Complimenten

Onze zoon in 1x geslaagd. Vanaf dag 1 was er een ontspannen sfeer en duidelijke uitleg. Stap voor stap werden de vaardigheden uitgelegd, geoefend en herhaald. Ook is Jennifer flexibel in het maken van afspraken en altijd op tijd. Binnen een half jaar rijbewijs gehaald.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne rijles met goede uitleg en zeker zonder stress

Onno heeft mij weer wat rijzekerheid gegeven. Ik was erg bang om te rijden, maar ben nu al een aantal keer gaan rijden. De lessen en instructies zijn duidelijk. We hebben allemaal verrichtingen geoefend en moeilijke situaties opgezocht. En dat zonder (al te veel) stress! Onno vertelt soms wat veel, maar herhaalt ook als je niet luistert. Ik zou iedereen die bang is om te rijden les van Onno aanbevelen.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Joey heeft me geholpen door al mijn lessen. Niet alleen met mijn rijstijl maar ook met mijn vertrouwen. Ik had voor niemand beter kunnen wensen.

• Rijinstructeur: Joey Helmerhorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Geweldige rijinstructeur, zonder stress, haast of paniek

Joey is een super rustige en aardige instructeur. Hij past zijn lestechnieken aan aan zijn leerlingen, waardoor hij raad weet met zowel nerveuze als rustige leerlingen. Ik heb mijn rijbewijs binnen een mum van tijd gehaald. Mijn vriendin is wat nerveuzer, maar hij weet ook haar op haar gemak te stellen, zodat ze binnenkort ook examen kan doen. Bedankt voor alles Joey, ga zo door!

• Rijinstructeur: Joey Helmerhorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Hele fijne lessen gehad en rijbewijs gehaald.

In het begin vond ik het rijden erg overweldigend, maar Ismaël is een fijne en geduldig instructeur die voor een ontspannen sfeer in de auto kon zorgen. Daarnaast werd er op een persoonlijke en gezellige manier les gegeven, waardoor ik mij op mij gemak voelde en niet bezwaard voelde om fouten te maken en daarvan te leren. Uiteindelijk zowel voor theorie als praktijk in 1 keer geslaagd.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Zonder stress weer de weg op

Na jaren geen auto te hebben gereden, zal ik binnenkort weer vaak moeten rijden in verband met een nieuwe baan. Zonder de cursus bij Ismaël had ik dit echt niet gedurfd, maar dankzij zijn geduldige, grappige, bemoedigende en duidelijke manier van instructie en feedback geven durf ik het weer aan om te rijden. Mijn zelfvertrouwen op de (snel)weg is enorm gegroeid in een aantal weken. Wat ik erg fijn vond was dat ik bepaalde verkeerssituaties en zelfs specifieke routes mocht rijden en proberen zodat het echt een traject op maat werd. Ik kan Ismaël en Rijles zonder Stress van harte aanbevelen!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Goede rijschool en een top instructeur (Dennis)

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen om mijn rijbewijs te halen bij rijschool Zonderstress. Ik heb genoten van de lessen ze waren heel leerzaam en ik was heel blij met de rust en de betrokkenheid die er was tijdens de lessen daar dank ik Dennis zeker voor.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Dankzij Peter is het gelukt weer te gaan rijden.

Ik had 25 haar niet meer gereden . Via Rijles zonder stress kwam ik in contact met Peter Bisschops. Het 1ste tel contact om een intake af te spreken voelde meteen al goed. Hij was altijd stipt op tijd, nam ook de tijd voor je. De 2u durende rijlessen waren voor mij perfect om dingen beter onder de knie te krijgen. Door Peter kreeg ik het vertrouwen dat t moest lukken en heb ik mijn rijangst kunnen overwinnen. Dank je wel Peter!

• Rijinstructeur: Peter Bisschops
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Ik heb op mijn eigen tempo in een veilige omgeving leren rijden.

Ik had last van faalangst tijdens het rijden, maar door deze manier van rijles kon ik alles op mijn eigen tempo leren zonder dat ik druk voelde vanuit de instructeur.

Heel goed!

Ik heb een rijbewijs maar al meer dan 10 jaar niet gereden. Uit gemak was ik de bijrijder geworden maar het begon steeds meer te knagen dat ik zelf niet meer durfde te rijden. Ik ben door alle lessen weer helemaal van mijn angst af en heb weer een mooie basis om het autorijden met mijn eigen auto verder op te pakken. Ik zal dit zeker aanraden voor iedereen die graag weer het autorijden wil oppakken. Ramon doet zijn werk heel goed!

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Super fijne rij instructeur

Ik had erg last van onzekerheden als het ging om auto rijden. Dankzij Lea durf ik nu weer zelfverzekerd in mijn auto te stappen en ben ik niet meer afhankelijk van anderen. Het geduld en vertrouwen dat zij in mij had was super fijn en precies wat ik nodig had.

Duidelijk en rustig.

Mijn ervaring is dat Lea snel doorheeft wat goed gaat, en waar je nog aan moet werken. Het rijden leert ze je op een rustige manier aan, zonder opdringerig te zijn. Zodra zij merkt dat jij meer zelfstandig kan rijden laat ze je met rust en springt alleen in als er iets fout gaat. Ik ben zeer tevreden over Lea als mijn rij-instructeur.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Bekwaam, duidelijke uitleg en gezellig

Hele fijne rij instructeur die duidelijk uitlegt en goede tips geeft. Tevens gezellig in omgang wat het uurtje rijden natuurlijk leuker en minder stressvol maakt.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Top!

Mijn instructeur kwam voor mij terug van zijn vakantie om me nog een rijles te geven voor mijn examen. Nuchter, wordt niet boos wanneer je een fout maakt. Wel eerlijk. Je wordt geholpen waar nodig.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goede opbouw van leerprogramma, fijn boek, goede begeleiding

Ik ben overgestapt van rijschool en merk dat deze manier van leren beter past. Het boek is heel nuttig, ook om je eigen ontwikkeling te volgen. Mijn instructrice ziet ook waarin ik moet verbeteren en geeft dat direct terug, dat is heel fijn en leerzaam. Wel heb ik faalangst en zou ik meer positieve bekrachtiging nodig hebben om zelfvertrouwen te vergroten, dat zou een mooi punt zijn om bij de rijschool meer onder de aandacht te brengen.

Super!

Lea is een lieve meid, die je de ruimte geeft om te leren zonder haar geduld te verliezen. Ze geeft goed en duidelijk uitleg. Ze is ervaren in haar doen en zal je blijven motiveren tot je je pasje haalt. Lea laat zien dat leren niet saai hoef te zijn door haar humor erin te gooien. Zeker een aanbeveling!!

Professional and knowledgeable instructor

I'm a nervous driver who hasn't touched a car in a couple of years and since day 1 Onno has been a very pleasant and patient instructor, providing a lot of helpful tips and taking the time to explain things clearly, adapting to my training needs accordingly.

Top!

Onno is gewoon echt top! Hij weet je alles goed uit te leggen, blijft rustig en neemt de tijd. Ik heb bij hem echt auto leren rijden en ben hem super dankbaar voor de goede lessen, maar vooral lekker veel over muziek gepraat en humor grappen. Ik ben dus geslaagd. Onno nogmaals dank je wel, ik zal je zeker aanprijzen bij anderen. Lieve groetjes Loraine.

Helemaal top

Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd op een vriendelijke manier heel fijn dat het stap voor stap gaat dus je kan ook echt werken aan wat je nog moet werken

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Durf weer te rijden en heb inzicht gekregen

Door jou duidelijke uitleg hoe en wat ik moest doen, durf ik weer met vertrouwen in een auto te rijden. Spoorbanen stap voor stap bekijken en als het kan rijden

Top!

Dennis is een relaxte geduldige instructeur die snapt dat het leerproces niet alleen maar serieus, maar ook leuk moet zijn.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Zeer prettige rijlessen gehad met duidelijke en kalme uitleg en ondersteuning.

Na jaren van het niet durven beginnen met rijlessen toch besloten om mijn rijbewijs te gaan halen bij Lea. Haar kalme en nuchtere houding in combinatie met goede uitleg en ondersteuning zorgde ervoor dat mijn angst snel is verdwenen. Inmiddels ben ik dankzij Lea geslaagd en was het een super fijne ervaring.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super vriendelijke instructrice en geweldig voor als je het spannend vindt!

Super fijne instructrice, echt perfect als je het rijden wat spannend vindt. Ze legt alles duidelijk en vriendelijk uit.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Alles word heel duidelijk uitgelegd.

Zelf een slechte ervaring gehad met een andere rijschool. Nu ik bij rijles zonder stress less en een Fantastische rij instructeur hebt voel ik mij veel zekerder. Alles word stap voor stap uitgelegd. Zelf zou ik jullie zeker aanbevelen. Wat een fijne relaxte manier van lessen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Aardigste instructrice die er is

Harstikke aardig en is hard en eerlijk in situaties wanneer het nodig zodat het duidelijk is wat je moet doen ook al paniek je en doe je iets verkeerd is het nooit erg want zij grijpt in.•

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur