Superfijne rijles met een rustige en vertrouwde rijleraar!

Op een rustige en ontspannen manier mijn rijbewijs gehaald! Miguel is een fijne rijleraar die alles op een rustige manier uitlegt. Tijdens het rijden een lekker muziekje op :) In 1x mijn rijbewijs gehaald dus zeker geslaagd zonder stress! Thanks Miguel!

Top rijlessen!!

Door verhuizing zocht ik naar een nieuwe rijschool. En toen kwam ik hier bij Mathijs terecht. Ik heb in een korte tijd heel veel geleerd wat ik allemaal ga meenemen als ik straks alleen mag gaan rijden. In 1x ben ik geslaagd en nu lekker de weg op!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne, leerzame lessen van een ervaren instructrice

Dankzij Lea heb ik stap voor stap mijn rijangst overwonnen, heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald en ga ik nu als zelfverzekerde automobilist de weg op!

Super! En ontspannen.

Vanaf het begin een fijne sfeer en een super lestraject. Ik kreeg de aandacht en flexibiliteit die ik nodig had. En een top instructeur. Ik ben in een keer geslaagd!

Behulpzaam en bemoedigend

Ik heb een opfriscursus met Peter gedaan wat ontzettend goed is bevallen. Voelde me in goede handen en op mn gemak en zit nu weer zelfverzekerd in de auto. Top!

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Het waren fijne en leuke rijlessen.

Ik had altijd een leuke en gezellige les. De uitleg van hoe het moest gebeuren was altijd duidelijk en ik mocht het zo vaak doen tot dat ik er zelf ook tevreden mee was. Zelf heb ik zeker een aantal van mijn vriendinnen het aangeraden en ook die zijn er blij mee.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne rijlessen, ik ga met vertrouwen de weg op!

Lang had ik het halen van mijn rijbewijs voor me uitgeschoven. Tot ik de knoop doorhakte en bij Peter ging lessen. Met nul ervaring kroop ik achter het stuur, waarbij Peter mij met veel geduld heeft begeleid en me in alle rust alle kneepjes van het (rij)vak heeft geleerd. Tijdens de lessen was er ruimte om fouten te maken en bewaarde Peter altijd de rust (ook als ik dat zelf even niet kon). Erg prettig! Daarnaast had hij alle vertrouwen in me, wat voor mij — ik ben van nature nogal een stresskip — absoluut het verschil maakte. Dank voor de fijne lessen, Peter!

Prettige rij lessen

Er word op een prettige manier les gegeven, rij instructeur is erg positief tijdens de lessen is erg fijn tijdens het rijden

Hele fijne ervaring.

Mijn ervaring bij Rijles zonder stress is erg prettig, fijne coaching en snel leren.

Ontspannen rijlessen

Arno geeft fijn rijles. Hij is rustig en weet goed wat je moet leren. Hij heeft veel geduld. Echt een aanrader!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een prettige rustige sfeer waarbij ik continu bezig ben met mijn fouten

Arno kan alles rustig en uitgebreid uitleggen. En ook met verschillende scenario's. Tijdens het rijden als het even niet goed gaat is er genoeg ruimte om na te gaan wat niet goed ging en hoe dit te verbeteren te volgende keer. Ik vind het ook prettig dat we achter af even reflecteren op de les.

Prettig en rustig les

Ik voelde mij prettig in de auto en vond de manier van les krijgen rustig en duidelijk

Dit is wat ik zocht

Fijne manier om na 10 jaar weer achter het stuur te kruipen. Goede volgorde en compleet pallet aan oefeningen om het rijden weer te trainen. Af en toe wel wat veel informatie/gepraat en soms op een andere manier dan eerder aangeleerd, waardoor m'n focus soms afgeleid werd. Maar ook dat is eigenlijk een goede training

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede
  • Type rijopleiding: Opfriscursus

Enorm prettige rij instructeur.

Ik heb de afgelopen maanden goed les gehad. Mijn rij instructeur zorgde ervoor dat ik in stapjes het auto rijden onder de knie kreeg en dit vond ik heel erg fijn. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd voor mijn examen en kan ik nu zelf gaan rijden!

Zonder stress

Heb de rijlessen altijd als leuk ervaren en keek er altijd naar uit. Praktijk examen ook in 1 keer gehaald dankzij de goeie voorbereiding. Had nergens anders willen lessen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Lea: Rijinstructeur die vertrouwen en vaardigheden opbouwt

Rijinstructeur Lea de Zwijger is heel professioneel. Haar kalme en rustige benadering, samen met haar vriendelijke persoonlijkheid, maakte mijn ervaring met de rijlessen heel erg prettig. Lea is heel goed in het helder en begrijpelijk uitleggen van alle aspecten van het autorijden, waardoor ik mijn angsten kon overwinnen en mijn zelfvertrouwen op de weg kon opbouwen. Ik ben Lea ontzettend dankbaar voor haar toewijding en expertise. Als je op zoek bent naar een rijinstructeur, dan raad ik Lea ten zeerste aan. Haar ondersteunende aanpak heeft een aanzienlijke impact gehad op mijn rijvaardigheden en zelfvertrouwen, en ik ben blij dat ik haar als mijn instructeur heb.

Professionele en fijne rij-instructeur

Na ruim 8 jaar geen auto te hebben gereden door mijn rij-angst, besloten om rijlessen te nemen. Ik koos voor Arno en rijschool zonder Stress, vanwege de ervaring met mensen zoals ik ;-). Arno is een hele fijne rij-instructeur die me op mijn gemak stelt, rustig is en goed kon inschatten waar mijn angsten zitten en hier ook goed op anticipeerde. Hij gaf me eveneens het vertrouwen dat ik wel kan autorijden, maar dat mijn eigen onzekerheid in de weg zit. Dankzij de lessen, de waardevolle tips en adviezen, zit ik nu zelfverzekerder achter het stuur. Het zal tijd en heeel veel rijden nodig hebben om me bij autorijden net zo zelfverzekerd te voelen als met fietsen, maar dat is een kwestie van doen. De eerste stappen heb ik gezet en doordat ik nu ook vaker een auto nodig heb, lukt het me nu ook vaker om te zeggen: ik rijd wel! Dank Arno en rijschool zonder stress! Super fijn! En een aanrader voor iedereen met rij-angst

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Weer vol zelfvertrouwen de weg op!

Na 5 jaar niet meer zelf autogereden te hebben, werd de drempel om te gaan rijden daarmee ook steeds groter. Het was zelfs zo erg dat ik een lichte angst ontwikkeld had om te gaan rijden. Via internet kwam ik op de website van “Rijles zonder Stress” en dat sprak mij heel erg aan. Zij bieden namelijk rijlessen/pakketten aan voor mensen die angstig in het verkeerd zijn of die gewoon al langere tijd niet meer gereden hebben. Zoals ikzelf dus. Ik had ervoor gekozen met begeleiding van Peter Bisschops om een blokuur te gaan rijden in een schakelauto om weer rustig te wennen aan het autorijden. Ik kan het iedereen aanraden om via deze rijschool een paar lessen te nemen om je weer zeker en veilig op de weg te voelen. Peter liet mij volledig zelf bepalen welke dingen ik wilde oefenen en ook door het blijven praten tegen mij werd ik al snel weer kalm en zelfverzekerd op de weg. Dankjewel Peter, je bent een topper!

Hele goede ervaring

Super fijne ervaring, heel relaxed en leerzaam. Ben ook in één keer geslaagd!

Heel erg fijn les gehad

Mijn ervaring is was er goed. Ik bleef gemotiveerd en alles werd goed uitgelegd

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

In 1 woord uitstekend ik heb meerdere rijscholen gehad en daar hond het allemaal mis ook vanwegen mijn angst met rijden hier in 1 keer gehaald en de lessen waren heel erg behulpzaam zeker een aanrader

Super rijinstructeur!

Onno is echt een super rijinstructeur! Hij bereid je super goed voor op het examen. Legt veel uit en heeft veel geduld. Hij laat je je op je gemak voelen. Dankzij de goede voorbereidingen en het vertrouwen wat Onno mij heeft gegeven heb ik het in 1 keer gehaald!

• Rijinstructeur: Onno Knoth

Begeleiding op maat

Rijlessen zijn gestructureerd en je weet voor de volgende les wat je leerpunten zijn. Je voortgang wordt inzichtelijk bijgehouden in een boekje, waar ook de theorie voor de volgende les in staat. Lea staat open voor vragen en helpt je om je zeker te voelen achter het stuur en overhaast het niet, waardoor je goed voorbereid aan het examen begint.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik raad rijlessen met rijles zonder stress/ Mathijs absoluut aan!

Ik was erg zenuwachtig om aan mijn rijlessen te beginnen na een motor ongeluk, maar door Mathijs was dat nergens voor nodig! De lessen waren niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. De sfeer in de auto was altijd fijn en positief, dankzij Mathijs. Door zijn rustige en vriendelijke uitleg heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! Ik raad rijlessen met rijles zonder stress en Mathijs absoluut aan!

Goede rij instructeur

Ik heb al jaren rijangst en durfte niet meer te rijden. Als ik het probeerde, was dat met zweethanden en veel stress. Ik wilde graag van mijn rijangst af en geb mij daarom aangemeld bij rijles zonder stress. Ik stap niet meer met zweethanden of omgedeaaide maag in de auto en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ramon heeft geduld en luistert naar wat je wil, waar de angst zit en legt uit waar verbetering nodig kan zijn maar ook wat goed gaat. De angst om alleen in de auto te stappen is nog niet helemaal weg maar ik durf nu in ieder geval te rijden met iemand naast mij. Nu kilometers maken!

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur