In één woord geweldig,ik ben zo goed begeleid door mijn angststoornis heen , met heel veel geduld heeft hij mij geholpen, waar ik ik zelf voor de rest van mijn leven plezier van heb, alles wordt geduldig uitgelegd en Dennis weet hoe hij het moest aanpakken om mij er door heen te helpen, ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te rijden 5 sterren wat mij betreft!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Heel fijn en rustig waarbij ik me op me gemakt heb gevoeld!

Goede ervaring, waardoor ik altijd zin had om te rijden!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Zeer rustig goede hulp met vragen veel berijdbaar en zijn goed meedenkent

Weer zin om te rijden!

Erg blij met een instructeur die je de rust geeft om weer te vertrouwen in je eigen kunnen. Geleerd om mijn zenuwen de baas te blijven. Stap weer zonder angst in de auto.

• Rijinstructeur: Dave van der Veen

Betrokken en gedreven rijlessen

Je wordt heel gedetailleerd door alle aspecten van het autorijden heen begeleid, eventuele angsten of onzekerheden worden met heldere uitleg, strenge maar rechtvaardige feedback en herhaling herhaling herhaling goed weggenomen!

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Interessant, leuk en helder uitgelegd.

Mijn rijlessen waren altijd erg leuk en leerzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik leerde stap voor stap alle onderdelen van het autorijden. Uiteindelijk heb ik vol zelfvertrouwen in één keer mijn rijbewijs gehaald.

• Rijinstructeur: Onno Knoth

Hele fijner lesgever

Door zijn rust geeft hij je veel vertrouwen in het rijden . Hij legt dingen op een duidelijke manier uit . En hierdoor ben ik in 1 x geslaagd

• Rijinstructeur: Mathijs Hazebroek
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Deze rij-opleiding is fantastisch voor iemand die oprecht openstaat om goed te leren autorijden! Ook is de rij-instructeur is een fijn persoon! Hij kijkt apart voor elk individu hoe hij diegene kan helpen. Hij geeft je een ontspannen gevoel en is tegelijkertijd recht voor de raap en helpt jou op deze manier snel en met een fijn gevoel naar je rijbewijs!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rogier is de beste rij instructeur die je kan krijgen hij legt alles duidelijk uit en helpt je om het beste uit jezelf te halen om je rijbewijs te halen zeker een 10 als je gelijk wil slagen zou ik hier zeker rijles nemen.

Fijne lessen

Laurine heeft mij goed en geduldig geholpen om over mijn rijangst heen te komen. Ze geeft vertrouwen, is positief en rustig. Een heel fijne vrouw om als rijinstructeur te hebben. Ik ben ontzettend blij dat ik weer zelf stukjes durf te rijden. En nu flink veel rijervaring op gaan doen om niet terug te vallen en om steeds zekerder de auto in te stappen!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Aangename ervaring. Rustige lessen met duidelijke aanwijzingen en hulp. Plannen van lessen was simpel flexibel.

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

In één keer geslaagd door fijne rijlessen!

Hele fijne rijlessen gehad, de instructeur is een rustige en geduldige man, wat de sfeer meteen ontspannen maakt. Alles werd duidelijk uitgelegd, zonder stress. Dankzij de goede begeleiding in één keer geslaagd! Zeker een aanrader voor iedereen die wil leren rijden.

• Rijinstructeur: André Weideman

Geweldige tijd gehad

Jaa heb een top ervaring gehad

Fijne rijschool.

Bij diverse rijscholen een proefles gehad en dat was het elke keer net niet voor mij. Toen bij Rijles zonder stress een proefles gehad en dat beviel me. Ik heb mijn lessen bij Rogier gehad en dat was een fijn persoon om naast me in de auto te hebben. Aardig, behulpzaam maar ook streng waar nodig. Een fijne rijschool om te lessen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik durf weer te parkeren

Ik had al een rijbewijs maar had soms angst om te rijden omdat ik niet goed achteruit kan inparkeren en fileparkeren. Ik was het helemaal zat en zocht een rijschool op die mij kon helpen en kwam zo hier op uit. Ik vond Richard een erg fijne instructeur. Hij was rustig en gaf me zelfvertrouwen. Ik vond het niet eng om vragen te stellen waardoor ik het ook beter ging snappen. Ik heb nu meer vertrouwen en heb de auto ook al een paar keer zelf file en achteruit geparkeerd.

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Ik kond mijn zelfvertrouwen in autorijden herwinnen en kan nu met plezier zelf verder oefenen.

Ik heb in het verleden mijn rijbewijs gehaald maar voelde me zo onzeker dat ik 6 jaar niet achter het stuur heb gezeten. Met Peter kond ik mijn vertrouwen herwinnen en de lessen met hem hebben mij heel erg geholpen autorijden weer leuk te vinden. Peter is een heel rustig en vriendelijk persoon die alles geduldig uitlegt. Ik ben heel blij de lessen gedaan te hebben want nu heb ik weer het zelfvertrouwen om zelf door te gaan met oefenen. Ik ben zeer tevreden! Bedankt!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Altijd duidelijke aanwijzingen en feedback

De lessen hebben me goed voorbereid op het examen en de instructeur wist duidelijk wat belangrijk daarvoor was. Peter was streng, maar niet onaardig. Die duidelijkheid heeft me uiteindelijk geholpen de juiste gewoontes aan te leren.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rust en geduld tijdens het rijden.

Richard neemt de tijd en bewaard de rust goed tijdens het lessen. Bij fouten en ingrepen voert hij deze zo rustig mogelijk uit zodat de stressreactje van de leerling minder groot is. Als dit wel het geval is bekijkt hij de situatie en wat de trigger daarvan was. Hij zoekt samen met jou naar de beste taktiek voor het examen en hoe hier in te gaan. neemt de tijd voor zijn leerlingen en is erg gezellig tijdens het rijden.

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super goeie lessen en uitleg gehad

Heerlijk gereden in een mooie auto leuke goeie lessen met flinke uit leg en toepassingen die echt helpen

Super!

Ik zat bij een andere rijschool die mij dingen verkeerd aanleerde. Peter leerde mij de goeie dingen en nu heb ik meteen mijn rijbewijs gehaald!

Erg fijn

Erg fijne lessen

Geweldig!

Laurine heeft me zo geholpen om mijn angst voor autorijden en parkeren te overwinnen, ze is geweldig! Ik raad haar en de Autorij School Rijles Zonder Stress aan iedereen aan! Bedankt Laurine!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Gezellige sfeer in de auto en gepersonaliseerde lessen.

Mijn ervaring met deze rijschool was positief. De lessen werden goed afgestemd op mijn persoonlijke uitdagingen, en er was altijd aandacht voor verbeterpunten op een positieve manier. De instructeur was betrouwbaar en geduldig, wat hielp om comfortabel te leren rijden. Ook werd er goed omgegaan met de stress die ik soms had. Dankzij de goede begeleiding ben ik in één keer geslaagd en kan ik met zelfvertrouwen de weg op. Al met al een fijne rijschool waar ik met plezier heb leren rijden!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Geen betere rijschool te vinden

Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en geleerd inderdaad een rijles zonder stress!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne instructrice, goede rijschool.

Zeer fijne rijschool houd zeker rekening met de persoon die les krijgt ,ga zo verder zeker aan te raden.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur