Snelweg en tunnel angst overwonnen

Na jarenlang auto gereden te hebben met een angst voor de snelweg en tunnels heb ik de stap genomen om er mee af te rekenen en zonder angst de auto in te stappen. Dankzij Laurine durfde ik na een aantal lessen weer in mijn eigen auto te stappen en zo langzaam stukjes op te bouwen om op de snelweg te rijden. Het heeft nog even tijd nodig om de angst volledig de baas te zijn maar ik heb heel veel tips en tricks gekregen om niet meer compleet in paniek te raken. Met Laurine is het heel gezellig in de auto, heel rustig en legt dingen heel goed en rustig uit.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Beste rijschool om op een normale fijne manier les te krijgen!

Na een slechte ervaring met een andere rijschool ben ik geswitch naar deze ! Vooral de naam sprak mij op het begin aan, en ik had gelijk eindelijk een rijinstructeur (Mathijs) die het op een normale fijne rustige manier kan uitleggen waardoor je zeker zonder stress makkelijk en snel je rijbewijs kan halen!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een hele goede en leuke ervaring. Door de goede uitleg heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Echt geweldig

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Gezellig en niet stressvolle lessen

Ik vond deze lessen van 2 uur heel fijn en verder kan je een goede conversatie hebben met je rijlessocent

• Rijinstructeur: Peter Fransen

Toffe rijinstructeur

Ik heb bij Dennis lesgekregen in de afgelopen maanden. Dennis heeft humor, geduld maar ook inzicht in de wegen en hoe jij op de meest veilige en rustige manier kan rijden. Soms is het even pittig om bepaalde dingen door te krijgen maar uiteindelijk is dat altijd voor een goede doel. Hij wilt jou goed leren rijden. Ik heb het voor de eerste keer gehaald. :-) Bedankt, Dennis!

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens

geweldig

Heel veel geleerd, kreeg mooie uitleg van Ismaël, kan goed communiceren en kan de leerling heel goed behandelen cijfer 1000000!!

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede

Dave is top

Dave is heel relaxed. Neemt alle tijd voor je. En bied je een luisterend oor. Hij veroordeeld niet en helpt je goed van je angst af.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Kijk met veel plezier terug op de lessen die duidelijk en leerzaam zijn geweest er was ruimte voor lol plezier en gelach, maar ook serieus en doel gericht.

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne lessen, overal duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg tijdens de lessen, wordt ook rustig stap voor stap uitgelegd waardoor het goed te begrijpen is.

Goede rijschool

Blijft rustig en helpt je goed. Je leert er heel veel en helpt je door de zenuwen heen van het examen En in 1 keer geslaagd! ✨️ Zeker een aanrader!

goede leraar

Binnen 2 pogingen gehaald eerste keer door zenuwen gezakt!

Fijne Rijinstructeur!

Rogier leert je niet alleen slagen, maar écht autorijden. Altijd gezellig en vooral super leerzaam. Aanrader!

Top rijschool.

Heb een goeie tijd gehad tijdens mijn lessen. instructeur Dave was sociaal en weet goed uitleg te geven. Ook als ik wat moeite had, kon hij goed geduld bewaren en mij uitleggen wat ik kon verbeteren. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rustige rijinstructeur die prettig begeleid

Kortom een fijne ervaring, waarbij oog is voor een positieve benadering.

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

De beste rijschool die er is!

Wat een topervaring! Mijn rijinstructeur Marcel was niet alleen supergezellig, maar wist ook precies hoe hij met mijn faalangst moest omgaan. Zijn geduld, humor en rust gaven me meteen vertrouwen achter het stuur. Elke les was leerzaam én leuk. Dankzij Marcel heb ik mijn rijbewijs gehaald met een glimlach. Absolute aanrader voor iedereen, en zeker voor wie wat extra steun nodig heeft!

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp

Begeleiding op maat

Vandaag ben ik geslaagd, mede dankzij de prettige lessen van Arno. Met zijn geduldige en opbouwende houding weet hij een groei mindset te stimuleren, die mij niet echt van nature aan komt waaien. Hij voelt goed aan wat je daarvoor als persoon nodig hebt. Heel erg bedankt!

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Vlot en toch relaxed weer vaardigheden oppakken

Ik heb na een intake de opfriscursus gedaan en dat was precies wat ik nodig had. Er was veel aandacht voor individuele vragen. Alle relevante informatie kwam aan bod. Het bijspijkerboekje zou veel leesbaarder kunnen, jammer dat daar niet meer aandacht aan is besteed.

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst
  • Type rijopleiding: Opfriscursus

Begrip en meedenkend

Fijne communicatie en sfeer in de auto. Begrip voor mijn angsten tijdens het rijden.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Altijd fijne, leerzame lessen gehad.

Ik ben super tevreden. De instructeur was geduldig en duidelijk. Dankzij de fijne begeleiding voelde ik me goed voorbereid en ben ik in een keer geslaagd!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Na 15 jaar niet gereden te hebben durf ik weer achter het stuur!

Arno paste zijn lessen aan op mijn angsten en behoeften en heeft geholpen mijn vertrouwen achter het stuur terug te vinden.

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Met een hoop zelfvertrouwen durf ik nu de weg op.

Mijn rijinstructeur heeft vanaf het begin de tijd voor mij genomen. Hij heeft mij stap voor stap meegenomen in het leren rijden, waardoor ik nu met zelfvertrouwen achter het stuur zit! Tijdens de rijlessen was er veel ruimte om te oefenen met alle mogelijke situaties. De positieve feedback die ik continu kreeg, heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb fijne rijlessen gehad!

Rust en vertrouwen stonden centraal. Dankzij de fijne lessen van Danielle heb ik mijn rijbewijs behaald en durf ik nu met vertrouwen de weg op.

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel

Geweldig!

Na een lange periode van stress kwam mijn oude angst weer de kop opsteken. Ik durfde de snelweg niet meer op en niet meer door tunnels te rijden. Na tien sessies EMDR durfde ik nog steeds niet de stap te wagen om te gaan rijden. Toen rijles zonder stress benaderd. Laurine van der Wiele werd mijn rij instructrice. Ze was heerlijk kalm wat een goede invloed had op mij. Ze had vertrouwen in mij waardoor ik ook weer zelfvertrouwen kreeg. Laurine stippelde leuke routes voor mij uit waarbij we iedere tunnel in de omgeving hebben gehad. Zelfs de lange Gaasperdammer tunnel! Ik moet nog zeker wat uurtjes blijven oefenen voordat het weer automatisme wordt maar ik durf nu de snelweg weer op. Laurine enorm bedankt !!!

In een keer geslaagd

Ik heb mijn lessen heel fijn ervaren, ook heel gezellig maar ook duidelijk. Als ik ergens tegen aan liep dan gingen we daar ook samen aan werken en zo had ik vrijwel alles heel snel onder de knie. Deze rijschool zou ik velen aanbevelen!

Behulpzaam en relaxed

Ik heb met mijn rijinstructeur Ramon altijd de grootste lol gehad maar hij wist ook serieus te zijn op de momenten waar dat nodig was. Hij liet me nooit onzeker voelen over mijn fouten en stimuleerde me om de draad weer op te pakken als ik te onzeker werd. Al met al was het een ontzettend fijne en veilige ervaring en ben ik daardoor ook in 1x geslaagd. Bedankt ramon!

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur