perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Martijn heeft recent mijn Tesla 85S verkocht en het hele proces prima begeleid. Hij heeft enorm veel kennis over elektrisch rijden en dan met name de ins en outs van Tesla. De prijsindicatie was realistisch en veel sneller dan gedacht was mijn auto verkocht. Nu dus Tesloos voor bepaalde tijd.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was aan het kijken hoe de markt op het gebied van 0% bijtellingsauto\'s was en kwam toen bij Martijn uit. Die gaf aan wel te verwachten dat hij mijn Fisker Karma voor een schappelijke prijs kon verkopen en dit is hem ook veel sneller dan verwacht gelukt! Hij weet echt enorm veel van auto\'s af in het algemeen en al helemaal van hybride en electrische auto\'s. Ik ben erg tevreden met zijn begeleiding in het verkoopproces erg blij met het bedrag wat ik heb ontvangen voor de Fisker.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik mijn Tesla wilde verkopen, zag ik al snel dat leasebijtellingsvrij.nl een goed concept was. Voor deze auto\'s zijn er nog weinig particuliere kopers dus hulp van een intermediair leek me hier wel op z\'n plaats. Mijn eerste contact met Martijn was zeer prettig. Hij heeft verstand van zaken en een sympatiek transparant model. Tijdens dat eerste contact besloot ik mijn auto via hem te verkopen. Ondanks de vakantieperiode had hij dat in circa 6 weken geregeld tegen een alleszins acceptabele prijs en met (voor mij) weinig tot geen moeite. De communicatie was goed. Bij elke stap, nam hij contact op om me op de hoogte te stellen. Ik beveel hem van harte aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na contact te hebben gehad met Martijn, heb ik mijn Volvo V60 PIH te koop gezet via Leasebijtellingvrij.nl. Het proces is spoedig verlopen en binnen een maand was mijn auto verkocht. Martijn is zeer deskundig en is van alle actuele (fiscale) zaken op de hoogte. Zijn communicatie is helder en transparant. De gemaakte afspraken worden nagekomen. Bovendien is Martijn altijd bereikbaar. Kortom, een perfecte service en een zeer tevreden klant!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als ondernemer was ik mij aan het verdiepen in elektrisch of hybride gaan rijden en kwam ik aldus op LeaseBijtellingVrij.nl uit. In eerste instantie keek ik naar een V60, maar na wat rekenwerk bleek het dat een 2013 Tesla ook binnen bereik lag. In dat process heb ik Martijn een aantal keer gesproken en hij was perfect op de hoogte van alle fiscaliteiten, regels en andere plussen en minnen. Uiteindelijk een prachtige rode Model S aangeschaft, aflevering ging zeer soepel. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren is dat Martijn zeer responsief was overdag maar ook \'s avonds en mij gedurende het process van aankoop proactief op de hoogte hield per sms over de status en vorderingen. Ik had ook een XC90 \"in te ruilen\", en Martijn heeft die voor mij binnen een maand weten te verkopen voor het bedrag wat ik ervoor wilde hebben, zonder dat ik er enige tijd in heb hoeven steken, volledig ontzorgd dus. Ik heb normaal gesproken altijd wel een puntje van kritiek, maar ik kan niet anders dan uitermate positief zijn over het hele traject.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op het moment dat ik besloot om eens naar een Tesla te kijken kwam ik heel snel uit bij de advertenties van Martijn. Gezien het prijskaartje van een dergelijke auto vond ik het toch wel handig om een keer een proefrit te maken. Eigenlijk kon dat pas veel later maar tot mijn stomme verbazing belde Martijn terug of ik die avond wat te doen had. Dat was helaas zo maar na 20.00 uur kon ik wel. Nou dan kom ik toch naar je toe zodat je een proefrit kunt maken. Diezelfde avond stond Martijn met een soortgelijke auto bij ons voor de deur en hebben we een proefrit gemaakt. Uiteraard helemaal verkocht. Het aankoop traject heeft Martijn helemaal verzorgt en terwijl wij op vakantie waren is de auto geïmporteerd en op kenteken gezet. Helemaal top. Op de dag dat we de Tesla op hebben gehaald stormde het zo erg dat de ruitenwissers van onze Mercedes clk afbraken. Gelukkig net voor Muiden waar we de auto zouden ophalen. Daar aangekomen de ANWB gebeld maar het was kennelijk zo druk dat er geen doorkomen aan was. De Mercedes mochten we laten staan en later zouden we de ANWB weer bellen. De maandag erna de ANWB gebeld maar die deden een partij moeilijk en ik moest bij de auto zijn als ze kwamen ( we wonen 150 kilometer verder, maar dat deed voor de ANWB niet ter zake). Dit zijn onze procedures endaar moet iedereen aan voldoen. Wanhopig Martijn gebeld en gevraagd of hij een garage wist in de buurt van Muiden. Geen probleem want de sleutel hadden we achtergelaten. Hij heeft de auto bij de garage gebracht en laten repareren. Drie dagen later konden we hem ophalen en klaar. Ook de rekening viel erg mee. Je zou bijna zeggen de volgende keer met pech ff Martijn bellen in plaats van de ANWB. De service van deze man staat op een zeldzaam hoog niveau dat het een vanzelfsprekendheid is dat je de volgende keer bij hem terugkomt. Al met al een uitstekende ervaring die ik graag met anderen deel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf “Ik had een Volvo V60 hybrid en was in de ban van het elektrisch rijden. Omdat ik wegens gezinsuitbreiding toch nog meer ruimte nodig had, wilde ik graag een Tesla. Martijn heeft mij geholpen met een nieuwe bestuurder voor mijn Volvo, meegedacht in een oplossing en mijn wens gerealiseerd. De goede contacten van Martijn hebben hier zeker bij geholpen. Aanrader!”

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf U heeft een uitstekende service verleend, waarbij u op een directe wijze ook de mogelijkheid heeft gegeven om na aftrek van een vaste commissie de Tesla Model S te kopen. U heeft mij in het bijzonder positief verbaasd, over uw kennis van dit merk en type. Daarnaast heeft u mij direct professioneel aan de koper gekoppeld en dit is overeengekomen met mijn verwachtingen. Eveneens zeer attent dat na de aankoop contact werd opgenomen of alles naar wens is geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezien de enthousiaste verhalen over de nieuwste Tesla met nieuwere features dan mijn ‘oude’ Model S, besloten te kijken of die ‘oude’ goed verkocht kon worden. Via de site in contact geraakt met Martijn die een helder voorstel heeft gedaan. Daarop het nieuwe model besteld en tegen de leverdatum met Martijn in contact getreden over de verkoop. Na een aantal kandidaten die ofwel financieel niet rond kwamen of andere last minute bedenkingen hadden, toch in vrij vlotte tijd voor een mooie prijs rond gekomen. Afwikkeling verder uitstekend - ik zou de huidige auto zo weer via Martijn aanbieden.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer enthousiast over de werkwijze van Martijn Duivenvoorden en zijn organisatie. Ik had door mijn groot jaarlijks aantal kilometers en lange reizen een verkeerde keuze gemaakt om een plug-in hybride auto te gaan rijden in 2013. Toen ik op het internet op leasebijtellingsvrij.nl stuitte was het contact met Martijn snel gelegd. Hij had persoonlijk binnen no-time een nieuwe eigenaar voor mijn auto gevonden en ook de administratieve afhandeling was voortreffelijk. Kortom: zeer tevreden en ik zou iedereen aanraden om met Martijn en zijn bedrijf in zee te gaan. Met gastvrije groet,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I want to thank you guys for a perfect transaction. We transferred a Tesla Model S from Austria to Holland and it was a pleasure to do business with your company. I can recommend Leasebijtellingvrij to everyone who needs to sell or buy a car. Perfect service big success!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind 2013 twijfelde ik over de aanschaf van een Tesla Model S i.v.m. het aflopen van de subsidieregelingen die destijds golden. Uiteindelijk had ik spijt van de keuze om toen geen nieuwe Tesla aan te schaffen, tot ik in aanraking kwam met Martijn Duivenvoorden van Leasebijtellingvrij.nl. Na een proefrit in een jong-gebruikte Model S van eind 2013 was ik verkocht. Nu profiteer ik alsnog van de 0% bijtelling. Bovendien heeft Leasebijtellingvrij.nl mijn oude auto voor mij weten te verkopen, zodat ik daar geen omkijken naar had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb na ruim een jaar in mijn Tesla te hebben gereden besloten om deze te verkopen, via het internet ben ik op de site van Leasebijtellingvrij.nl terechtgekomen en heb contact opgenomen met Martijn Duivenvoorden. Daarna gewoon wachten op het telefoontje dat er een koper is gevonden en dat is het! Prima geregeld dus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de verschillende verhalen over de voor en nadelen van een Plug-Inn Hybrid heb ik er in 2013 geen gekocht. En toch bleef het knagen. Op LeaseBijteelingVrij.nl vond ik een aantal 0% modellen waardoor mijn interesse weer werd gewekt. En door een professionele en geduldige toelichting van Martijn heb ik dit jaar wel een 0% Plug-Inn Hybrid via hem aangeschaft. Ook mijn huidige auto, Audi A4 Cabrio, wist hij op vakkundige wijze te verkopen. Martijn heb ik ervaren als een prettige, ter zakekundige \"bemiddelaar\".

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met de bemiddeling van Martijn bij de verkoop van mijn Tesla model S zijn erg positief. Ik zag er erg tegenop zelf allerlei potentiele kopers te woord te staan en te laten proefrijden met alle risico’s van dien. Martijn heeft deze rol prima verzorgd. Het enige wat ik hoefde te doen was foto’s en kopie van de originele factuur aanleveren. 2 serieuze kandidaten hebben uiteindelijk proefgereden, één bij mij thuis, waar de verkoop uiteindelijk strandde op een BTW probleem en de tweede vanuit de zaak van Martijn, die de Tesla uiteindelijk ook gekocht heeft. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de vorderingen in het verkoopproces en de auto is pas afgeleverd nadat ik het geld op mijn rekening ontvangen had. Ik kan iedereen aanraden van de diensten van Martijn gebruik te maken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Martijn heeft zich volledig aan zijn belofte gehouden en mijn Outlander PHEV volgens afspraak verkocht. Prettige directe communicatie, meedenkend en integer, helemaal top.\" Met groet!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ia Martijn Duivenvoorden een prachtige Tesla aangeschaft. De service en de afhandeling zijn uitstekend. Ben een tevreden klant en kan iedereen www.leasebijtellingvrij.nl aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ook ik heb na zo’n 1,5 jaar besloten om mijn Tesla Model S van de hand te doen, fantastische auto maar met mijn drukke agenda en vaak niet wetende waar ik op de dag allemaal naar toe moet rijden soms niet handig. Heb wel wat afspraken moeten afzeggen omdat de range me in de steek liet of het snelladen niet snel genoeg ging. Wel jammer maar via Leasebijtellingvrij snel een nieuwe eigenaresse gevonden voor een prijs die boven mijn verwachtingen lag. Super geregeld zonder kosten en met weinig inspanningen. Martijn bedankt en succes met je 0% business!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Martijn. Na het eerst geprobeerd te hebben met onze eigen foto’s wilde het allemaal niet lukken. Martijn heeft ons daarna uitgenodigd voor een fotosessies in zijn eigen fotostudio. De fotosessie gaf gelijk een ander beeld en de auto was spoedig daarna verkocht. Er kwamen daarna wat strubbelingen met de koper, buiten de schuld van Martijn om maar hij heeft zich tot op het laatste moment zich sterk gemaakt voor ons. Allemaal top. Volgende keer klop ik gegarandeerd weer bij hem aan.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf “Ik heb Martijn ontmoet nadat ik hem belde over een Tesla Performance+ Signature die hij in de verkoop had staan. Hij nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. In het gesprek was hij zo enthousiast over de auto, dat ik wel moest komen kijken en proefrijden. Ja, toen was de auto verkocht. Martijn heeft toen de verkoop van mijn BMW in consignatie verzorgd. Dit had hij in een recordtempo van ongeveer een uur geregeld voor een acceptabele prijs (37% hoger dan een handelaar eerder die dag bood). Het hele proces van betaling, overschrijving, etc. verliep allemaal heel soepel. In de omgang heb ik Martijn als correct ervaren. Kortom: ik ben erg tevreden”.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Ik stap over van een Tesla Model S 85 naar een 85D. Dit wordt mijn derde Tesla, en voor mij is er geen weg terug. Martijn had mijn advertentie opgemerkt op internet en heeft na wat heen en weer gaan een koper voor de auto gevonden. De afhandeling van de koop, afspraak, overdracht, administratie was binnen de twee dagen helemaal rond. Top! Heel professioneel. Nu krijg ik een berichtje dat de nieuwe eigenaar van de wagen helemaal in zijn nopjes is met de auto. Wat een leuk nieuws. Iedereen tevreden en weer een fossiele auto minder op de baan.”\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Martijn een Tesla gekocht, super simpel en super snel en goed geregeld! Een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Wilde een nieuwe Tesla kopen. Toch ook nog naar gebruikte gaan kijken. Kwam via marktplaats in contact met Martijn. Martijn wist alles van Tesla en wist me te overtuigen van de voordelen van een gebruikte Tesla. Weinig kilometers en 0% bijtelling. En zo\'n beetje alle extra\'s. En dat voor minder dan de prijs van een nieuwe. Het contact met Martijn verloopt snel via whatsapp email of telefoon. Het maakt hem niet uit. Hij heeft een oneindig geduld, en wist me keer op keer weer op mijn gemak te stellen. Het is nogal wat als je een groot bedrag overmaakt in de verwachting dat je een fantastisch produkt importeert dat je nog nooit hebt gezien. Hoewel het allemaal wat langer duurde dan verwacht ben ik door Martijn permanent op de hoogte gehouden van de status van het traject met fotos van de auto. Werkelijk alles heeft hij geregeld. Ook na aflevering in Muiden bleef hij voor vragen bereikbaar. Dezelfde ervaring heb ik ook bij Tesla Nederland. Service van de hoogste orde.\"

De Steiger 128

1351 AL Almere