Een geweldige rijschool met een top instructeur

Ik heb met heel veel plezier bij rijles zonder stress gereden! Ik kwam hier terecht nadat ik een tijdje ergens anders had gereden waar ik niet tevreden over was. Joey heeft mij met heel veel geduld en leuke oefeningen tijdens het rijden er doorheen geholpen. Het was gezellig in de auto met een praatje op momenten dat dat kon. Ik ben heel tevreden en zal deze rijschool ook zeker aanraden!

geweldig

heel fijn om hier te lessen. ik heb helemaal nooit stress ervaart. en gelukkig ben ik bij deze rijschool ook niet bang om fouten te maken.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik doe met plezier mijn rijlessen!

Onno is een heel fijne leraar. Hij is ontspannen en daardoor ben ik dat ook en dat is bevordelijk voor mijn prestaties. Hij bouwt het rustig op is kritisch maar kijkt ook naar wat er goed gaat. En dat is heel belangrijk.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik krijg alle aandacht en word goed geholpen 2 uur lang volle aandacht waardoor ik veel kan leren. Ben super blij dat ik hier terecht ben gekomen

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een super fijne manier van over mijn angst afkomen

Ik was voorafgaand aan mijn rijles super bang bij andere in de auto en dus was zelf beginnen met auto rijden super spannend voor mij. Onno heeft mij heel erg geholpen met het overwinnen van mijn angsten en het winnen van zelfvertrouwen achter het stuur. Rijden is nu niet meer eng en ik heb er plezier in ontwikkeld.

Een opbouwende les

Lea is een geduldige en fijne instructrice. Ze liet mij eerst wat rijden en van daaruit bespreekt ze wat ontwikkelpunten waar we de volgende les aan werken. Dit doet ze op een rustige en gezellige manier.

• Rijinstructeur: Lea de Zwijger

Heel blij mee!

Na 14 jaar niet gereden door rijangst en andere omstandigheden, ben ik weer aan het leren bij Lea. Zij heeft veel geduld en weet wat de leerling nodig heeft. Nu heb ik veel minder angst en voel me beter in de auto. Een goede keuze om rijangst te overwinnen.

• Rijinstructeur: Lea de Zwijger

Fijne rijlessen

Ik heb de rijlessen als hartstikke fijn ervaren. Richard is geduldig en zorgt met zijn grapjes tussendoor voor een ontspannen sfeer. De RIS-methode zorgt voor veel structuur tijdens de lessen, waarbij Richard voldoende ruimte open laat en flexibel is om de lessen samen af te stemmen.

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Elke cent dubbel en dwars waard

Direct na het behalen van mijn rijbewijs, jaren geleden, had ik geen beschikking tot een eigen auto en heb jaren niet meer gereden. Toen ik eenmaal de middelen had om een auto te kopen/onderhouden, durfde ik het niet meer. Ik heb me lang kunnen redden met het OV, maar je blijft nogal afhankelijk van anderen en het was ook behoorlijk zonde van het geld. Uiteindelijk toch maar de stap gezet en mij aangemeld voor een intake bij Rijles Zonder Stress. Ismaël is een top instructeur, heel kalm en sympathiek, hij weet waar hij het over heeft en geeft goede feedback op een opbouwende manier. Het helpt ook enorm dat je 2 uur achter elkaar kan rijden, waarbij je allerlei situaties tegenkomt. Na een aantal lessen is het vertrouwen er weer. Ik ga zo een auto kopen en vooral veel blijven rijden! Ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Bedankt Ismaël!

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede

De naam klopt helemaal!

Ik was origineel bij een heel andere rijschool begonnen, maar na daar een slechte ervaring te hebben gehad ben ik naar Rijles Zonder Stress overgestapt. Absolute aanrader als je nog geen lessen hebt gehad of als je denkt om van rijschool te wisselen, er wordt echt goed en rustig de tijd genomen om je te leren rijden. Meteen na m'n eerste les bij Dennis zat ik al relaxter achter het stuur en had ik een goed gevoel voor mijn tussentijdse toets en rijexamen. Absoluut klasse rijschool!

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens

Ontspannen en vriendelijke rijlessen

De rijlessen bij Jennifer zijn ontspannen en vriendelijk. Ze heeft veel geduld en legt de dingen goed uit. Heeft een bijzonder goed oog voor in jouw rijvaardigheid en de situaties in het verkeer. Bij Jennifer voel je je gezien. Echt een aanrader!

• Rijinstructeur: Jennifer Kautz
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ontzettend blij met mijn keuze

Ik heb expres van tevoren goed nagedacht over waar ik wilde gaan lessen omdat ik zelf veel stress en (rij)angst ervaarde. Miguel heeft altijd geduld en begrip gehad voor mij, en heeft het ook altijd een gezellige les gemaakt. Ik ben tevreden!

• Rijinstructeur: Miguel Rerimassie
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Wat je ziet is wat je krijgt.

De naam zegt het zelf. Rijles zonder stress. Zelf ben ik snel gestrest. De rij instructeur is hierin gespecialiseerd. Ik kan oprecht zeggen dat ik een les niet gelachen heb. Hoe fout het ook ging. Alles wat je doet is om te leren. Zo is het ook positief ingestoken. Waardoor ik mijn vertrouwen behoudt ookal gaat er iets mis. Ik heb het naar mijn zin bij deze rijschool en zou deze dan ook zeker aanraden

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur