Ik durf weer auto te rijden!! En ook nog alleen in de auto.

Top! Rustig en relaxed, goed luisteren naar wat je nodig hebt/moeilijk vindt en daar mee aan de slag. Na 4 lessen van het rijangst pakket al zoveel vertrouwen dat ik alleen in de auto durfde (al bijna 20 jaar niet meer gedaan!) in bekende omgeving en kort stukje. Na alle lessen wat langer alleen onderweg gegaan. Nu nog oefenen met minder bekend/onbekend terrein maar dat gaat me lukken.

• Rijinstructeur: Peter Bisschops
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

De beste rijschool in regio Utrecht

Ik heb veel geleerd van mijn rijlessen met Ismaël en ben er een stuk zelfverzekerder door geworden. Veel persoonlijke aandacht en geduld. Enorm bedankt!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rustige instructeur, geeft duidelijke uitleg en zorgt ervoor dat je de oefeningen goed onder de knie hebt voor je weer verder gaat met iets nieuws.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne, rustige instructeur met veel geduld en ook humor!

Ik heb 20 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en ben kort daarna gestopt vanwege rijangst. De stap om na zo lang weer lessen te nemen vond ik heel groot. Dankzij de rustige en geduldige houding van de instructeur, was dat gevoel snel verdwenen. Wat ik heel fijn vond is dat ze me elke keer net buiten mijn comfortzone liet stappen, waardoor ik nu veel zekerder achter het stuur zit. Haar humor hielp me bepaalde dingen te relativeren. De rijangst is niet helemaal weg, maar dat komt net door dat stukje waar rijlessen niet bij kunnen helpen: routine opbouwen. Dat is mijn volgende stap! Eén tip: de instructeurs zijn geen psychologen ofzo. Als je achter het stuur nog vol in de angst/trauma schiet of verblindende paniekaanvallen hebt, moet je eerst dat aanpakken om deze lessen zinvol te laten zijn.

Fijne begeleiding

Peter heeft me geholpen om weer met vertrouwen de weg op te gaan. Naast handige tips, geeft Peter je op een ontspannen rustige manier begeleiding.

• Rijinstructeur: Peter Bisschops
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Alles wordt duidelijk uitgelegd en de begeleiding in stressvolle situaties is voor mij héél fijn!

Ik heb last van faalangst en daardoor krijg ik soms onnodig veel spanning. Doordat Dennis de rust bewaard en mij blijft ondersteunen is het makkelijker dit onder controle te houden. De rijlessen worden rustig opgebouwd waardoor je niet in één keer in het diepe wordt gegooid, voor mij persoonlijk betekende dit dan ook dat ik minder spanning heb ervaren. Je beheerst in zekere zin toch al een stap voor je het volgende aanpakt. Wat ik super fijn vind is dat we in een les van twee uur na ongeveer een uur even tien minuten stoppen. Op deze manier kan je alles even laten bezinken om daarna weer achter het stuur te gaan zitten. Tevens doen we dit als ik er behoefte aan heb, omdat ik bijvoorbeeld te veel spanning ervaar. Ik ervaar de lessen als zeer leerzaam en vind het fijn dat er meegedacht wordt over hoe de rijopleiding voor een ieder persoonlijk het beste in elkaar zit. Er wordt verteld wat goed gaat, waardoor ik meer vertrouwen krijg. De voortgang wordt na elke les besproken, op deze manier weet je dan ook goed hoe je er voor staat. Persoonlijk vind ik dat super fijn! Daarnaast kan ik altijd een gezellig praatje houden met Dennis en is de sfeer zeer goed. Al met al zou ik de rijlessen bij Dennis zeker aanraden. Alles op zijn tijd met rust en dan kom je er vanzelf.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Wat is Joey een fijne man!

Ik heb een pakket afgenomen voor mensen met rij-angst, die al wel een rijbewijs hebben. Na wat minder positieve rijles ervaring was Joey van Rijles zonder stress precies wat ik nodig had. Hij bleef geduldig en rustig, ook als ik soms ietwat domme dingen deed. Hij gaf me duidelijk uitleg op al mijn vragen. Hij bewoog helemaal mee in hoe ik mijn rijlessen vorm wilde geven (wanneer ik welke “uitdagingen” op wilde zoeken). Bovenal is Joey een prettige, aardige man en hebben we regelmatig gelachen in de auto. Lieve Joey, ook al zal autorijden nooit mijn hobby worden, ik heb er nu wel vertrouwen in dat ik voldoende weet wat ik doe om de weg op te gaan. Dank daarvoor!

• Rijinstructeur: Joey Helmerhorst

Heel goed

Heel leerzaam neemt overal rustig de tijd voor om situaties goed uit te leggen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen

Na 20 jaar niet of nauwelijks te hebben gereden ivm dikke rijangst, heb ik bij Lea al het vertrouwen in mijzelf in de auto gevonden. Ze is heel rustig en brengt dat ook goed over. Vanaf dag 1 was ik op mijn gemak gesteld en ben ik, anders dan met mijn eerdere rijlessen, maar heel zelden zenuwachtig geweest. Ik heb dankzij Lea nu weer de vrijheid die ik verdien en kan dat iedereen van harte aanbevelen!

Goede ervaring

Met het pakket 'zeker zonder angst' rijangst overwonnen. Lea geeft een rustige en duidelijke uitleg. Ik kan weer zelfverzekerd de weg op, Bedankt

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Ten eerste wil ik de rij school rijleszonderstress bedanken voor het hebben van geweldige rij instructeurs, zoals Onno en ik wil Onno bedanken voor zijn wijze manier van les geven en hoe waardevol ze zijn. Ik raad rijles zonder stress aan en mocht je uit het gebied van Rotterdam komen zou ik je Onno adviseren om rijlessen van Onno te nemen hij is master 100%

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Leuke en leerzame lessen Goeie uitleg met plaatjes en eigen praktijk boekje 2 uur lessen is perfect zo heb je tijd genoeg om nieuwe dingen te leren

Super leuke rijlessen met Dennis

Met aantal lessen kon ik makkelijk mijn rijangst overwinnen! Dankjewel Dennis!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Ik ben ontzettend bij dat ik de stap heb genomen mijn rijangst aan te gaan. Het is een geweldige ervaring om er overheen te komen. Door de prima rijlessen, heel relaxed, met de nodige humor, kan ik nu de snelweg weer op. Eigenlijk heb ik na de eerste 2 lessen gewoon genoten van de rijlessen. Dankzij een prima rijinstructeur!!! Je moet zelf wel tussendoor blijven oefenen!

Heel erg tevreden

Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd, en ik vind het fijn dat het lessen van 2 uur zijn.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Precies wat ik nodig had

Ik ben in contact gekomen met Dennis en het voelde meteen goed. Ik wil i.v.m mijn zwangerschap mijn rijbewijs vrij snel halen en voor alsnog loopt dit helemaal volgens plan. Dennis is geduldig ik legt op een overzichtelijke manier uit wat er moet gebeuren.

Zeer fijne ervaring

Word op m’n gemak gesteld wanneer het nodig is , neemt de tijd voor me , staat altijd voor je me klaar wanneer nodig en geeft duidelijke uitleg.

Eerste stap is gezet!

Nav een burn-out die gepaard ging met heftige paniek, had ik ruim 2,5 jaar niet op snelweg durven rijden en ook maar kleine stukjes binnen de bebouwde kom. Dankzij de rijlessen heb ik de stap weer durven maken om op de snelweg te rijden. Tijdens de rijlessen samen met Richard ging dit op den duur ontzettend goed en relaxt. Nu is het aan mij om ook alleen te blijven oefenen met rijden en deze stijgende lijn door te zetten. Ik vond het fijn dat ik zelf kon aangeven wanneer ik er klaar voor was om de snelweg op te gaan. Ook was het prettig dat we tijdens de les even konden stoppen, zodat ik alle prikkels en spanning kon laten zakken. Richard is een prettige gesprekspartner waardoor de lessen snel voorbij gingen en ik minder gefocust was op de spanning tijdens het rijden.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Prettige lessen met duidelijke uitleg

In totaal 7 lessen gehad. Er is veel aan bod gekomen. Gereden op verschillende wegen, vaak parkeer oefeningen gedaan en ook theorie kwam aan bod. Prettige sfeer in de auto met duidelijk tips. Hierdoor voelde ik mij op het gemak en zeker.

Uitstekende ervaring rijlessen

De lessen bij Rijles Zonder Stress worden echt op jouw tempo en manier van ontwikkelen gebaseerd. Waar nodig wordt er herhaald tot het gewenste resultaat is geboekt en altijd in overleg worden volgende stappen genomen. Ik ervaar mijn rijlessen als zeer prettig mede omdat ik zelf duidelijk kan en mag aangeven waar ik moeite mee heb/ spannend vindt enz… Er wordt geen druk op je gelegd.

Super rijschool

In one word, super... I recommend

• Type rijopleiding: Overig

Goede begeleiding op maat

Dankzij een goede voorbereiding en rijlessen op maat heb ik vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald. Met zijn flinke portie geduld en persoonlijke begeleiding heb ik Ismaël als een erg prettige rij-instructeur ervaren. Ik kijk er naar uit om straks zelfverzekerd de weg op te gaan!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb goed en op mijn eigen tempo leren rijden

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd. Ik vond het fijn dat ik op mijn eigen tempo kon werken aan mijn rijvaardigheid. Ik heb mijn tussentijdse toets en mijn rijexamen in één keer gehaald, dankzij een goede voorbereiding!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

De beste en leerzaamste rijlessen in een ontspannen sfeer

Binnen een jaar mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met Onno. Onno is een hele prettige instructeur waarmee je lekker kan kletsen. Alle lessen zijn super leerzaam, je word goed geholpen en klaar gestoomd voor het examen. Je zal bijna zeggen dat je de rijlessen gaat missen :)

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne begeleiding om weer zelfverzekerd te rijden

Onno heeft mij op een prettige en rustige manier de kneepjes van het autorijden weer uitgelegd. Nu kan ik weer zelfverzekerder de weg op. Dit kan ik iedereen die al een tijd niet meer heeft gereden aanbevelen.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur