Mega goede ervaring met Rogier!

Ik vond het in het begin zo onwerkelijk en spannend om in een auto te rijden. Rogier heeft mij laten zien dat ik het kan en heeft al zijn kennis met mij gedeeld. Hij stelde me op mijn gemak als ik dat nodig had. Ik ben hem dankbaar. In 1x geslaagd!

• Rijinstructeur: Rogier van Bochove
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne, gezellige rijlessen in duidelijke stappen

Ramon is een superfijne instructeur die je op een laagdrempelige manier door de lessen neemt en je helemaal klaarstoomt voor je rijbewijs. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd. Daarbij hadden we een enorm leuke klik en ga ik de lessen ergens wel missen (ondanks dat ik blij ben nu mijn rijbewijs te hebben).

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Nog steeds niet mijn hobby, maar…

Na een jaar of twintig weer in de auto gestapt. Zonder daar per se de focus op te leggen, werkten we toe naar wat meer vertrouwen en minder spanning. Omdat ik weet wat er bij mij voor zorgt dat bepaalde handelingen niet bepaald vanzelf gaan, kon ik heel gericht om begeleiding en instructie vragen. Fijn als iemand daar voor open staat. Verder is het voor het inplannen van de lessen met Arno ook helder communiceren.

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Top helemaal goed

relaxed en niet stressvol

Fijne rijschool

Mijn ervaring met rijschool Rijles Zonder Stress was fantastisch! Danielle is een vriendelijke, professionele en vooral ontzettend geduldige instructrice. Wat ik erg waardeerde, is dat zij samen met mij keek naar wat wel en niet werkte, zodat de lessen goed op mijn behoeften werden afgestemd. Ik voelde me altijd comfortabel genoeg om aan te geven waar ik moeite mee had. Met haar rustige aanpak hielp ze me mijn onzekerheden stap voor stap te overwinnen. Dankzij haar begeleiding heb ik niet alleen vertrouwen gekregen in het rijden, maar ook echt plezier in de lessen gehad. Ik raad Rijles Zonder Stress en Danielle aan iedereen aan die op zoek is naar een persoonlijke en stressvrije rijervaring!

Fijn

Fijne rij instructrice goede uitleg en jaagt je niet op wat erg fijn is. Stap elke keer weer met zin in de auto om te lessen.

Rustig opbouwen

Na mijn busongeluk, hersenschudding + hersenletsel en mijn school examen heeft Jennifer me heel goed geholpen met mijn angst op de weg al veel minder te maken en zelf achter het stuur durven te kruipen en nu bijna klaar met examen en ttt gepland

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb goed geleerd hoe ik moet rijden.

Het was een goede ervaring.

• Rijinstructeur: Peter Bisschops

Zeer geduldige docent

Ik ben heel tevreden met Dennis zijn lessen. Hij heeft veel geduld en zorgt ervoor dat ik weinig druk voel tijdens de lessen.

Gezellige rij instructeur

Heb nu 8 lessen gehad bij rij instructeur Mathijs Hazebroek, hij is direct en duidelijk tijdens de rijles. Tijdens de rijlessen is het nooit stil, kan gelukkig mezelf zijn en Mathijs Hazebroek heeft humor waardoor ik regelmatig met buikpijn van het lachen naar huis. :)

Ik ben erg tevreden.

Ik vind Dennis een fijne instructeur. Een man met veel kennis over zijn voertuig en de weg. Dennis is erg goed in het criëren en herstellen van rust in de auto wat ten goede doet aan de leerervaring.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een hele fijne ervaring met Dennis, hij heeft geduld en veel begrip voor elke situatie. Ben er erg blij mee !!!!!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Duidelijke en ontspannen lessen op eigen tempo.

Duidelijk feedback en aanmoediging voor de nerveuze leerling. Er wordt ook aandacht besteedt aan vlakken/handelingen die goed gaan, wat zelfvertrouwen bouwt en inzicht brengt. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen en instructeur(s) hebben genoeg geduld, ook als ik er soms zelf wat tekort aan kom.

Super goed

Super fijne lessen uitleg en geen haast

Heel goed

Heel fijn. Altijd op tijd en hij legt alles heel goed uit. Alleen 1 ding. Hij vergeet vaak wat we vorige keer hebben gedaan, maar dat is wel begrijplijk, want hij heeft wel veel leerlingen, maar wel nog steeds een 10.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne instructrice die mij de juiste dingen aanleert op mijn tempo.

Super fijn

Ik word geholpen op hoe ik het fijn vind en kan me gedragen zoals ik t fijn vind hoef me niet te schamen

Heel goed

Heel fijn en gezellige lessen duidelijke uitleg

Top x2!

Top Lessen!

Mijn lessen bij Mathijs in een woord Top! Hij is rustig en legt alles makkelijk uit en is altijd in voor een geintje! Al vaak gelachen bij hem in de auto. In tegenstelling tot mijn vorige rijschool waar de instructeur schreeuwde om niks. Rijles zonder stress is zonder twijfel vele malen beter! Ohja! Wanneer gaan we weer naar Breda Mathijs? ;)

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Alles fijn geregeld en top service!

Alles wordt fijn geregeld en er wordt altijd super mee gedacht!

Vertrouwd en professioneel

Hele fijne rijschool ..ik les bij Danielle en had geen betere keuze kunnen maken . Ze laat je je op je gemak voelen en legt alles steeds duidelijk uit ..ik vind het heel prettig om bij haar te lessen . Dus ik raad rijles zonder stress zeker aan !

Gezellig en leerzaam

In het begin was ik verschrikkelijk bang om te rijden, maar hoe vaker ik het doe hoe leuker ik het vind. Ik leer er veel van en heb vaak veel lol met mijn rij instructeur. Hierdoor heb ik zelfs vaak zin om te gaan rijden.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik ben bezig met rijlessen maar het lijkt geweldig

Geduldig en begrijplijk

Geweldige rijschool

Voorgaande ervaringen hebben veel impact gehad dat ik heel erg twijfels had om nog 1 rijschool te doen. Bij de 1e kennismaking was dit al meteen weg. Iedere les is zo fijn. Alles wordt goed uitgelegd. En overal word tijd en aandacht aan besteed

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur