Altijd fijne, leerzame lessen gehad.

Ik ben super tevreden. De instructeur was geduldig en duidelijk. Dankzij de fijne begeleiding voelde ik me goed voorbereid en ben ik in een keer geslaagd!

• Rijinstructeur: Mathijs Hazebroek
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Na 15 jaar niet gereden te hebben durf ik weer achter het stuur!

Arno paste zijn lessen aan op mijn angsten en behoeften en heeft geholpen mijn vertrouwen achter het stuur terug te vinden.

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Met een hoop zelfvertrouwen durf ik nu de weg op.

Mijn rijinstructeur heeft vanaf het begin de tijd voor mij genomen. Hij heeft mij stap voor stap meegenomen in het leren rijden, waardoor ik nu met zelfvertrouwen achter het stuur zit! Tijdens de rijlessen was er veel ruimte om te oefenen met alle mogelijke situaties. De positieve feedback die ik continu kreeg, heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb fijne rijlessen gehad!

Rust en vertrouwen stonden centraal. Dankzij de fijne lessen van Danielle heb ik mijn rijbewijs behaald en durf ik nu met vertrouwen de weg op.

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel

Geweldig!

Na een lange periode van stress kwam mijn oude angst weer de kop opsteken. Ik durfde de snelweg niet meer op en niet meer door tunnels te rijden. Na tien sessies EMDR durfde ik nog steeds niet de stap te wagen om te gaan rijden. Toen rijles zonder stress benaderd. Laurine van der Wiele werd mijn rij instructrice. Ze was heerlijk kalm wat een goede invloed had op mij. Ze had vertrouwen in mij waardoor ik ook weer zelfvertrouwen kreeg. Laurine stippelde leuke routes voor mij uit waarbij we iedere tunnel in de omgeving hebben gehad. Zelfs de lange Gaasperdammer tunnel! Ik moet nog zeker wat uurtjes blijven oefenen voordat het weer automatisme wordt maar ik durf nu de snelweg weer op. Laurine enorm bedankt !!!

In een keer geslaagd

Ik heb mijn lessen heel fijn ervaren, ook heel gezellig maar ook duidelijk. Als ik ergens tegen aan liep dan gingen we daar ook samen aan werken en zo had ik vrijwel alles heel snel onder de knie. Deze rijschool zou ik velen aanbevelen!

Behulpzaam en relaxed

Ik heb met mijn rijinstructeur Ramon altijd de grootste lol gehad maar hij wist ook serieus te zijn op de momenten waar dat nodig was. Hij liet me nooit onzeker voelen over mijn fouten en stimuleerde me om de draad weer op te pakken als ik te onzeker werd. Al met al was het een ontzettend fijne en veilige ervaring en ben ik daardoor ook in 1x geslaagd. Bedankt ramon!

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Gezellige en rustige leer manier.

Ik heb 2 jaar kang rijles gehad van deze rijschool en ik heb het ervaren als één van mijn leukste tijden. Altijd lachen en ook de serieuze momenten voeld eik mij erg op mijn gemak!

• Rijinstructeur: Richard Kornelisse

Extremely supportive

My instructor has been a keen observer who noticed every little detail and helped me rectify them for the exams.

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Dankzij André van Rijles zonder Stress ging ik van onzeker naar geslaagd!

Na een paar minder fijne ervaringen met rijinstructeurs, waaronder eentje die me zelfs angstig en onzeker heeft gemaakt, kwam ik gelukkig bij André terecht. En wat een verschil! André is echt een bijzondere instructeur. Hij heeft ontzettend veel geduld en wist precies hoe hij me op m’n gemak kon stellen. Geen ongeduldige blikken of opgejaagd gevoel, maar rustige, duidelijke uitleg en altijd een veilige sfeer in de auto. Je merkt aan alles dat hij er niet gewoon ‘even wat lessen doorheen draait’, maar dat hij er écht op gericht is om je te helpen slagen. Er waren momenten waarop ik bijna wilde stoppen, maar André bleef me motiveren en geloofde in me, zelfs als ik dat zelf even niet deed. Dankzij zijn begeleiding en aanmoediging heb ik uiteindelijk gewoon m’n rijbewijs gehaald, iets waar ik heel erg dankbaar voor ben! Echt een aanrader als je iemand zoekt die naast vakkundig ook gewoon een fijn mens is.

• Rijinstructeur: André Weideman
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Je wordt kundig en op rustig tempo door alle onderdelen van het autorijden geleid.

De rijinstructeur neemt rustig de tijd om je te laten wennen aan alle onderdelen van het autorijden. Ik werd kundig begeleid en haalde mijn rijbewijs in 1 keer en heb ook het gevoel dat ik nu veilig en zelfverzekerd kan rijden.

• Rijinstructeur: Lea de Zwijger
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb dankzij Peter mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Peter is rustig, legt goed uit, en corrigeert daar waar nodig is, Hij geeft je vertrouwen en heb de lessen als zeer prettig ervaren.

• Rijinstructeur: Peter Fransen
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

In één woord geweldig,ik ben zo goed begeleid door mijn angststoornis heen , met heel veel geduld heeft hij mij geholpen, waar ik ik zelf voor de rest van mijn leven plezier van heb, alles wordt geduldig uitgelegd en Dennis weet hoe hij het moest aanpakken om mij er door heen te helpen, ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te rijden 5 sterren wat mij betreft!

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Heel fijn en rustig waarbij ik me op me gemakt heb gevoeld!

Goede ervaring, waardoor ik altijd zin had om te rijden!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Zeer rustig goede hulp met vragen veel berijdbaar en zijn goed meedenkent

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel

Weer zin om te rijden!

Erg blij met een instructeur die je de rust geeft om weer te vertrouwen in je eigen kunnen. Geleerd om mijn zenuwen de baas te blijven. Stap weer zonder angst in de auto.

• Rijinstructeur: Dave van der Veen

Betrokken en gedreven rijlessen

Je wordt heel gedetailleerd door alle aspecten van het autorijden heen begeleid, eventuele angsten of onzekerheden worden met heldere uitleg, strenge maar rechtvaardige feedback en herhaling herhaling herhaling goed weggenomen!

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Interessant, leuk en helder uitgelegd.

Mijn rijlessen waren altijd erg leuk en leerzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik leerde stap voor stap alle onderdelen van het autorijden. Uiteindelijk heb ik vol zelfvertrouwen in één keer mijn rijbewijs gehaald.

• Rijinstructeur: Onno Knoth

Hele fijner lesgever

Door zijn rust geeft hij je veel vertrouwen in het rijden . Hij legt dingen op een duidelijke manier uit . En hierdoor ben ik in 1 x geslaagd

• Rijinstructeur: Mathijs Hazebroek
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Deze rij-opleiding is fantastisch voor iemand die oprecht openstaat om goed te leren autorijden! Ook is de rij-instructeur is een fijn persoon! Hij kijkt apart voor elk individu hoe hij diegene kan helpen. Hij geeft je een ontspannen gevoel en is tegelijkertijd recht voor de raap en helpt jou op deze manier snel en met een fijn gevoel naar je rijbewijs!

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rogier is de beste rij instructeur die je kan krijgen hij legt alles duidelijk uit en helpt je om het beste uit jezelf te halen om je rijbewijs te halen zeker een 10 als je gelijk wil slagen zou ik hier zeker rijles nemen.

Fijne lessen

Laurine heeft mij goed en geduldig geholpen om over mijn rijangst heen te komen. Ze geeft vertrouwen, is positief en rustig. Een heel fijne vrouw om als rijinstructeur te hebben. Ik ben ontzettend blij dat ik weer zelf stukjes durf te rijden. En nu flink veel rijervaring op gaan doen om niet terug te vallen en om steeds zekerder de auto in te stappen!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Aangename ervaring. Rustige lessen met duidelijke aanwijzingen en hulp. Plannen van lessen was simpel flexibel.

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

In één keer geslaagd door fijne rijlessen!

Hele fijne rijlessen gehad, de instructeur is een rustige en geduldige man, wat de sfeer meteen ontspannen maakt. Alles werd duidelijk uitgelegd, zonder stress. Dankzij de goede begeleiding in één keer geslaagd! Zeker een aanrader voor iedereen die wil leren rijden.

• Rijinstructeur: André Weideman

Geweldige tijd gehad

Jaa heb een top ervaring gehad

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur