Bij rijles zonder stress krijg je niet alleen heel goed les, het is ook nog eens gewoon heel leuk.

Leerzaam, relaxed, leuk, en ik zou zelfs inspirerend.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Wat een fijne begeleiding speciale zorg voor mijn autisme

Met zorg hebben we deze rijschool uitgezocht en de begeleiding van Arno voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Omdat ik autisme heb kan ik niet zomaar examen doen, ik moet onder andere een extra rijtest doen. Arno heeft dit helemaal voor mij uitgezocht en mij zeer goed begeleid naar deze extra test. Ik verhuis binnenkort en Arno heeft de verhuizing na een nieuwe instructeur ook helemaal geregeld voor ons. Ik kan deze rijschool bij iedereen aanraden!

• Rijinstructeur: Arno Walop

Gewoon top

Doordat Dennis een relaxte uitstraling heeft en er veel humor inbrengt voelde ik mij snel op mijn gemak en bouwde ik zelfvertrouwen op. Dennis is geduldig, door mijn ADHD was ik geregeld overprikkeld, onrustig, onzeker of snel afgeleid. Dennis wist dit goed te begeleiden door even te praten met mij waardoor ik met rust de les inging of verder kon zetten. Dennis dacht mee over de tijdstippen of dagen waarop ik wilde of kon lessen. Ik heb mij altijd heel veilig gevoeld. Super bedankt Dennis.

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Mijn ervaring was heel goed en de lessen waren heel leuk

Mijn ervaring was heel goed en de lessen waren ook heel goed

Fijne rijlessen gehad!

Geduldige insturcteur die met humor fantastische rijles geeft.

• Rijinstructeur: Onno Knoth
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Onder deskundige en enthousiaste begeleiding de weg weer op!

Ik had 15 jaar niet meer gereden, maar met Peter naast me durfde ik zo weer de weg op. Hij is heel toegankelijk en communicatief, opgewekt, betrouwbaar (vaste afspraken, altijd op tijd) en deskundig. Gewoon doen!

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Erg fijne instructeur en sfeer. Aanradertje!

Ik kwam eerst van een andere rijschool, maar daar liep het niet zo lekker. Na een korte proefles kon ik het wel vinden met Joey, dus ben ik hier gaan rijden. Joey is een erg ervaren rijinstructeur en weet vaak goed hoe die dingen moet zeggen/uitleggen samen met een fijne sfeer in de auto. Hij ziet ook snel waar je beter aan moet werken, maar wees niet bang om dingen te vragen. Hij maakt vaak tijd vrij in de les voor dingen waar je extra aandacht voor wilt hebben. Al met al, top instructeur waardoor ik in 1x mijn praktijkexamen heb gehaald!

• Rijinstructeur: Joey Helmerhorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik ben echt heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Ik had een duidelijke en rustige instructeur. Waar ik tijdens het rijden gezellig praatjes mee heb gehad. Hij heeft me goed voorbereid op het examen. Dankzij hem heb ik binnen een paar maanden in 1x me rijbewijs kunnen halen, bedankt hiervoor!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Met een rustige nuchtere sfeer de lessen in

Rijden zal (voorlopig) nooit mijn hobby worden, maar waar ik voor de lessen van Ismaël echt niet zelf durfde te rijden en de zenuwen hoog opliepen, rij ik nu wekelijks zelfstandig met het nodige vertrouwen naar kantoor en weer terug. De lessen van Ismaël hebben geholpen om rust en kalmte te bewaren. Langzaamaan is mijn vertrouwen weer opgebouwd waarbij Ismaël goed kon inschatten wanneer ik even moest zwemmen en wanneer hij met een peptalk het vertrouwen weer wat omhoog moest krikken. Er hing een prettige sfeer in de auto waarbij rust en nuchterheid de boventoon voerden.

Prima en relaxed

Ik had een les van drie uur. Was heel prettig en heb mijn kenning en vaardigheden open relaxte manier kunnen bijspijkeren.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Ik heb het zeer prettig en veilig ervaren

Ik vond de Rijlessen prettig veilig altijd gezellig maar zeker ook heel leerzaam, ik ben in een keer geslaagd en dat omdat het zo goed ging! De informatie was goed en op zijn tijd gegeven.

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens

Goede

Lea is een goede instructeur die meebeweegt met het niveau van haar leerlingen. Doordat ze de controle zo veel mogelijk bij de leerlingen laat is er een stijle leercurve mogelijk. Hoewel het soms even zoeken was hoe we een spoedcursus vorm gingen geven kwamen we daar uiteindelijk uit en heb ik met het juiste aantal uur in één keer kunnen slagen. Ze bleef altijd rustig en we konden altijd ook een praatje maken. Bedankt Lea!

Ontzettend leerzaam en gezellig

Ik heb ontzettende leuke lesse ervaren met lea. Het was een chille les en een goede uitleg. Echt tof dat ik hem in 1 keer heb gehaald. Super naar me zin gehad en ontzettend blij dat ik nu veel toeren kan maken!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Veel verschillende verkeerssituaties kunnen ervaren tijdens de rijles

Erg fijn om met Lea veel verschillende verkeerssituaties mee te maken. Itt vorige rijinstructeurs, die alleen het ‘standaard rondje’ met me reden kwam ik met Lea op veel verschillende plekken. Dit zorgde er oa voor een steilere leercurve. Na een aantal keer examens te hebben gedaan heb ik weer vertrouwen in mezelf wat betreft rijden gekregen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Het was een zeer euke en leerzame tijd

Ik vond het zeer leuk samen met de rijinstructeur over de weg te gaan. De rijinstructeur was ook zeer aardig en wist precies wat hij moest doen in bepaalde situaties. Ik raad zeker aan hier te gaan rijden met deze instructeur.

• Rijinstructeur: Joey Helmerhorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Top ervaring, fijne instructeur & je bepaald zelf het tempo!

Ik heb bij Peter rijlessen gevolgd voor mijn rij angst. Ik had al meer dan twee jaar niet gereden en durfde de weg niet meer op. In 4 lessen heb ik een persoonlijke “opfris-cursus” gehad. Ik kon zelf het tempo bepalen, wat erg fijn was. Ik zou dit zeker aanraden als je kampt met rijangst, omdat ze écht luisteren en kijken naar wat jij nodig hebt.

Comfortabel

De uitleg die ik erbij kreeg was top. Zo leerde ik weer bij zeker als je lang niet gereden hebt. En kreeg weer vertrouwen in mij zelf dat ik het best kan en me niet moet laten opfokken door andere automobilisten.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Ik ga zelfverzekerder de weg op

Na het halen van mijn rijbewijs heb ik jaren niet meer autogereden. In 6 lessen heb ik een angst kunnen overwinnen en rij ik met meer vertrouwen. De stapsgewijze uitleg in de lessen was erg prettig en hielp mij om minder gehaast te handelen.

Fijne, rustige rijinstructeur

Na 10 jaar niet (durven) rijden heb ik voor deze rijschool gekozen om weer het vertrouwen in het autorijden terug te krijgen. Lea is een superfijne instructreur en met haar hulp en geduld ga ik weer zelfstandig de weg op. De lesplanning is overzichtelijk en de communicatie heel goed!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Super toffe lessen gehad en hard mee gelachen

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb ontzettend veel geleerd in een hele korte tijd. Mathijs is een instructeur die heel goed kan uitleggen en je op je gemak stelt. ik raad het iedereen aan die niet durft te rijden. Na een paar lessen merk je al dat je de weg gewoon op kunt en voorbereid bent op het verkeer. Mathijs heeft voor mij echt een verschil gemaakt en ik durf nu de weg op! Dank je wel Mathijs!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Heel erg fijne rijschool.

Ik vind onno een hele prettige en rustige rijinstructeur. Hij legt alles goed uit in de praktijk. Geen stress onder het rijden, echt super!

• Rijinstructeur: Onno Knoth

Zeer goede ervaring

Goede uitleg en sfeer tijdens de lessen, wel wat prijzig maar dat is een rijbewijs nou eenmaal.

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Fijne opfriscursus van Mathijs

Na een aantal jaren niet gereden te hebben, wilde ik graag een opfriscursus doen om het rijgevoel en het vertrouwen op de weg weer terug te krijgen. Met de hulp van Mathijs is dit heel erg goed gelukt. Op een rustige en relaxte manier heeft hij mij weer op weg geholpen. Ook erg fijn om specifieke oefeningen samen te oefenen en tips te krijgen. En daar werd ook echt de tijd voor genomen. Bedankt!

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Altijd genoten en waargenomen van elke rijles

Miguel heeft mij geholpen met mijn rijangst en het laten zie dat je bij het rijden ook kan lachen.

• Rijinstructeur: Miguel Rerimassie

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur