijles Zonder Stress.

Relaxed

Zelf vind ik het fijn om te lessen met deze rijschool en met Richard zelf. We gaan snel door de lessen heen en er is altijd tijd voor vragen of iets waar je mee zit. Super fijn allemaal!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Dennis zorgt ervoor dat ik mezelf weer meer op mijn gemak voel in de auto en dat mijn angst inmiddels al een heel stuk minder is.

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens

Jonge gemotiveerde lerares

Zij blijft rustig en maakt je vertrouwt op de snelweg.

• Rijinstructeur: Lea de Zwijger

Absolute aanrader!

Voorafgaande aan mijn rijlessen had ik al ongeveer 3 jaar mijn rijbewijs. Door mijn vorige rijinstructeur had ik geen vertrouwen in het autorijden dus ik heb het autorijden jaren vermeden en ik associeerde rijden met iets negatiefs (angst/stress). Door Ismaël heb ik alle vertrouwen en plezier in het autorijden weer teruggekregen! Rust, veilige leeromgeving, geduld, gezelligheid, kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor wat jij wilt zijn woorden die mijn ervaring bij rijschool "Rijles Zonder Stress" goed omschrijven. Nu heb ik een eigen auto en durf ik overal naartoe te rijden, van kleine dorpjes tot grote steden. Kortom, erg dankbaar voor de lessen!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Geweldig! Ik kan weer vol vertrouwen rijen

Ik heb jaren geleden mijn rijbewijs gehaald, maar daarna nooit meer gereden. Wou toch graag weer beginnen met rijde en heb het pakket 'Zeker Zonder Angst' genomen. De rij instructeur was erg aardig, rustig en duidelijk. Uitleg was uitstekend en goed. Kreeg ook steeds goede feedback met wat er nog verbeterd/anders kan. Het lukt mij weer om gewoon lekker auto te rijden zonder stress. Zeker een aanrader!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Fijne rijlessen waarbij je ook zelf ruimte krijgt om je eigen rijstijl te ontwikkelen.

Tijdens de lessen kreeg ik het gevoel dat ik fouten mocht maken. Als ik deze maar wist te corrigeren. Doordat je fouten kan maken, leer je juist weer meer. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de rijlessen en vond de aanpak ook erg prettig.

• Rijinstructeur: Joey Helmerhorst

Relax en duidelijk

Ik heb de opfriscursus heel erg prettig ervaren. Nu kan ik met wat meer zelfvertrouwen de weg op. Ik kreeg een duidelijke maar ook een relaxe rijinstructeur die goed kon zien wat en waar ik beter op moest gaan letten. Dat hebben we samen geoefend en kreeg daardoor meer overzicht. Hij was ook eerlijk en gaf aan dat ik iets meer moest gaan oefenen op de snelweg. Dus kreeg nog twee extra lessen erbij. Dat was snel geregeld, kon de volgende dag gelijk aan de slag. Ik kijk ernaar uit om mijn eerste auto te kopen.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Hele fijne rijlessen!

Hele fijne en geduldige rijlessen! Duidelijk, betrouwbaar en echt zonder stress! :)

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Mijn ervaring bij Jennifer Kautz was geweldig.

Rijles zonder stress door Jennifer Kautz is mij heel goed bevallen. Ze heeft me vertrouwen gegeven en mijn faalangst minder gemaakt. Ze is zelf rustig en gezellig en dit is fijn tijdens het rijlessen. Ik heb altijd met veel plezier gelest bij haar. Ik raad Rijles zonder stress door Jennifer Kautz aan bij iedereen.

• Rijinstructeur: Jennifer Kautz

Geweldig!!!

Na 20 jaar mijn rijbewijs durf ik weer kleine stukjes te rijden..had zoveel angst..de naam zonder stress klopt helemaal!! Onno Knoth stelt je op je gemak, super goede uitleg. Hele rustige aardige man waarbij ik tijdens de les geen stress of druk ervaar. Zeker een aanrader!! voor mensen met rijbewijs die zo als ik rij angst hebben. Ik ben er nu bijna van af. Trots op mijzelf. En natuurlijk dankzij Onno.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Ik rijd altijd met een glimlach!

Mijn rij-instructeur werkt met een helder plan. Hij is aandachtig. Hij is geduldig. Hij is professioneel en hij is heel erg aardig. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mijn rijvaardigheden. Ik kom na elke rijles met een glimlach thuis!

Toppers

Ik vond vrachtwagens heel eng met dank aan deze rijschool vind ik het totaal niet eng ze nemen de tijd met je en laten je een hoop dingen proberen

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goede ervaring met deze rijlessen

Ik vind dit een goede rijschool omdat ze een kalme en rustgevende lessen geven en goed leerzaam zijn, ze houden het tempo aan hoe jij het aankan.

Top!

Ik koos voor Rijles Zonder Stress omdat ik rijangst en faalangst m.b.t. rijden had. Instructeur Onno Knoth bleek uitstekend voor mij! Hij is zelf een zeer kundig chauffeur en wist zijn kunde en vaardigheid ook goed over te kunnen brengen op mij als leerling. Voor mij was het heel erg fijn dat hij altijd rustig bleef, ook als ik onzeker en bang was in de auto. Hoewel ik dan soms erg zenuwachtig kan zijn en domme fouten kan maken in het verkeer, bleef hij altijd erg rustig en aardig. Ik voelde me daardoor op mijn gemak in de auto, waardoor er een prettig leerklimaat ontstond. Ik zou Rijles Zonder Stress, en met name Onno, zeker aanraden! Kan goed uitleggen, blijft kalm en prettig in contact!

Prettige rijlessen

Ik volg momenteel rijlessen bij Onno en ik ben zeer tevreden met mijn voortgang. De lessen zijn gezellig, terwijl ik ondertussen vlot leer rijden. Er is ook ruimte als ik zelf bepaalde onderdelen extra wil oefenen, maar we doen niks overhaast. Daarnaast vind ik het prettig dat ik frequent lessen kan volgen en dat mijn input voor het tijdstip waarop we gaan rijden wordt meegenomen. Aanrader!

Dik tevreden

Ik heb wel eens eerder geprobeerd mijn rijbewijs te halen, en dat ging (zacht gezegd) niet zo soepel. Mijn eerdere rijinstructeur was erg aardig, maar het kwartje viel maar niet. Na rijles had ik altijd kramp in mijn voet, ik was supernerveus, autorijden was een soort complot waar de hele wereld bij betrokken was, behalve ik. Ik zag mezelf daardoor als een hopeloos geval. Toch besloot ik het nog een keer gaan proberen, bij Rijles Zonder Stress, en daar ben ik achteraf enorm blij mee. Tijdens de lessen met Onno heb ik nooit dat radeloze gevoel gehad dat autorijden een soort magie is die ik niet beheers – ik "snap" het eindelijk. De lessen zijn stapsgewijs opgebouwd en twee uur lang, waardoor je de tijd hebt om alle handelingen en verrichtingen te oefenen en je eigen te maken. Onno's manier van lesgeven is rustig en bevestigend, wat erg prettig is. Ik zit inmiddels met plezier achter het stuur, en dat had ik van te voren echt niet verwacht. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Relaxed en met vertrouwen rijden

Met Onno zit je altijd ontspannen in de auto. Je leert te rijden door te doen, en hij laat je fouten maken. Je rijdt zelfstandig, waardoor je vertrouwen krijgt in je eigen kunnen. Hij reageert altijd rustig. Verder is het vaak gewoon heel gezellig in de auto!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Het is werkelijk rijles zonder stress

Onno is heel rustig, legt duidelijk uit, geeft ruimte om zelf te ontdekken wat je kan! Ik krijg heel veel energie van de lessen het is een altijd een leerzame, ontspannen en gezellig sfeer.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een prettige, rustige en goede rijschool.

Vanwege rijangst heb ik enkele rijlessen genomen bij Onno Knoth. Ik heb hem aIs een goede en rustige rijinstructeur ervaren, die duidelijk oog heeft voor de persoon aan wie hij rijles geeft. Hij is behulpzaam en begaan met zijn leerling, en tast tijdens les regelmatig af en/of geeft aan waar de problemen liggen of welke problemen men ervaart. Dat doet hij op een prettige en constructieve manier.

Super!

Er wordt echt gekeken naar waar je aan toe bent. Heel relaxed. Alles wordt goed uitgelegd en de communicatie is goed. Ik ben er erg tevreden over!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Erg duidelijk en fijne uitleg/begeleiding.

De rij-instructeur is erg rustig en geeft een duidelijke uitleg. Ook als ik zelf even in paniek raak, loods hij met stappen me er doorheen waar nodig. Zorgt voor rust en relaxed rijden, houdt rekening met wat ik nodig heb. Zelf is er ook inbreng waar je aan wilt werken/wilt oefenen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Met recht lessen zonder stress!!

Ik voel mij op mn gemak bij de instructeur. Dat komt door zijn heldere uitleg en het afstemmen wat ik aan durf. Daarom heb ik geen stress hoewel ik het soms spannend vind, zeker in het begin. Mijn instructeur heeft geduld en is er tijd voor een grapje. De lesmethode gaat in stappen en we kijken samen wat wel en niet goed gaat. Mijn instructeur is geconcentreerd waardoor de veiligheid is gewaarborgd.

Super fijne rijschool

Alles wordt goed uitgelegd en neemt de tijd voor je. Wilt dingen meerdere keren uitleggen als je het niet begrijpt

De lessen verlopen uitstekend

Mij lessen verlopen uitstekend. De rij instructeur heeft veel geduld en kan goed uitleggen, je weet altijd wat je te wachten staat en wat de bedoeling is van je lessen. Doormiddel van je praktijk boek kan je jezelf nog goed voorbereiden op je toekomstige lessen. Ik heb helemaal niets te klagen over mijn rij instructeur en over hoe de lessen verlopen.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur