Ik heb een rijbewijs, maar na jarenlang niet gereden te hebben werd de drempel om achter het stuur te kruipen steeds hoger. Na een paar lessen bij Joey is mijn vertrouwen weer helemaal terug. Joey geeft op een prettige manier les en legt helder en rustig uit. Hij heeft mij vooral geleerd om beter te kijken. Daardoor heb ik meer rust en overzicht achter het stuur, en heb ik veel meer vertrouwen om te rijden. Ik kan Joey van harte aanbevelen!
Ik heb voor deze school gekozen omdat ik zelf een lichte vorm van rijangst ervaarde bij een andere rijschool. Bij Rijles Zonder Stress zijn de lessen heel rustig en ontspannen, en als ik een foutje maak dan kan ik erom lachen en het de volgende keer beter doen, in plaats van dat ik in de stress schiet.
Joey is als persoon rustig en legt je alles duidelijk uit. Ook al moet het soms 100 keer! Hij heeft veel geduld en het is fijn dat je alles in stappen leert. Ook krijg je een boek als huiswerk mee en beoordeelt hij jouw iedere les en je weet precies aan wat je moet werken. Ik beveel rijles zonder stress zeker aan en dan ook stress vrij!
Ik heb de rijlessen bij Joey als zeer positief ervaren, het was altijd gezellig maar bovenal leerzaam. De leercurve was aangepast naar wat ik nodig had, ik werd altijd uitgedaagd om het beste in jezelf en de situatie naar boven te halen! Ik kijk er erg positief op terug, en ga ook goed voorbereid de weg op!
Bij rijles zonder stress heb ik fijne en leerzame rijlessen gehad! Joey mijn rijinstructeur is heel geduldig en geeft mij veel vertrouwen. Als iets niet lukte bleef je dit oefenen tot je het helemaal goed ging, dat was erg fijn! Ook het werken met een boek en dit vervolgens in de praktijk toepassen was erg fijn!
Ik heb een hele prettige ervaring bij Rijles Zonder Stress, met mijn instructeur Onno Knoth. De lesmethode van Rijles Zonder Stress vind ik prettig omdat je stapsgewijs leert auto rijden. Mijn instructeur ondersteund mij op een prettige manier doordat hij goed kan inschatten wanneer ik iets zelfstandig kan en wanneer ik hulp nodig heb. Door de duidelijke uitleg snap ik het snel.
heb een hele goede ervaring gehad met ismael hij is een sociale vriendelijke instructeur en leuke buurman!!
Ik had voor de rijschool Rijles Zonder Stress gekozen, aangezien ik zeer onder de indruk was van het hoge slagingspercentage. Bovendien vond ik het idee van autorijden erg spannend. Mijn instructeur, Ismaël van Reede, hield daar goed rekening mee. Ik wilde mijn rijbewijs graag zo snel als mogelijk halen. Hij heeft mij hier ook echt in alles geholpen. Hij zorgde dat ik meermaals per week mocht komen lessen, waardoor er tussen mijn proefles en het afrijden ongeveer 2,5 maand zat. Dankzij mijn instructeur ben ik ook in één keer geslaagd. De manier van lesgeven sprak mij erg aan. Door middel van een boek kon ik me alvast voorbereiden op de les. Natuurlijk maakten we tijd om de inhoud te bespreken, maar dan was hetgeen we bespraken allemaal bekender zodat we daar vlotter doorheen konden gaan. Ook was er altijd ruimte om vragen te stellen. Verder moet vermeld worden dat ik de rijinstructeur als een zeer prettige man heb ervaren. Hij is erg gedreven, maar tegelijkertijd open, geïnteresseerd en gezellig. Daar komt nog bij dat hij altijd goed bereikbaar is. Telkens hing er een goede sfeer. Ook als het mij niet goed lukte, bleef hij ondersteunend om gewoon door te gaan tot het wel goed ging. Kortom, ik zou deze rijschool Rijles Zonder Stress zonder enige twijfel aanraden aan eenieder die zijn rijbewijs wil halen.
Een super rijschool! Mijn rijinstructeur Joey, heeft veel geduld en geeft mij het vertrouwen dat ik het kan. Super gezellige en leerzame lessen gehad! Zal de rijschool zeker aanraden!
Ik kwam bij rijles zonder stress terecht nadat ik bij een andere rijschool niet zulke goeie ervaringen heb gehad. Joey heeft mij terug vertrouwen in de auto gegeven. Hij kan rustig dingen uitleggen. Echt een top rijschool!
Brugakker 34 21
3704LH Zeist
Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur