Super fijne instructeur!

Onno is een super fijne en rustige instructeur. Hij bleef rustig en geduldig wanneer ik angstig was. Alle situaties waarin ik onzeker was of een fout maakte, heeft hij met mij nagesproken en uitgelegd. Ook was hij flexibel met lessen inplannen waardoor ik met mijn drukke schema alsnog rijlessen kon volgen. Voor en tijdens het examen voelde ik mij extra gesteund! Een fijne ervaring!

Fantastisch

Ik heb het elke rijles naar mijn zin gehad en veel geleerd. Het was altijd leuk om weer te kunnen gaan rijden.

• Rijinstructeur: Tommie Rutten
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Top rijschool en de beste intructeur.

Mijn instructeur Tommie maakte van elke les een feestje. Hij is vriendelijk, aardig, geeft goede tips en helpt je inzicht geven op alle gebieden in het verkeer en ook met de bijzondere verrichtingen. Ik keek altijd uit naar de rijlessen en had ook altijd plezier in de auto. Tommie heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven op de baan. Dan ook deze rijschool en instructeur aanbevelen in mijn omgeving.

• Rijinstructeur: Tommie Rutten
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Kundige uitleg die je helpt de rust terug te vinden

Onno is vriendelijk, geduldig en ziet heel goed wat je doet. Hij heeft me geholpen dingen beter te overzien en onnodige gewoontes af te leren. Zo heb ik in 3 lessen de rust bij het rijden terug kunnen vinden. Ontzettend fijn!

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Geslaagd in 1 keer!

Altijd prettige rijlessen gehad. Rustige en duidelijke manier van uitleggen. Goede communicatie over het inplannen van rijlessen en mogelijkheden. Bij het begin van de lessen een boek gekregen met extra theorie informatie wat fijn is om je lessen mee voor te berijden. Hierdoor leerde ik snel en kreeg altijd nog wel een opfrisbeurt tijdens de lessen. Ik voelde me goed op mijn gemak en had goed vertrouwen in lessen wat het leren en gaan rijden erg prettig maakt. Ik heb zelf een pakket van 35 uur gedaan met TTT en eindexamen. Had hier precies genoeg aan na inschatting van mijn proef rid van de instructeur. 100% een aanrader als rijschool.

Uitstekende rij-instructeur

Meneer Verwoert neemt rustig de tijd om alles uitgebreid uit te leggen. Legt heel eenvoudig uit wat je de volgende keren anders kan doen tijdens je rijlessen. Een professional in het vak.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Na een minder fijne ervaring bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar Rijles zonder stress. Daniëlle heeft mij zo goed geholpen met weer het vertrouwen terug krijgen in het rijden, ze heeft mij alles fijn aangeleerd en ze luistert goed wanneer je ergens mee zit. Ook kan je haar alles vragen en zal ze het geduldig vaker uitleggen wanneer je iets niet begrijpt. Echt een top ervaring en ik had elke keer weer zin in de gezellige rijles!

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goede rustige veilige lessen met vertrouwen

Danielle steld je goed op je gemak geeft duidelijke aanwezig waar het nodig is en zoekt samen naar een oplossing zodat je meer vertrouwen krijgt in het besturen van de auto

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel

De

Al enige jaren kamp ik met rijangst,op een gegeven moment heb ik besloten dat het zo niet meer verder kon en besloot hulp te zoeken. Na herhaaldelijk te zijn afgewezen door verschillende andere rijscholen welke mij aangaven mij niet te kunnen helpen kwam ik terrecht bij richard van rijles zonder stress. Na een kort telefoongesprek hebben wij een afspraak gemaakt voor een intake/proefles. Al tijdens de intake voelde het voor mij “goed” aan, richard luisterde aandachtig naar mijn verhaal en al heel snel kwam ik tot de conclusie dat hij mij wel eens verder kon gaan helpen met mijn angst. De rust en het begrip wat ik kreeg vondt ik erg prettig. Tijdens de lessen hebben wij veel en over mooie onderwerpen gesproken wat mij zeer op mijn gemak stelde en mij tegelijkertijd hielp met mijn problemen met autorijden. Ik mocht zelf aangeven waar ik naartoe wou rijden en ervaarde dat als heel prettig dit nam bij mij wat spanning weg. Deel van mijn angst bestond over het rijden over bruggen en zelfs na meerdere keren achter elkaar heen en weer over dezelfde brug bleef richard mij aanmoedigen en motiveren om de brug over te gaan wat mij een flinke boost aan zelfvertrouwen gaf, na tijden is het mij uiteindelijk gelukt om deze brug alleen over te gaan in mijn eigen auto met richard achter mij aan in zijn auto. Ik ben blij en dankbaar dat ik bij deze rijschool terrecht ben gekomen en samen met richard het autorijden voor mij weer een stuk aangenamer heb weten te maken. Richard, nogmaals dank!!.

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse

Kijkgedrag

Sinds ik 3 jaar in Nederland heb gereden met mijn Georgische rijbewijs kon ik het examen niet halen, ik had gebrek aan kijken

Ik gun iedereen een Onno Knoth

Na 10 jaar niet gereden te hebben en flinke zenuwen te hebben bij de gedachte van rijden alleen al gestart bij Onno. Een aanrader! Vanaf eerste telefoontje en uitgebreide intake een goed gevoel/klik. Onno heeft mij in een aantal uur vertrouwen in het rijden terug gegeven en mijn rijangst is substantieel afgenomen. Ik zou hem beschrijven als rustig, positief, relativerend en empathisch. Hij heeft er echt een maatwerk traject van gemaakt waarin ik heb geleerd wat ik wilde op een manier en in het tempo dat bij mij past. Waarom geen 10? Ik had het prettig gevonden als ik had kunnen lessen in een automaat.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Hele fijne, rustige instructeur. Erg tevreden!

Na ruim 15 jaar niet te durven rijden op de snelweg iom Peter de instructeur besloten voor een opfrisles te gaan. Erg blij dat ik de stap gezet heb. Ik voelde me erg op mijn gemak. Super relaxte begeleiding. Goede tips gekregen en voel me nu weer zeker genoeg om zelf de weg op te gaan. Had dit veel eerder moeten doen!

• Rijinstructeur: Peter Fransen
  • Type rijopleiding: Opfriscursus

Ik krijg weer zin in autorijden!

Ik heb rijles genomen om mijn rijangst te overwinnen na een auto-ongeluk. En na een lessenpakket van 6 lessen voel ik mij een stuk fijner in de auto. Ik durf weer achter hey stuur te stappen en zonder al te veel stress te rijden. Ik erg blij met de uitkomst en zal er nog heel lang profijt van hebben.

• Rijinstructeur: Peter Fransen
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Super fijn en een hele goede rijinstructeur

Ik vond de feedback die ik tijdens mijn rijlessen heb gekregen van Miguel heel goed op te volgen waardoor ik met gemak af heb kunnen rijden. Hij is goed in feedback geven en legt alles op een duidelijke manier uit! Bedankt! En hij is gezellig!

• Rijinstructeur: Miguel Rerimassie

meer dan tevreden

ik heb de lessen als zeer motiverend ervaren, behalve kundig,ook vriendelijke instructeur! waarbij ik me al snel op me gemak voelde met mijn angst was dat zeer prettig. Bedankt voor alles Ramon ik ga dit zeker voortzetten, zoals je me hebt geadviseerd...

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Lachen, huilen, maar vooral geslaagd

Fijne rijlessen gehad bij Dennis, veel humor in de auto en altijd rust. Werd het even te veel, dan was er ook ruimte om het eruit te gooien. Veel geleerd en nu op naar zelfstandige veilige kilometers.

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik durf de snelweg weer op

Ik kwam voor mijn rijangst voor de snelweg bij rijles zonder stress. We gingen me elke les weer iets meer uitdagen totdat we alle situaties hadden geoefend die ik wilde oefenen. Ismaël nam altijd de tijd om situaties en verkeersregels rustig uit te leggen. Voor elke les gingen we bespreken wat we gaan doen en elke les werd nabesproken. Er werd niet strikt naar de klok gekeken, maar er werd gekeken waar behoefte aan was. Gaf veel tips tussendoor om verkeerssituaties te handelen. Ik ben zo weer zekerder geworden van mijn rijstijl en durf ik nu ook weer snelweg op.

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede

Super goed

Ik heb jaren mijn rijbewijs maar de grote weg durfde ik niet meer op . Al die drukte bang dat ik er niet werd tussen gelaten vandaar dat ik rijles zonder stress geb gedaan na 4 lesuren was ik van mijn angst af. Rogier deed het uitstekend bleef rustig stelde .mij op mijn gemak . Ik heb in die vier uur veel geleerd. Dus ik kan hem van harte aanbevelen

• Rijinstructeur: Rogier van Bochove
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Super fijne manier om rustig en goed te leren autorijden.

Ik vond deze manier van leren rijden ontzettend prettig omdat, alles wat er gebeurd op een positieve manier wordt gebracht en uitgelegd. Ookal lukt het niet helemaal krijg je positieve feedback! Dankjewel Peter ;)

• Rijinstructeur: Peter Bisschops
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne opfriscursus, rustige uitleg, geeft zelfvertrouwen

Ramon is heel rustig, legt alles duidelijk uit en geeft je zelfvertrouwen. Ook al moet hij 10 keer hetzelfde zeggen, dat maakt niet uit, hij blijft rustig. Fijne opfriscursus gehad na jaren niet gereden te hebben. Hij houdt rekening met je wensen. Hij is prettig in de omgang. Ik durf weer te rijden en dat is erg fijn, het vergroot mijn wereld.

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Super positief en gezellig

Er word door Ruwin op een super fijne en positieve manier lesgegeven. Ook is het altijd gezellig in de auto met een praatje en een muziekje. Als je dat zelf wil natuurlijk

enorm fijne rijinstructeur

Hele fijne ervaring om te rijden bij Arno! Hij heeft erg veel geduld en stelt je op je gemak en je kan ook nog eens met hem lachen. Als je nog een goeie rijschool zoekt zou ik zeker deze een kans geven want “rijles zonder stress” doet zijn naam wel eer!

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Van mijn snelweg angst af!

Al snel na het behalen van mijn rijbewijs kreeg ik angst voor het snelweg rijden door een paniekaanval. Ik heb toen 5 jaar lang de snelweg vermeden. Nu ik in therapie ben is het de bedoeling dat ik niet meer vermijd en heb ik mij daarom aangemeld bij Rijles zonder stress. Een investering maar zeker z’n geld waard! Ismael heeft mij super goed begeleid en ik voel me eindelijk weer zelfverzekerd genoeg om de snelweg op te gaan met mijn eigen auto. Zit je nog te twijfelen? Dan zou ik zeggen doen! Vermijden gaat je niet helpen maar deze investering voor jezelf wel.

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Ik leer snel en goed rijden

Ik heb zelf nog moeite maar leraar geeft goed en duidelijk les, het is mij duidelijk wat ik moet doen en ik voel me altijd goed geholpen mocht ik zelf een fout maken

• Rijinstructeur: Peter Bisschops

Top!

Fijne begeleiding en goede voorbereiding voor het examen!

• Rijinstructeur: Arno Walop

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur