De beste rijinstructeur die je je wensen kan.

Ik had voor de rijlessen amper in een auto gezeten en ben geen 18 meer. Arno heeft mij met veel geduld en humor het autorijden geleerd. Hij is eerlijk, bij hem draait het echt om de leerweg van de leerling ipv standaard protocol afwerken en op examen sturen. Ik heb nu niet alleen mijn rijbewijs gehaald maar kan nu ook echt veilig de (snel)weg op met mijn kind in de auto. Arno is het geld wat hij vraagt dubbel en dwars waard.

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne rijlessen met een geduldige instructeur

Fijne rijlessen met duidelijke en geduldige instructeur. Door de goede begeleiding in één keer geslaagd voor het praktijkexamen!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Gezellig in de auto, alles snel geleerd en in 1x geslaagd. Top!

• Rijinstructeur: Dave van der Veen

Gezellige en leerzame rijschool

Ik heb hele leerzame en gezellige rijlessen gehad. Mathijs blijft in iedere situatie rustig wat als leerling zijnde ook ontzettend fijn is. Over het algemeen alleen maar positieve ervaringen!

een uitstekende ervaring!

Ik vind mijn rijlessen heel fijn, alles word super goed uitgelegd, mijn rijinstructeur is geduldig en deskundig en de rijlessen worden afgestemd op mijn eigen tempo, iets wat niet elke rijschool heeft. Ook voel ik me zelfverzekerd op de weg, en kan ik aangeven waar ik nog moeite mee heb zodat we daar nog aan kunnen werken. Een top ervaring dus!

Duidelijk en simpel

Een prettige manier van het behalen van mijn rijbewijs. Erg duidelijk en natuurlijk erg menselijk. Een echte aanrader voor het behalen van je rijbewijs!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Hele goede ervaring bij Marcel. Fijne geduldige instructeur, begrijpt goed wat je nodig hebt als leerling. Enorm blij dat ik dit hier heb kunnen doen en het in 1x kon halen! Goede fijne lessen gehad. Bedankt!

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne opbouw in het zelfverzekerd rijden

De cursus heeft mij weer het zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had om zelf weer de auto te pakken.

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Hele fijne rijles

Voordat ik rijles had bij Daniëlle was ik erg bang om fouten te maken en onzeker over rijden, maar samen met haar heb ik vertrouwen opgebouwd en weer plezier gekregen in het rijden!

Geweldige rijlessen met Arno

Ik volg rijlessen bij Arno/ rijles zonder stress omdat ik erg bang was voor het idee van rijden in een auto. Al snel was deze angst verdwenen. Als ik ergens mee moet oefenen legt hij het altijd met alle geduld uit met duidelijke voorbeelden. Dit helpt mij enorm! De lessen altijd gezellig, echt een aanrader!

• Rijinstructeur: Arno Walop

Goede rijschool

Ik ben super tevreden met de keuze van deze rijschool. In de auto hangt er een rustige en gezellige sfeer. Tijdens het rijden werd er super goed omgegaan in momenten waarbij het niet altijd even soepel ging en werd hier heel fijn op gereflecteerd. Zo heb ik zonder spanningen altijd uitgekeken naar de volgende rijles. Heel erg bedankt!

• Rijinstructeur: Laurine van der Wiele
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Het was een fijne sfeer en het werd goed uitgelegd.

Het werd rustig uitgelegd en het was duidelijk wat we gingen doen. De rijinstructeur was heel sympathiek.

Fijne lessen zonder stressen

André heb ik ervaren als een erg fijne, rustige rijinstructeur. Nooit beroerd om mee te denken wat betreft rijles tijden, en altijd kalm, geduldig en duidelijke instructies/uitleg tijdens de autorijles waardoor ik me zeker ben gaan voelen achter het stuur. Dank je wel, André!

• Rijinstructeur: André Weideman
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Op een fijne en relaxte manier je rijbewijs halen.

Ik ben erg tevreden over Rijles zonder Stress. De lessen zijn gezellig en relaxt en alles wordt op een rustige en duidelijke manier uitgelegd. Ik zal Rijles zonder Stress zeker aan anderen aanbevelen!

• Rijinstructeur: André Weideman
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ramon is vakkundig, duidelijk, en de perfecte instructeur om je rijbewijs bij te halen!

Ramon is echt een top rijinstructeur! Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak. Hij is geduldig, legt alles supergoed uit en zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto. Ik zou hem absoluut aan iedereen aanraden!

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Hele goede rijschool

Rijles zonder stress voldoet aan de naam! De docent is erg prettig om les van te krijgen en ik raad het zeker aan 10/10.

Een fijne instructeur

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Matthijs. Hij is een fijne instructeur en geeft op een rustige en fijne manier feedback. Ik raad hem zeker aan aan andere.

Goede ervaringen

Hij legt goed uit op een goed tempo

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne rijlessen, die niet te vlot gaan en waar tijd is voor persoonlijke ontwikkelingen

Mijn ervaring bij Richard, Rijles zonder Stress is super! Ik vind het programma dat er gebruikt wordt erg fijn, er is genoeg ruimte en geduld voor vragen en persoonlijke ontwikkeling. Echt op mijn eigen tempo dus! Het zorgt voor een vertrouwd gevoel op de weg in de toekomst.

Het was echt top!!

Ik heb Dave leren kennen, ik begonnen met auto rijlessen wat helemaal nieuw voor mij was. Hij heeft mij heel geleidelijk door de lessen heen laten komen. Ik heb veel geleerd en ik weet 100% zeker dat je het niet gelukt was zonder hem. Bedankt Dave!!

• Rijinstructeur: Dave van der Veen
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goed en zorgt dat ik het red zelfs met minder lessen.

Dit was mijn tweede examen, ik zou eerst bij hem lessen en eigenlijk zou ik meer moeten gelest hebben maar toch met de lessen die ik had had hij het goed opgelost en door gepushed tot ik snel op niveau was.

Fijn en zonder stress

De rijlessen waren altijd heel fijn en gezellig. De uitleg was duidelijk en rustig en ik had het gevoel dat er niks kon gebeuren. De naam wordt zeker eer aan gedaan!

Super rijschool!

Hele rustige instructeur die duidelijke aanwijzingen geeft en denkt in oplossingen.

• Rijinstructeur: Rogier van Bochove
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Erg gezellig en toch veel geleerd!

Hele gezellige tijd gehad. Toen ik de eerste keer niet gelijk mijn rijbewijs heb gehaald heeft de instructeur meteen alle beschikbare tijdssloten voor lessen aan mij gegeven, zodat ik nu binnen 2 maanden weer opnieuw kon gaan afrijden. Ik heb zeker rijles zónder stress gehad!

• Rijinstructeur: Rogier van Bochove

zelfverzekerd op de weg!

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur