perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring met Martijn. Zeer deskundig, direct en informeel kontakt. Grote collective auto\'s, bereid te onderhandelen en mijn oude BMW in te ruilen voor prima prijs. Daarnaast nog mooie set winterbanden meegenomen in de deal, en aantal zeer nuttige tips gegeven. Uiterst betrouwbaar, komt afspraken helemaal na, goede sfeer van gesprekken, en wees bv bij tonen van Tesla meteen op zeeer miniem vrijwel onzichtbaar deukje dat ik zelf nooit zou hebben opgemerkt. overigens klopte de door hem toegezegde uitstekende service van Tesla zelf ook helemaal, ook daar was de dienstverlening uitstekend. Kortom: de auto kost een paar centen, maar is het helemaal waard! En leasebijtellingvrij is een uitstekend intermediair, ook voor prive aanschaf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang zoeken, wikken en wegen om een nieuwe auto aan te schaffen, uiteindelijk bij Leasebijtellingvrij uitgekomen. Tot dat moment geen idee dat zoiets bestond! Martijn bleek zeer oprecht en altijd bereikbaar en had een aantal mooie auto\'s op zijn site staan. Mijn oog was op één specifiek model gevallen en binnen een week was alles geregeld en de auto in Almere opgehaald. Kleine zaken werden oftewel meteen geregeld of ingepland, komt zijn afspraken keurig na en auto is in zeer goede staat. Inmiddels al vele kilometers verder en érg tevreden met de V60 PIH. Wie het maar wilt horen krijgt van mij je site doorgespeeld Martijn, wie weet levert het je nog wat op. Service zoals jij hem levert is schaars tegenwoordig, fijn dat het nog kan. Tot de volgende ronde!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanwege de reservering van mijn Tesla model X, heb ik mijn Tesla model S verkocht. Via Autotrader ben ik in contact gekomen met Martijn van leasebijtellingvrij. Na ons heldere telefoongesprek heb ik besloten mijn auto via Martijn te verkopen. De auto is binnen 2 weken verkocht! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Remon

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig gesprek , goed advies ,goede indruk , alles netjes afgewerkt . Wat mij betreft prima!!!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto’s, er is al veel over gezegd en geschreven, voor de een zijn of haar regelrechte passie op wielen en voor de ander een zoektocht naar fiscaal het meest interessante vervoermiddel. Al weer enige tijd geleden kwamen wij er achter dat leasebijtellingvrij beide zaken simpelweg zeer goed combineert. Vooruitstrevende techniek, geen of een lage bijtelling + een deskundige adviseur aan het roer die je helpt met de juiste beslissing hieromtrent, zeker geen gekke combinatie, Chapeau Martijn! Dat deze bolides ook na aanschaf wat verzekerings-aandacht nodig hebben moge duidelijk zijn. Martijn heeft ons daarin als partij gevonden en we mogen inmiddels stellen we al heel wat tevreden relaties van leasebijtellingvrij ook naar tevredenheid hebben mogen helpen met een passende autoverzekering. Ook al blijft het vaak het minst leuke in een auto-aanschaf-traject, mooie techniek verdient ook wat aandacht in de keuze voor een goede verzekering!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geheel conform afspraak en binnen 2 weken mijn V60 PHIV verkocht voor de afgesproken prijs. Binnen 1 dag na definitieve verkoop het geld op de rekening. Keurig, betrouwbaar en afspraak = afspraak!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wegens emigratie moest ik helaas afscheid nemen van mijn Volvo V60 Plug-in Hybrid. Na teleurstellende aanbiedingen van de dealer en handelaren, ben ik in contact gekomen met Martijn. Bij een kennismaking en een fotoshoot heeft hij helder uiteengezet wat hij kan betekenen. Verkoop duurde wel wat langer als gedacht, en bij vertrek hebben we de auto bij Martijn achtergelaten. Daarna was hij snel verkocht. Niet voor de prijs die we hoopten te krijgen, maar toch voor een nette prijs, die we elders niet konden krijgen. We hebben Martijn leren kennen als vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Hij komt zijn afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is dat Martijn betrouwbaar is. Hij is bovendien vakkundig en erg service gericht. Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn gebruikte auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb begin januari mijn Tesla via Martijn van Leasebijtellingvrij te koop aangeboden, omdat er na een aantal weken nog geen koper zich had gemeld en mijn nieuwe Tesla reeds geleverd was heb ik dit overlegd met Martijn en heeft hij een voor mij heel keurig bod kunnen uitbrengen om de auto van mij over te nemen. Martijn heeft veel kennis van deze markt en is heel plezierig om mee te werken, ook vragen per email werden altijd supersnel beantwoord. Zeer tevreden over het verloop!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat ik een nieuwe Tesla met auto-pilot functionaliteit wilde aanschaffen heb ik gekeken naar de mogelijkheden om mijn Tesla te verkopen. Inruilen bij Tesla zelf was niet erg aantrekkelijk. Via Marktplaats ben ik in contact gekomen met Martijn van Leasebijtellingvrij en heb besloten de verkoop via hem te laten verlopen. Al met al heeft de verkoop van mijn Tesla bijna 3 maanden geduurd. Het uiteindelijke verkoopbedrag was iets lager dan het door Martijn voorspelde verkoopbedrag. Natuurlijk had ook ik een beetje verwacht en gehoopt dat de verkoop binnen een week tegen de vraagprijs gerealiseerd zou zijn. Toch ben ik zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Martijn heb ik leren kennen als een vriendelijke, betrouwbare en zeer gedreven persoon die altijd bereikbaar is en zeer snel reageert als je contact met hem opneemt, ook buiten kantoortijden en zelfs als hij op vakantie is. Verder zoekt hij continu naar oplossingen om de verkoop te realiseren: foto-shoots en uiteindelijk de auto bij hem in de garage plaatsen. Martijn, bedankt voor het naar dikke tevredenheid verkopen van mijn Tesla.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een Tesla aangeschaft, en ben zeer tevreden over de manier hoe Martijn zaken doet! Betrouwbaar en altijd bereikbaar, gewoon in 1 woord TOP!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Martijn heeft mijn Tesla in 1 dag verkocht, duidelijke afspraken, fijne communicatie en betrouwbaar. Wanneer ik mijn nieuwe Volvo T8 weer wil verkopen kom ik zeker terug! Gr Ivo

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkoop Volvo XC90 T8 goed en snel geregeld. Uiterst correcte afhandeling, alle afspraken perfect nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn Volvo V60 Hybrid verkocht via Martijn. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een prima uitkomst. Dus zeer tevreden over zijn bemiddeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord Geweldig! Mijn Tesla bij Martijn aangemeld en in no time was ie verkocht! De verdere afhandeling ging van een leien dakje en alles was binnen een week geregeld. Fantastisch met je zaken te doen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Martijn heeft mijn nieuwe T8 overgekocht. Perfect geregeld. Afspraken perfect nagekomen. Martijn is altijd bereikbaar, zelfs vanuit z\'n vakantieadres in Costa Rica. Als je \'iets\' met (elektrische) auto\'s wil, is dit je adres!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf FAN-TAS-TISCH Martijn is uiterst correct en het is heel prettig zaken met hem doen. Martijn: Je bent een topper!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gelokt door de nieuwe mogelijkheden van de recente Tesla Model S, waaronder de autopilot, sta je als eigenaar van een prachtige zwarte Tesla Model S zonder autopilot voor een dilemma. Inruil bij Tesla levert een heel hoge afschrijving op. Omdat mijn auto een 0% bijtelling versie is, is deze voor adspirant Tesla rijders heel aantrekkelijk. Dan komt leasebijtellingvrij.nl in beeld. Via het Tesla forum en enkele eigenaren van Tesla’s die eerder zaken deden met leasebijtellingvrij.nl zijn louter positieve ervaringen op te tekenen. Ik besluit er voor te gaan. Er wordt een mooie prijs geprikt en ik maak een serie professionele foto’s van mijn auto. Ik heb een recente Tesla Model S, met autopilot, gekocht die over 2 maanden wordt geleverd. Na anderhalve week is mijn auto al verkocht voor een uitstekende prijs. In Barneveld zit een bedrijf dat veel met Tesla’s doet. Om een lang verhaal kort te maken. Via leasebijtellingvrij.nl krijg ik 11.000 euro, je leest het goed, 11.000 euro meer dan bij verkoop aan de dealer in Barneveld. En zelfs 28.500 euro meer dan bij Tesla zelf. Dit lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. De procedure is simpel. Martijn Duivenvoorden adverteert je auto op diverse sites en zijn eigen site leasebijtellingvrij.nl. Dat kost voor de eigenaar niets. Als de auto is verkocht breng je hem naar Almere en dan wordt het spannend. Een vrijwaringsbewijs komt, het was te laat om dit dezelfde dag nog te regelen, de volgende ochtend per mail. Binnen een week staat het volledige afgesproken bedrag, zonder kosten of andere inhoudingen op je rekening. Martijn houdt je steeds op de hoogte van de gang en zaken en alles verloopt op rolletjes. De boodschap is glashelder. Als je een 0% of 4% bijtelling auto wil verkopen, dan is er eigenlijk maar één serieuze optie: leasebijtellingvrij.nl. Je krijgt de totale opbrengst van de auto die aantoonbaar de beste prijs zal opbrengen. Ook als je een auto via Martijn koopt weet je dat er geen dikke winsten van autodealers tussen zitten. Een tip. Investeer een paar honderd euro in het - laten - maken van een goede serie foto’s. Dat helpt aantoonbaar om de beste prijs en de snelste verkoop te realiseren. En die foto’s, ook dat kan Martijn prima voor je regelen. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring met Martijn, zeer betrouwbaar! Reageert zeer snel op je vragen en regelt alle zaken snel en vooral helder. Ik kan u Leasebijtellingvrij.nl van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, Hans Vermeulen\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig zaken doen met Martijn. Duidelijk afspraken en geen poes pas\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volvo V60 Plug in Hybrid in no time verkocht via Martijn. Goede service en prettig contact. Aanrader!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met LeaseBijtellingVrij bij de verkoop van mijn Tesla Model S. Goede advisering, betrouwbaar en zeer vlotte afhandeling. Dank Martijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto verkocht via Martijn. Prettig contact zeer snelle reactie op mail/telefoon en komt zijn afspraken na! Denkt creatief mee in het gehele proces en komt met goede input.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Martijn, geweldig die fantastische Tesla. Fijne auto, verkocht door een aangename persoonlijkheid. Snel en slagvaardig. Ik kan niet anders zeggen, ben blij zaken met je te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via leasebijtellingvrij.nl mijn Tesla verkocht. Auto was binnen 3 dagen verkocht en de hele transactie heel netjes verlopen. Martijn heeft het vertrouwen dik waargemaakt. Goed bedrijf !

De Steiger 128

1351 AL Almere