Fijn, veilig en gemoedelijk

Na jaren uitstellen, toch maar gestart met lessen. Erg blij dat ik ben gestart, de vriendelijke, humoristische en deskundige Dennis is een erg fijne rij instructeur.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne rijlessen en goede uitleg.

Ik heb eerder rijlessen gehad, bij twee andere instructeurs en ben erg tevreden over Onno van Rijles Zonder Stress. De rijlessen verlopen soepel, Onno denkt mee met wat jij nodig hebt en geeft goede uitleg en inzichten.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Hele fijne rijlessen. Er word bij rijles zonder stres echt op maat gekeken. Zelf ervaar ik een hele fijne sfeer en mag je lessen op je eigen tempo. Een aanrader voor iedereen die wilt leren auto rijden.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rustige, vrolijke rij-instructeur die goed uit kan leggen

Onno is een fijne, vrolijke rij-instructeur die alles rustig en duidelijk uitlegt. Hij reageert ook heel geduldig op fouten, waardoor ik niet gestresst raakte als ik een fout maakte. Hierdoor voelde ik me ook altijd op m'n gemak. Ik zou deze rijschool zeker aan iedereen aanraden!

Uitdagend maar goed

Het is een goede instucteur. Hij kan geweldig uitleggen en geeft goed aan hoe het verkeer in werkelijkheid werkt en hoe het CBR zal toetsen

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik ervaar de rijlessen als erg prettig.

Leuke lessen met een tempo dat ik goed aankan. Goed contact met de rij instructeur die helpt waar nodig en niet te veel druk legt.

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse

Geweldig!

Ik heb nog nooit eerder zo’n fijne instructeur als Dennis gehad. Geen stress just relax. Duidelijk, goede uitleg, neemt de tijd om alles te leren. In een woord : Geweldig

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rijles zonder stress is effectief

De rijlessen bevallen erg. Ik ben blij dat ik niet op hoef te halen of weg moet brengen. Ik heb het gevoel dat de lessen goed werken. Wel vind ik 2 uur achter elkaar lang, zeker aan het begin.

Leuk en motiverend!

De rij-instructeur is open, eerlijk en oprecht. Hij geeft jou aanwijzingen op een rustige en leuke manier. Als iets goed gaat komt er een nieuw onderdeel bij. Zo wordt alles netjes opgebouwd en elk onderdeel goed geautomatiseerd. Dit motiveert mij als leerling. Verder helpt hij je ook als je over een onderdeel onzeker bent. Als je een 'fout' maakt is het geen fout, maar een verbeterpunt. Ik ben heel blij met Dennis :)

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

goed sfeer, fijn rijervaring.

altijd wel gezellig, voel je op je gemak en vooral een fijne les met goed uitleg.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een prettige sfeer en op jouw tempo leren rijden.

Er wordt gehandelt naar jouw tempo. Je wordt niet bekritiseerd, maar je krijgt juist goede tips mee om het rijden nog sneller onder de knie te krijgen. Daarnaast is het erg fijn dat je de ruimte krijgt voor concentratie en ook voor een leuk babbeltje.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goede rustige grappige maar ook strenge rijinstructrice

Ben nog niet geslaagd maar hoop het wel gauw te behalen. Lessen zijn leuk en leerzaam.

• Rijinstructeur: Jennifer Kautz

Uitstekende rijinstructeur

Geduldige en ervaren rijinstructeur die mij zelfvertrouwen geeft achter het stuur

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Zeer goed en heel vriendelijk

Hele goeie vent en goed vriendelijk

Fijn!

Word goed uitgelegd en je kan gezellig kletsen

Heel fijn ervaring.

Een bijzonder fijne instructeur; hij denkt actief met je mee om een zo veilig mogelijke rijervaring te bieden en je te helpen bij het behalen van je rijbewijs. Nadat ik van rijschool ben veranderd, heeft hij me enorm geholpen. Hij gaf me duidelijke uitleg over wat ik kon verbeteren

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Van rijangst naar vertrouwen en plezier.

Na een jaren lange periode van rijangst het besluit genomen toch mijn rijbewijs te willen halen en zo kwam ik uit bij Rijles zonder stress. Door de opbouw van de lessen, geduld, humor en vertrouwen van Onno ben ik zelf ook weer gaan geloven dat het me gaat lukken. Inmiddels vind ik autorijden leuk en is de vrijstelling dmv het proefexamen binnen. Nog even en dan het officiele examen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goede rijschool waar je geen nummer bent maar echt klant gericht

Goede leerzame rijschool met geduld en klant gericht waar echt gekeken word hoe je zonder stress zelf de weg op durft en je gewoon jezelf kan zijn

Erg prettig

Mijn ervaring is heel erg prettig. Ik was best wel nerveus om te beginnen met mijn rijlessen maar daar werd aan gedacht en daardoor zit ik nu al een stuk fijner in de auto.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Mathijs leg alles goed uit. En heeft heel veel geduld

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb een hele fijne en leerzame ervaring.

Er wordt altijd heel erg rekening gehouden met jouw wensen, en je leert heel veel. Zeker een aanrader.

• Rijinstructeur: Peter Bisschops

Professioneel en meegaand

Je wordt erg op je gemak gesteld en alles wordt rustig uitgelegd op een professionele manier. Ik was hiervoor erg onzeker en “bang” om weer te lessen maar doordat alles goed en rustig werd uitgelegd ben ik dat nu niet meer. De instructeur maakt altijd tijd vrij wanneer je wilt lessen, is ook erg meegaand met je en helpt mij om zeker te worden en niet te twijfelen aan mijzelf dat is erg prettig.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super instructeur; professioneel en persoonlijk

In januari 2023 begonnen bij een andere rijschool waar ik na 7 maanden geen goed gevoel bij had. Ik had geen referentie maar ben toch op zoek gegaan naar een andere rijschool. Omdat Onno’s lesauto bij ons in de straat stond ben ik contact gaan zoeken. Het blijkt een schot in de roos. Alleen al tijdens de proefles leerde en hoorde ik al meer dan ik in de afgelopen 7 maanden had geleerd bij de andere rijschool. Onno’s lessen zijn super leerzaam en het erna direct doornemen en evalueren maakt het dat je de stof goed opneemt. Hij laat je goed nadenken over je handelen en benoemt niet alleen dingen die beter kunnen maar zeker ook als je handelingen goed uitvoert of bijvoorbeeld gevaren goed of op tijd hebt gezien. Dat geeft je veel vertrouwen en dat is zo belangrijk als je je rijbewijs wilt halen! Rotterdam is namelijk geen makkelijk gebied ;-) In februari gaan wij ervoor!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Vooruitgang door persoonlijke aanpak!

Na 6 jaar rijlessen te hebben gehad bij verschillende rijscholen was ik de moed en de hoop verloren op het behalen van een rijbewijs. Sinds ik dit jaar bij Onno ben gestart, merk ik meer zelfvertrouwen en minder stress. Dit komt door een persoonlijke en positieve aanpak. Ook zijn uitleg is duidelijk en de rust momenten zijn erg fijn. Ik beveel rijles zonder stress zeker aan!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een prettige rijles ervaring.

Standaard twee uur les waarin goed geoefend word en er wordt goed ingegaan op alle belangrijke aspecten bij het autorijden.

• Rijinstructeur: Peter Bisschops

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur