Dik tevreden

Ik heb wel eens eerder geprobeerd mijn rijbewijs te halen, en dat ging (zacht gezegd) niet zo soepel. Mijn eerdere rijinstructeur was erg aardig, maar het kwartje viel maar niet. Na rijles had ik altijd kramp in mijn voet, ik was supernerveus, autorijden was een soort complot waar de hele wereld bij betrokken was, behalve ik. Ik zag mezelf daardoor als een hopeloos geval. Toch besloot ik het nog een keer gaan proberen, bij Rijles Zonder Stress, en daar ben ik achteraf enorm blij mee. Tijdens de lessen met Onno heb ik nooit dat radeloze gevoel gehad dat autorijden een soort magie is die ik niet beheers – ik "snap" het eindelijk. De lessen zijn stapsgewijs opgebouwd en twee uur lang, waardoor je de tijd hebt om alle handelingen en verrichtingen te oefenen en je eigen te maken. Onno's manier van lesgeven is rustig en bevestigend, wat erg prettig is. Ik zit inmiddels met plezier achter het stuur, en dat had ik van te voren echt niet verwacht. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Relaxed en met vertrouwen rijden

Met Onno zit je altijd ontspannen in de auto. Je leert te rijden door te doen, en hij laat je fouten maken. Je rijdt zelfstandig, waardoor je vertrouwen krijgt in je eigen kunnen. Hij reageert altijd rustig. Verder is het vaak gewoon heel gezellig in de auto!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Het is werkelijk rijles zonder stress

Onno is heel rustig, legt duidelijk uit, geeft ruimte om zelf te ontdekken wat je kan! Ik krijg heel veel energie van de lessen het is een altijd een leerzame, ontspannen en gezellig sfeer.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een prettige, rustige en goede rijschool.

Vanwege rijangst heb ik enkele rijlessen genomen bij Onno Knoth. Ik heb hem aIs een goede en rustige rijinstructeur ervaren, die duidelijk oog heeft voor de persoon aan wie hij rijles geeft. Hij is behulpzaam en begaan met zijn leerling, en tast tijdens les regelmatig af en/of geeft aan waar de problemen liggen of welke problemen men ervaart. Dat doet hij op een prettige en constructieve manier.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Super!

Er wordt echt gekeken naar waar je aan toe bent. Heel relaxed. Alles wordt goed uitgelegd en de communicatie is goed. Ik ben er erg tevreden over!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Erg duidelijk en fijne uitleg/begeleiding.

De rij-instructeur is erg rustig en geeft een duidelijke uitleg. Ook als ik zelf even in paniek raak, loods hij met stappen me er doorheen waar nodig. Zorgt voor rust en relaxed rijden, houdt rekening met wat ik nodig heb. Zelf is er ook inbreng waar je aan wilt werken/wilt oefenen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Met recht lessen zonder stress!!

Ik voel mij op mn gemak bij de instructeur. Dat komt door zijn heldere uitleg en het afstemmen wat ik aan durf. Daarom heb ik geen stress hoewel ik het soms spannend vind, zeker in het begin. Mijn instructeur heeft geduld en is er tijd voor een grapje. De lesmethode gaat in stappen en we kijken samen wat wel en niet goed gaat. Mijn instructeur is geconcentreerd waardoor de veiligheid is gewaarborgd.

Super fijne rijschool

Alles wordt goed uitgelegd en neemt de tijd voor je. Wilt dingen meerdere keren uitleggen als je het niet begrijpt

De lessen verlopen uitstekend

Mij lessen verlopen uitstekend. De rij instructeur heeft veel geduld en kan goed uitleggen, je weet altijd wat je te wachten staat en wat de bedoeling is van je lessen. Doormiddel van je praktijk boek kan je jezelf nog goed voorbereiden op je toekomstige lessen. Ik heb helemaal niets te klagen over mijn rij instructeur en over hoe de lessen verlopen.

Goede lessen.

Leuke lessen waarbij ik ook veel progressie boek

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rijles met een persoonlijke touch!

Rijles bij Jennifer betekent op ontspannen wijze de auto praktijk aanleren. Het geen ik op 48 jarige leeftijd best een prestatie vindt. Bij Jennifer voel je je gezien. Ze geeft op persoonlijke wijze invulling aan de rijlessen met aandacht, zorg en humor. Echt een aanrader!

Super fijne instructrice

Maakt het rijden een stuk minder spannend en stressvol.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik voel mij altijd om mijn gemak.

Ik vind het fijn om bij Jennifer te rijden. Ik voel me op m’n gemak. Het is gezellig, maar wel serieus. Ze geeft goede feedback en kan duidelijk uitleg geven.

Simpel. Rustig. Vaardigheid. Skills

Het is echt zoals het wordt gezegd...Rijles zonder Stress. Mijn rijinstructrice nam alles rustig door en heb al een aantal lesjes gedaan en gaat heel goed. Gewoon doen

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Zeer op mijn gemak gesteld

Vanaf het begin heb ik al een fijn rustig gevoel als ik bij Jennifer les. Ze zorgt voor rust in de auto en past de lessen echt aan naar hoe jij ze het beste leert en observeert. Ze houdt altijd rekening met je en is echt altijd vrolijk. Ik zou echt meerdere mensen aanbevelen om bij Jennifer te gaan lessen. Ze toont onwijs veel begrip en de lessen gaan top met nogmaals een super uitleg. Ookal doe je iets fout is dit nooit fout want al rijdend leer je. Hierdoor ben ik veel zelfverzekerder gaan rijden.

Top en goed

Rustige lessen alles wordt top uitgelegd

Fijne ervaring

Erg tevreden met de lessen. Ik leer erg veel. En de lessen zijn fijn

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Behulpzame rij-instructeur met persoonlijk aanbod

Goede ervaren rij-instructeur (Onno) die er voor zorgt dat je ontspannen de weg op durft. Makkelijk te bereiken en flexibel bij het inplannen van lessen. Een aanrader!

Een fantastische rij instructrice

Ik ga het weer oppakken, maar de afgelopen periode alleen maar positief en leert stukje bij stukje

Je word goed geholpen

Je leert veel bij de rijlessen en wordt goed voorbereid op het examen. Verder is ze erg vriendelijk en gezellig om mee te lessen. Ook moedigt ze je aan en krijg je zelfvertrouwen.

Rijles die bij mij past

Met Dennis heb ik rijles gehad die bij mij past. Alle lessen waren ontzettend leerzaam, ontspannen en gezellig. Er werd gekeken naar welke manier van leren bij mij past en daarop ingespeeld. Ik kom bij een andere rijschool vandaan en sinds ik bij rijles zonder stress les heb ik zo veel geleerd. Uiteindelijk ben ik in 1 keer geslaagd. Absoluut aan te bevelen als je een passende en gezellige rijschool zoekt!

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens

Fijne en leuke lessen

Onno heeft mij goed geholpen met mijn rijangst overwinnen en ik heb er vertrouwen in dat het rijbewijs er ook gaat komen!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Persoonlijk vind ik het een heel fijne rijschool

Ik ga altijd met plezier naar de rijles, er is altijd wel iets te bespreken, zowel op het gebied van rijles als hobby's. Wat ik persoonlijk heel prettig vind is dat de opdracht eerst wordt uitgelegd en voorgedaan, na de uitleg ga je het samen doen en als dat lukt ga het in je eentje doen. Er is altijd genoeg ruimte voor vragen en dan. Kort samengevat, een top rijschool

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super - en écht zonder stress!

Ik heb al twee jaar niet meer gereden, daarvoor ook niet echt met veel zelfvertrouwen. Besloten het weer op te pakken. Tja, dat vond ik best spannend! Ontzettend fijn om hier een bijspijkerles van drie uur te doen. Werkelijk alles doorgenomen. De theorie en de praktijk goed doorgenomen en weer even wat kilometers gemaakt. Rij-instructeur (Ismaël) heeft veel geduld, zeer vriendelijk en het was ook nog eens gezellig met hem. Scheelt enorm dat er iemand naast je zit en het begrijpt dat je het even spannend vindt. Ben onzeker in de auto gestapt, ben met zelfvertrouwen uit de auto gestapt. Nu durf ik het autorijden weer op te pakken. Heel erg bedankt!

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede
  • Type rijopleiding: Opfriscursus

Ik ervaar het als zeer goed

De uitleg en vooral het geduld komt heel goed over hij legt de dingen heel goed en duidelijk uit. Ook door af en toe een grapje temaken. Durf ik te rijden.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur