Fijne rijopleiding

Fijne rijlessen alles word goed uitgelegt

Goede begeleiding met humor

Goede ervaring met humor, ik beveel Dennis Nouwens iedereen aan die onzeker achter het stuur stapt (met of zonder rijbewijs).

Super goed

Een super fijne rij school, met een hele fijne vaste rij instructeur.

Ik rij meer ontspannen

De lessen zijn leerzaam en doordat ik nu weet waar ik op moet letten rij ik rustiger voor mijn gevoel en is het autorijden leuker dan eerst.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Heel goed! Ik bent heel blij mee.

Mijn instructeur heel goed;dat is mijn mening.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rijangst onder controle door de rijlessen

Ik had enorme rijangst, durfde geen auto meer te rijden. Peter neemt de tijd en geeft goede tips en weet je op je gemak te stellen. Hierdoor heb ik de controle weer terug en voel me zeker in de auto.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Veel meer vertrouwen door de geduldige, humorvolle en positieve begeleiding

Ik heb al 20 jaar mijn rijbewijs en de keren dat ik heb autogereden zijn op 2 handen te tellen. Enkele keren probeerde weer wat rijlessen te volgen bij andere instructeurs maar ik haakte telkens af; ik werd overspoeld door het Rotterdamse verkeer, kreeg het idee door de lesstijl dat ik het nooit zou leren en miste vertrouwen. Tot ik rijles kreeg bij Onno van Rijles Zonder Stress. Al aan de telefoon merkte ik een goede klik, met grapjes over en weer en tijdens de lessen had ik veel aan zijn zorgvuldige opbouw van hetgeen we gingen oefenen, afstemming op mijn niveau en wensen, de positieve bekrachtiging wanneer dingen goed gingen en grapjes als iets niet lukte. Hij schetste me telkens dat het niet perfect hoeft, zo lang het maar veilig is en oefende manieren waarop lastige situaties ook weer oplosbaar zijn. Na zoveel jaren vermijding van het autorijden verbaasde het me dat ik het rijden eigenlijk best wel leuk vond. Ik heb het 'Zeker zonder Angst' pakket afgerond en over een tijd een follow-up les gepland. Nu oefenen met zelf rijden. Spannend, maar ik ga het doen met veel meer vertrouwen.

• Rijinstructeur: Onno Knoth
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Instructeur altijd rustig en bereid. Fijne auto.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Op een rustige wijze weer vertrouwen krijgen

Na een paar keer een mindere ervaring bij rijscholen om mijn rijangst te overwinnen, toch weer een poging gewaagd. En de rijschool doet zijn naam eer aan. De rijlessen waren zonder stress, Peter is rustig, neemt de rijangst serieus en stap voor stap kijken we samen wat ik op dat moment wel en niet aankan. Nu is het aan mij om in onze eigen auto te stappen en op weg te gaan. Maar de lessen bij Peter hebben mij het vertrouwen gegeven om die stap zeker te gaan zetten. Dankjewel!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Goed , uitdagend en zelfstandig.

Ik ervaarde geduld en rust van de rij instructeur. Ook is er veel diversiteit met de gebieden waar ik reed. Daardoor kreeg ik verschillende uitdagingen tijdens het rijden. Ook is ze heel eerlijk over hoe je rijd. Maar ze laat je ook goed zelf denken en doen in verschillende situaties. Ik heb eerst bij een andere rijschool gereden. En ik merk nu bij rijles zonder stress, dat ik veel meer vooruit ben gegaan met mijn rijervaring.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Relaxte ervaring met een kundige docent

De druk om alles meteen perfect te doen is niet aanwezig bij deze rijschool, wat ik heel fijn vind. Lea is heel vriendelijk, legt alles goed uit en is een hele gezellige docent om mee te rijden.

goed gestructureerd

de lessen zijn heel effectief, ik leer iedere les iets nieuws en de instructies zijn helder. de instructeur is heel aardig en super geduldig!

Alles goed

Fijne begeleiding

Heel fijn programma. Duidelijk en alles stap voor stap. Alles is bespreekbaar. Ik heb angsten en faalangst. Maar ik voel me steeds meer vertrouwd in de auto en heb veel baat bij de lesmethode van rijles zonder stress.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Echt een super rijschool!

De lessen waren erg gezellig en leerzaam. Alles werd goed en rustig uitgelegd en er was genoeg ruimte voor vragen. Ik keek elke keer weer uit naar mijn rijles!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Great! I recommend this driving school!

I got my driving licence 12 years ago and I didn't drive much since. Over the years I have developed fear of driving. I already tried to take couple of lessons with other driving school and it didn't work. Peter was great instructor patient and calm. Driving lessons with him were fun and slowly I got over my fear. Now I'm not afraid of driving but actually I find it more and more enjoyable. I would recommend this driving school and Peter as instructor for anybody who is learning to drive or just trying to get back into it.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Uitstekend, rustgevend en leuk!

Ik had voordat ik bij Dennis begon al 6 jaar geen auto meer gereden. Ik durfde de weg niet meer op, want door het lang niet rijden had ik onzekerheid en rijangst ontwikkeld. Dennis heeft mij in een aantal opfrislessen over deze rijangst heen geholpen. De lessen met Dennis waren rustgevend, duidelijk, nuttig en vooral leuk! Door Dennis vind ik autorijden weer leuk en durf ik de weg weer op.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Na 22 jaar niet meer te hebben gereden heeft Joey mij al het vertrouwen om weer te rijden gegeven. In 1 woord Top. Raad het iedereen aan die niet meer de weg opdurft ga naar Joey succes verzekerd.

• Rijinstructeur: Joey Helmerhorst
  • Type rijopleiding: Opfriscursus

Chille rijinstructeur tegen faalangst

Autorijden kan soms best eng en overweldigend zijn. Dankzij de lessen van Lea heb ik geleerd om rustig achter het stuur te blijven en weer met plezier achter het stuur te zitten. Ze legt de verkeerssituaties duidelijk en rustig uit, waarna jij er direct mee aan de slag kunt gaan. Lea's droge gevoel voor humor zorgen voor rust en gezelligheid tijdens het rijden, iets wat voor mij perfect aansloot tijdens het lessen. Ze luistert naar wat jij nodig hebt tijdens het lessen en daagt je op je eigen tempo uit om te werken richting het behalen van jouw rijbewijs. Als jij last hebt van faalangst of gespannen achter het stuur zit en je zoekt een goede rijinstructeur, dan is Lea de rijinstructeur voor jou. Of als je gewoon een toffe rijinstructeur wil hebben, dan is zij nog steeds een aanrader.

Geweldig en rustige sfeer

Ik begon al goed en met een leuke instructeur leuke ervaring gehad

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Dennis onderscheid zich sterk door inlevingsvermogen, persoonlijke benadering en helder stappenplan

Ik beveel Dennis ten zeerste aan. Je ziet dat hij kwaliteit levert. Hij is een goede leraar die zowel snapt hoe hij mensen iets aanleert als hoe hij mensen een goed gevoel geeft. Hierdoor pak je zaken sneller op en maak je vaardigheden eigen. Dikke tip: investeer in kwaliteit en dit bespaart uiteindelijk je totale investering. Ga niet voor de laagste prijs, want dit is vaak juist niet goedkoper. Sterk inlevingsvermogen Dennis begrijpt dat mensen emotionele wezens zijn en dat zelfvertrouwen en het gevoel van veiligheid belangrijke elementen zijn bij het leren van autorijden. Zijn motto "er zijn geen fouten, enkel verbeterpunten" is perfect voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke benadering Dennis observeert en leert mensen kennen. Op basis van iemands karakter past hij zijn benadering aan, zodat ieder persoon op zijn manier stappen maakt. Helder stappenplan Mensen leren stap voor stap en dat begrijpt Dennis. Hij kijkt goed waar mensen tegen aanlopen en probeert na te denken hoe hij het uitlegt. Door een heldere / concrete uitleg begrijp je waar je tegen aanloopt en hoe je het beter en anders kunt doen.

Ontspannen ervaring

Na de eerste proefles was al meteen duidelijk dat er een klik was met Peter en dat hij mij naar de eindstreep ging helpen. Tijdens de lessen duidelijke uitleg en een zeer ontspannen sfeer. Hierdoor veel zelfvertrouwen gekregen en pakte ik alles snel op. Al was er door de zenuwen op het randje toch mijn rijbewijs in 1x in ontvangst mogen nemen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Uitstekende rijlessen waarbij je altijd op je gemak voelt

De rijlessen waren altijd van hoge kwaliteit en de instructeur laat je ook op je gemak voelen. Hij legt ook duidelijk uit wat je kan verbeteren en doet dat op een rustige manier. Top instructeur!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Leuke ontspannen manier les gekregen. Veel geduld met goede persoonlijke tips.

• Rijinstructeur: Miguel Rerimassie
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik vond het altijd heel leuk en leerzaam. Miquel is zeer correct en komt afspraken na.

• Rijinstructeur: Miguel Rerimassie

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur