Heeft mij echt geholpen!

Ik was heel angstig en zowel het doen als erover praten heeft me weer vertrouwen gegeveb

Voor iedereen fijn

Ik had wijnig vertrouwen in het halen van mijn rijbewijs maar door rijles zonder stress heb ik hem toch gehaald ik raad iedereen dit aan

Top rijschool!

Mijn ervaring met deze rijschool is heel erg goed! Hiervoor ook bij andere rijscholen gereden maar deze werkte voor mij het beste! Rustige en duidelijke uitleg. Ook de sfeer was gezellig! Echt een aanrader!!

structureel en gezellig

de rijlessen waren heel gezellig veel gelachen en gepraat maar daarnaast ook heel leerzaam en structureel waardoor het makkelijk te volgen was en ook niet saai werd mijn instructeur was altijd optijd en enthousiast om les te geven wat mij ook een fijn gevoel gaf.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Echt super fijne en gezellige lessen!

Marcel leert alles in stapjes en in je eigen tempo aan. Het zijn super fijne lessen en je kan ook altijd een gezellig en kalmerend praatje met hem maken.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Weer vertrouwen gekregen in het rijden

Fijne, rustige instructeur die met je meedenkt en heldere uitleg geeft. Ik kon al.mijn vragen kwijt en we hebben veel geoefend in verschillende verkeerssituaties. Ik kan weer met meer vertrouwen gaan rijden na een periode autoloos te zijn geweest!

• Rijinstructeur: Peter Fransen
  • Type rijopleiding: Opfriscursus

Super fijne en gezellige ervaring gehad

Ik omschrijf mijn ervaring als goed en gezellig. Ik heb een leuke tijd gehad tijdens de rijlessen en meer zelfvertrouwen kunnen opbouwen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb een erg prettige tijd gehad in de leswagen van Dennis.

Dennis is mijn tweede instructeur, en ik kan met zekerheid zeggen dat ik mij bij hem het fijste voelde. Dennis heeft een zeer duidelijke, strikte maar tegelijkertijd een soort vriendschappelijke wijze van lesgeven. Door deze manier van lesgeven wordt het leren leuk, en keek ik wekelijks uit naar de lesdag. Dennis ziet knelpunten goed, en weet hier snel op te reageren.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goede, rustige begeleiding waarbij mijn leertempo leidend was.

Na eerder bij een andere rijschool gestopt te zijn met lessen ben ik overgestapt naar Marcel. Zijn begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik met zelfvertrouwen achter het stuur zat, en mijn rijbewijs heb weten te behalen.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Kalme en gezellige rijlessen vol vertrouwen

Na meerdere rij instructeurs te hebben gehad ben ik bij Marcel terecht gekomen. Ik voelde mij kalm, rustig en veilig naast hem. Het voelde alsof hij vertrouwen in mij had en hij legde alles duidelijk en kalm uit. We hadden gezellige gesprekken. Ik heb nu mijn rijbewijs en merk dat ik zelfverzekerd in de auto zit. Ik zou Marcel zeker aanraden. Letterlijk rijles zonder stres!

Topper!

Ik heb een supergoede ervaring gehad met Rogier als rijinstructeur! Hij neemt echt de tijd voor je en legt alles duidelijk en rustig uit. De sfeer tijdens de lessen was altijd gezellig, wat het leren rijden een stuk leuker maakte. Ik heb ontzettend veel geleerd en dankzij zijn fijne begeleiding heb ik weer veel vertrouwen in het autorijden gekregen. Echt een aanrader voor iedereen die op een prettige en effectieve manier wil leren rijden!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Dankzij Dave rijd ik nu weer met vertrouwen de weg op!

Na het halen van mijn rijbewijs durfde ik eigenlijk niet meer de weg op. Dankzij de lessen bij Dave voel ik me weer helemaal zeker in de auto. Hij legt alles superduidelijk uit, vertelt ook waarom dingen zo werken (wat ik eerst nooit echt goed heb geleerd), en met zijn geduld, positieve energie en humor zorgt hij ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Ik rijd nu eindelijk weer met plezier!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Een goede rijschool die mij erg veel geholpen heeft met het behalen van het rijbewijs. En ik kon helemaal zelf bepalen wanneer ik weer wilde lessen.

Goeie rijinstructeur!

Een goeie rijinstructeur die meedenkt en goed ziet waar de verbeterpunten liggen en hoe je die persoonlijk aan kan pakken.

Leuk en leerzaam

Leuk, ze kan goed uitleggen en is aardig en legt het rustig op een fijne manier uit.

Zeer aangenaam

Zeer fijn gelest en zeker veel geleerd

Productieve lessen

Goeie leerzame lessen gekregen, is erg attent en wilt je graag helpen

Strenge, maar efficiënte aanpak

De aanpak was streng, maar dit helpt enorm om sneller je rijbewijs te halen. De rij-instructeur was aardig.

Prettig

Ik vond het enorm prettig om kennis te maken met Jennifer, nadat de vorige instructeur bij een andere rijschool m’n vertrouwen volledig heeft weggevaagd wist zij mij weer zeker te krijgen. En liet zij mij zien dat ik het zeker wel kan! Jennifer is altijd in voor een gezellig gesprek en een grapje! Onwijs gelachen en veel geleerd nu al! Hopen dat ik met haar kennis snel m’n rijbewijs halen mag!

Superfijne en professionele lessen

Dave is een hele fijne en professionele instructeur! Hij heeft mij op een rustige en effectieve manier in slechts een aantal lessen en met nuttige en duidelijke tips weer vertrouwen gegeven op de weg. Hele goede ervaring zowel op de weg als in de communicatie voor het inplannen van de lessen!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Een hele duidelijke, en aardige instructeur

De instructeur is heel duidelijk als hij duidelijk moet zijn, wat erg belangrijk is, maar nogmaals wel geduldig. En je kan ook goed een praatje met hem maken!

• Rijinstructeur: André Weideman
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Top geslaagd met Mathijs!

Goede instructeur! Altijd in voor een grapje en is heel gezellig!

Fijne lessen

De lessen waren erg fijn, het was altijd gezellig en door de manier van les geven leerde ik snel.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Superfijne ervaring met deze rijschool

Ik heb de lessen echt het gevoel gehad dat ik op mijn gemak kon zijn .. en dat heeft me er heel goed doorheen geholpen ..Danielle van Veghel dankjewel daarvoor ..ik ben achteraf echt blij dat ik voor jullie had gekozen als eerste keuze ..geen spijt van ..top! Een rijschool die wil dat je slaagt! ☺️en dat ook waar maakt .

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Het was altijd gezellig en leerzaam

Mijn rijinstructeur heeft mij erg geholpen niet alleen met een rijbewijs halen maar ook met het rijden leuk vinden. De manier van leren vond ik heel prettig en het was altijd gezellig in de auto. Zelfs als (voor mijn gevoel) alles fout ging werd hij nooit boos maar liet hij zien hoe je dat beter had kunnen oplosssen.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur