Fijn achter het stuur

Ik heb altijd wel last gehad van onzekerheid en tijdens het rijden had ik hier ook veel last van. Vooral op de snelwegen rijden vond ik verschrikkelijk. Dit werd eigenlijk bij mijn vorige rijschool alleen maar erger. Toen ik bij rijden zonder stress kwam rijden merkte ik dat een goede en relaxte sfeer in de auto wonderen deed. Ik begon minder tegen rijlessen op te kijken en merkte dat ik het steeds minder spannend ging vinden. Met de hulp en vriendelijkheid van Onno heb ik zelfs de snelweg kunnen overwinnen! Ik wil Onno in het bijzonder bedanken want hij heeft het rijden voor mij een stuk fijner gemaakt. En daardoor zelfs in een keer geslaagd! :)

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

In heel even ging ik van een 3 naar een 7.

De rijlessen verliepen vlotjes. Ramon was bijna altijd stipt optijd, met hier en daar een uitloop van een paar minuutjes. Daarmee kon ook worden gecompenseerd dat de lessen dan dat hoeveelheid minuten langer doorging. Er werd aan het begin van iedere les gevraagd of ik nog een specifieke 'bijzondere verrichting' wou oefenen. Dit moedigt ook een vorm van zelfreflectie aan, wat natuurlijk erg fijn is. Fouten tijdens de les werden (op tijd) gecorrigeerd, en negen van de tien keer werd zo'n moment met een grappige opmerking verlicht.

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Rustige coaching

Na 25 jaar snelweg angst door 2 paniek aanvallen maar eens opgegeven voor een opfris cursus. Door de rustige en kalme benadering van Peter zat ik gelijk in een relaxte modus. Na 5 uur “les” had ik het idee dat ik het weer onder controle had en ben ik weer zelf gaan rijden op de snelweg. Uiteraard is dat de eerste paar keer best spannend maar het gaat me goed af. Ik kan het iedereen aanraden ook als je net als ik denkt dat het niet gaat lukken.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Super fijne ervaring gehad. Duidelijke en stressloze lessen.

Top instructeur. De lessen zijn duidelijk ingedeeld en elke les leer je wat nieuws of herhaal je de vorige leerstof.

In één keer geslaagd!

Ik heb bij Arno heel veel mogen leren. Doordat hij zo rustig is en je fouten mag maken, voelde ik me zelfverzekerd en nu in 1 keer m'n rijbewijs mogen halen! Ook erg blij dat ik de tussentijdse toets heb gedaan (wat Arno me aanraadde), want dat heeft me uiteindelijk een hoop minder stress opgeleverd. Bedankt voor de leerzame en gezellige rijlessen!

• Rijinstructeur: Arno Walop

Hele fijne rijschool!

In autorijden was ik geen natuurtalent. Door de goede en geduldige rijlessen van Ismaël heb ik er nu echter vertrouwen in dat ik veilig de weg op mag en kan. Ismaël is geduldig, motiverend en geeft je ruimte om te leren. Op de juiste momenten is hij eerlijk over de verbeterpunten en geeft hier duidelijke instructies op. De lessen worden ook effectief gebruikt om zoveel mogelijk verschillende verkeerssituaties te oefenen. De lessen van twee uur helpen hierbij goed. Je kan dan echt kilometers maken. Ik ging daardoor mijn praktijkexamen met vertrouwen in, met een mooi resultaat als gevolg. Wat mij betreft door dit alles absoluut een aanrader! Veel dank voor de fijne rijlessen Ismaël!

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Hele fijne rijlessen! Weer met vertrouwen op de weg.

Ik had meer dan 10 jaar niet gereden, dus moest het vertrouwen weer opbouwen. De rijinstructeur heeft me perfect weer op weg geholpen. Met een combinatie van rust en humor heeft hij het rijden weer leuk gemaakt. Ik had geen betere ervaring kunnen wensen. Bedankt!

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Weer een goed gevoel in de auto

Ontzettend blij dat ik deze mentale drempel over ben om weer te gaan rijden. Dat ik zelf mocht aangeven waar ik behoefte aan had en de bevestiging kreeg dat ik prima kan rijden, gaf me weer het goede gevoel in de auto.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Leerrijk

Altijd een positieve en aangename omgeving om te leren rijden

Kon niet beter

Fantastische rijschool Gouwe gast, veel flauwe grappen en opmerkingen gehoord maar dat houd het wel leuk

Erg prettige ervaring

Super fijne lessen gehad, alles word goed behandeld en herhaald als nodig, Top !

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Doodeng om je angst te overwinnen, maar nu trots.

Nou daar gaat ie dan... Rond mijn 50e door omstandigheden rijangst ontwikkeld. Daarna kon ik via de polderweggetjes altijd wel mijn bestemming bereiken. Nu verhuisde een familielid en die kon ik niet via de sluipdoor-, kruipdoorweggetjes bereiken. Met lood in mijn schoenen rijlessen aangevraagd. Ik schaamde me dood en wat was ik bang in het begin. Met veel geduld van rij-instructeur Ramon, heb ik die angst overwonnen. Duidelijke uitleg, een praatje tussendoor en een ontspannen muziekje aan in de les-auto, maakte dat ik me steeds comfortabeler ging voelen. Nu kan ik mijn doel weer op een normale manier bereiken. Nu ook via de wat drukke, maar veel snellere weg. Ik had er eerder aan moeten beginnen, maar er is niks zo eng om de stress en de hyperventilatie in een auto te overwinnen. Maar gelukt hoor, ik ben er trots op(-:

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Super leuk en leerzaam!

Ik heb een super leuke tijd gehad! Ontzettend veel geleerd! Ik ben geslaagd en door de goede lessen kan ik nu veilige kilometers gaan maken! Bedankt voor alles rijles zonder stress!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goed fijn en op me gemak

Altijd gezellig

Ik heb vanaf dag 1 alleen maar gezelligheid gehad met Dennis. Ik heb altijd goede feedback gekregen op een prettige manier wanneer nodig. Vrijwel iedere les was gezellig van het begin tot het einde en heb ik toch veel geleerd over het autorijden. Ik ben altijd erg tevreden geweest over de rijlessen en ben onwijs blij dat ik bij Dennis heb mogen lessen. Ik keek er iedere keer er weer naar uit om te lessen. Dankzij hem weet ik dat ik, nu ik geslaagd ben, ook zelfstandig de weg op kan en weet hoe het moet.

Meer dan alleen rijles

Dennis is een uitstekende rijinstructeur. Nadat ik bij een andere rijschool had gelest was ik angstig maar door de wijze lessen en het vele lachen heb ik mijn eigen examen in een keer gehaald.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Geweldige lessen elke les is heel leerzaam.

Ik kon eerst niet goed rijden maar na 10 uur. Ben ik al stukken beter top lessen zeker aan te raden.

• Rijinstructeur: Lea de Zwijger
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rijlessen bij Onno bij Rijleszonderstres was precies wat in nodig had. Onno kan alles op een hele rustige manier uitleggen en ik voelde me heel erg op mijn gemak bij hem in de auto. Ik had voorheen een slechte ervaring gehad met een andere rijschool maar die ervaring vergat ik heel snel door Onno zijn kalmte en geduld. De lessen waren erg fijn en ik had zelfs zin in autorijles. Al met al een hele dikke 10, zou iedereen die onzeker is achter het stuur rijlessen bij Onno aanbevelen!

Weer zin in autorijden!

Na een tijdje geen autogereden te hebben ben ik bij Onno terecht gekomen om mijn rijangst te overwinnen. Na duidelijke uitleg en goede gesprekken kreeg ik langzaam het vertrouwen weer terug! Bedankt Onno voor de leuke en fijne tijd! Waarin je mij niet alleen in een paar lessen weer het vertrouwen terug hebt laten krijgen maar ook het plezier in het autorijden!!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Mijn ervaring met de rijschool, met Onno als instructeur, was buitengewoon positief

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Onno een buitengewone rijschool instructeur is. Gedurende mijn tijd als leerling bij hem, heeft hij niet alleen mijn rijvaardigheden verfijnd, maar heeft hij ook een omgeving gecreëerd waarin ik me altijd op mijn gemak voelde achter het stuur. Het voelde nooit alsof ik gewoon een leerling was; we waren echt een team. Ik kon altijd openlijk vragen stellen en mijn onzekerheden delen, wetende dat hij geduldig en grondig zou reageren. Die betrokkenheid maakte elke les niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Het is een fantastisch gevoel om te kunnen zeggen dat ik in één keer geslaagd ben voor mijn rijexamen, en ik weet dat ik dat mede te danken heb aan Onno's uitstekende begeleiding. en ik ben blij dat ik in één keer geslaagd ben dankzij zijn hulp. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een positieve en effectieve rijschoolervaring!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Na 15 jaar durf ik weer zonder angst te rijden!

Als ik Onno meer dan 5 sterren kon gegeven had ik dat gedaan. Nadat ik jaren geleden een ongeluk heb gehad durfde ik niet meer te rijden (ik heb mijn rijbewijs). Ik heb bij verschillende rijscholen een poging gedaan maar ik haakte uiteindelijk elke keer af. Toen ik bij Onno begon viel me al snel op dat hij heel goed kan aansluiten bij waar jij op dat moment zit en hoe jij het beste leert. Tijdens en na elke les kreeg ik leerzame feedback, coaching en soms “huiswerk”. Soms tekende hij situaties uit of hij gaf goede tips om bepaalde dingen beter te onthouden. Als ik na de les nog een nabrander had was dat ook geen probleem! Het resultaat is dat ik gewoon weer vol zelfvertrouwen achter het stuur durf te zitten! Ik beveel hem zeker aan!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Peter is een uitstekende rij instructeur!

Peter heeft mij heel goed geholpen met mijn rij angst overwinnen. Hij is duidelijk, vriendelijk en punctueel. Rij angst overwinnen gaat ook grotendeels over ervaring opdoen, en het was fijn om een stok achter de deur te hebben om elke week te rijden.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Overzichtelijke rijopleiding in een fijn tempo

Wat ik fijn vind aan rijles zonder stress is dat het lesmateriaal en welke oefeningen je doet worden aangepast op je eigen tempo. Je leert stapsgewijs autorijden en je op je gemak voelen achter het stuur en op de weg.

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

De lessen waren rustig en duidelijk, en goed ingericht op mensen met rijangst.

Ik had al een praktijkexamen met een andere rijschool gedaan, maar nadat ik hiervoor gezakt was, kwamen we er snel achter dat dit kwam door stress en spanning tijdens het rijden. Om deze reden ben ik bij “Rijles zonder Stress” geëindigd, wat me heel erg geholpen heeft. De instructeur (Peter) gaf rustig en duidelijk uitleg, waarbij er extra aandacht besteed werd aan de handelingen die mij stress opleverden. Hij begreep wanneer iets stressvol kon zijn en pushte niet, je mag het allemaal op je eigen tempo doen. Ook werd ik niet afgewezen op de fouten die ik maakte, maar werd er een leermoment van gemaakt. Al met al was dit een erg fijne instructeur die me erg goed geholpen heeft. Daarbij volgt deze rijschool een bepaalde module, waarbij eigenlijk een checklist wordt afgewerkt met alles wat je moet kunnen. Dit gaf mij veel overzicht, wat voor mij ook erg fijn was.

ik stap graag in

ik was eerst een beetje nerveus maar al gauw werd mij laten zien dat ik dat niet hoefde te zijn. mijn instructeur geloofde in me, fijne communicatie en altijd direct

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur