Goede Rijschool fijne instructeur.

Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij mijn instructeur Matthijs hazebroek. Hele prettige instructeur hij is heel leerzaam en rustig legt alles goed uit en geeft voldoende aandacht.

• Rijinstructeur: Mathijs Hazebroek
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Altijd super fijn met Peter in de auto!

Peter is een geweldige rijinstructeur! Hij heeft me goed geholpen met mijn rijangst en gaf me steeds het gevoel dat ik veilig was. Heel geduldig, duidelijk in zijn uitleg en nooit gehaast. Bedankt Peter!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Mijn ervaring was goed en fijn

Ik heb mijn rijlessen ervaren als iets waar ik elke week erg naar uit keek. Ik had een lang pakket gekozen, en de rijlessen verliepen goed en soepel. Als ik iets verkeerd deed leerde ik hiervan. En het was ook nog gezellig tijdens het auto rijden met mijn rijles instructeur Peter. Ik heb veel van mijn vrienden aangeraden bij hem les te nemen. En kijk met plezier terug op deze tijd.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rustige instructeur en geeft duidelijk en leuk les.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Gezellige rijinstructeur die je veel bij brengt als het gaat om rij ervaring creëren

Altijd weer gezellig van moment dat je de auto in stapte tot uit stapte met een waardevolle nuttige autorijles

Top rijlessen!

Ik heb hier meer geleerd in een paar maanden dan in 1,5 jaar bij een andere rijschool. Voor mij werkte dit heel goed.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Peter was geweldig. Hij bleef kalm wanneer ik dat niet was, precies wat ik zocht in een rijinstructeur!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

De oplossing voor mensen met rij-angst

Arno is een hele fijne rij-instructeur. Hij legt zaken rustig en duidelijk uit. En met veel geduld. In het begin vond ik het autorijden heel eng: mijn hart ging al sneller kloppen voordat ik moest lessen. Maar met zijn hulp is die angst weggegaan.

• Rijinstructeur: Arno Walop

Geduld en fijne begeleiding

Nadat ik eerder al elders rijlessen heb gevolgd waar ik geen fijne ervaringen bij had was dit een wereld van verschil. Peter was supergeduldig en wist alles fijn en duidelijk uit te leggen. Zeker een aanrader!

Top rijschool

Hele fijne en vooral nette rijschool. Ze passen aan op jou behoefte en vaardigheden. Wederom erg fijn gelest en veel geleerd!

Uitstekende rijlessen gehad

André is een rustige en zeer goede instructeur. Hij gaf me erg snel vertrouwen in mijn eigen rijvaardigheid. Zijn houding naar mij was professioneel maar super vriendelijk wat zorgde voor een ontspannen les ervaring.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald met dank aan Rogier!

In het begin van mijn rij ervaringen was ik een super onzekere bestuurder. Bij een vorige rijinstructeur was ik ervan overtuigd dat het me nooit zou lukken. Rogier heeft me de confidence gegeven die ik nodig had. Hij gaf super uitleg in detail en lachte me nooit uit als ik een iets wat domme vraag stelde. Met dank aan Rogier (en natuurlijk mezelf, hihihi) is het me gelukt. In 1x mijn theorie examen en in 1x mijn praktijk examen. Ik kan niet blijer zijn! Eindelijk mijn rijbewijs :D

Echt een aanrader

Hele fijne, vriendelijke instructeur die je snel op je gemak stelt. De lessen hielpen mij om meer vertrouwen te ervaren in het rijden. Dave daagde me ook uit wat spannend was maar ook maakt dat ik nu veel meer durf. En met regelmaat ontspannen achter het stuur zit. Dat had ik zo snel niet durven denken.

• Rijinstructeur: Dave van der Veen
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Ik heb mijn rijlessen als zeer leerzaam en prettig ervaren

Na het afronden van mijn rijlessen kijk ik met een heel positief gevoel terug op de hele ervaring. Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak dankzij de rustige en duidelijke uitleg van mijn instructeur. Hij nam altijd de tijd om alles goed uit te leggen en bleef geduldig, ook wanneer iets niet meteen lukte. De lessen waren logisch opgebouwd, waardoor ik steeds merkte dat ik vooruitging.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Word heel goed rijles gegeven, afspraken zijn duidelijk en hij neemt de tijd om je dingen te leren

Ik heb een goede ervaring kunnen opdoen met het rijden, deze school is zeker aan te raden

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super blij dat ik weer met zelf vertrouwen in de auto stap

Daniëlle is een ontzettend fijne rijinstructeur, ze heeft me de handvaten gegeven om weer zelf in de auto te stappen na een aantal jaar niet rijden.

Fijne en ontspannen lessen

Omdat ik een lange tijd niet heb gereden heb ik bij Danielle een opfriscursus gedaan. Deze lessen hadden een ontspannen sfeer met veel tips die ik van mijn oude rijschool nooit had gekregen en geven me nu de zekerheid om zelf de weg op te gaan

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Een fijne rijschool die ik aan iedereen kan aanbevelen!

Hele fijne ervaring bij deze rijschool/instructeur. In 1x geslaagd! Dankjewel Marcel!

Leerzame ontspannen lessen

Ik heb fijne lessen gehad. Alles werd uitgelegd op een fijne en duidelijke manier! Andre zorgt voor een ontspannen sfeer en leuke gesprekken in de auto!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijne en efficiënte lessen met Laurine

Ik had 13 jaar geen auto meer gereden en wilde graag eerst wat lessen volgen om weer zelf-vertrouwen te hebben. Op het begin had ik hele zware angst tijdens het rijden en geloofde niet dat ik binnen mijn pakket uiteindelijk mijn doel zou bereiken. Laurine was heel kalm en wist precies waar ik tegen aan liep. Haar uitleg was duidelijk en ze gaf goeie tips&tricks. Het was een fijne ervaring en leek net alsof je met een vriendin op pad was. Ik ben heel blij dat ik nu over mijn angst heen ben en m'n doel toch heb bereikt!

• Rijinstructeur: Laurine van der Wiele
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Zijn rust en vertrouwen gaven mij dat ook

Vanwege rijangst was het niet eerder gelukt om mijn rijbewijs te halen. Maar ik wilde het wel zo graag. Vanwege deze rijangst mij aangemeld voor intake bij rijles zonder stress. En dat was een goede keuze. Met rustige opbouw, begeleiding en uitleg kon ik auto leren rijden én meer en meer ontspannen in de auto zitten. Dat bleef een uitdagend proces, maar Marcel is fijn en rustig in de communicatie. Hij is geduldig en beweegt mee met wat lukt, en daagt uit waar kan. En zijn vertrouwen gaf mij vertrouwen dat het goed ging komen. En het is ook goed gekomen, rijbewijs gehaald!!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Marcel is a wonderful mentor, and very patient! with the learners!

I was a complete beginner who had lot of nervousness to drive 6 months ago. In the trial lesson itself, it was very clear to me that Marcel would be best Mentor for me! He let me drive, learn at my pace, and let me learn by mistakes. He explains everything in very detail with attention to minute details and provides feedback after every lesson as in what went well and what can be focussed more. I surely recommend Marcel to anyone specially to who is a beginner!

Calming/reassuring

yMy instructor Marcel was incredibly helpful. Great tips for the exam, always teaching with patience and reassurance. Definitely recommended

Goede ervaring

Fijne rijinstructeur Alles goed uitgelegd Positiviteit

Hele fijne lessen gereden

Rogier geeft hele fijne lessen en kijkt echt naar de leerling wat hij/zij nodig heeft om zeker de weg op te gaan.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur