Filters

10

Liefhebbers met een hoog service niveau

Goed geadviseerd en samen de juiste keuzes gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal Perfect

Hier kunnen veel autobedrijven wat van leren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service excellence

Heb de auto ongezien gekocht. Heb Pieter Tanghe enkel aan de telefoon gehad. Had blindelings vertrouwd op de reviews online. Was wel even spannend! Maar ben zeer zeer tevreden. Service was excellent!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig en betrouwbaar

Ik ben heb nu voor de derde keer zaken met Pieter gedaan, twee keer voor de hulp bij de verkoop van een auto en een keer voor het importeren van een auto uit Duitsland. Ik heb niets dan goeds ervaringen met hem. Eerlijk, komt afspraken na, en is transparant. Ik kan hem van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Briljante service!

Dat ik nu alweer een auto koop via Pieter Tanghe en dus een terugkerende klant ben, dat zegt alles denk ik.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige ervaring

Pieter is kritisch , wat mij goed is bevallen. Denkt met je mee, en zegt het ook als het beter is een bepaalde keuze niet te doen. Ik kom zeker voor een volgende auto terug bij Thange automotive.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Wij hebben een hele mooie e-tron gekocht bij Tanghe. Klantvriendelijk en uitstekende service ! Ook wat betreft verkoop van onze oude auto zijn wij uitstekend geholpen volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn fan van Tanghe Automotive

Via Marktplaats terecht gekomen bij Rik. We werden super ontvangen in hun mooie nieuwe pand in Kampen. Na een proefrit met onderweg veel uitleg over de auto was het tijd voor koffie. Zeer professioneel en kundig geholpen door Rik. Wij zijn zeer tevreden richting huis gereden in onze nieuw Audi E-Tron. En stappen iedere dag weer met plezier in onze auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rik heeft ons prima geholpen bij de zoektocht naar een passende auto.

Wij zijn erg blij met de manier waarop Rik ons heeft geholpen. Met zijn deskundige en kritische blik heeft Rik ons geholpen aan een auto waar we inmiddels veel plezier van hebben. Top gedaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele positieve ervaring!

Zeker een aan te bevelen hier uw droomauto aan te schaffen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd en kundig

Audi e-tron gekocht bij Rik in Kampen. Vertrouwen is absoluut geen punt, dat is er direct. Professioneel en kundig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer deskundig advies en de perfecte Audi Q5 uit Duitsland geimporteerd

Geadviseerd door Rik Tanghe

 • Aanbevelen? Ja
10

Een feestje op wielen!

Het was de 10e keer dat Rik Tanghe mij heeft geholpen met de aan- en verkoop en import van een auto. En elke keer weer weet Rik een feestje te maken van dit proces. De afspraken die voorafgaand aan elke actie worden gemaakt zijn duidelijk en realistisch. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien en zo komen de mooiste vierwielers voorbij met de beste uitrustingsniveaus of prijs-kwaliteitverhouding. Als zowel koper en verkoper is het zeer comfortabel om iemand naast je te hebben die de juiste keuzes weet te beargumenteren en daarmee de investering in die dienst altijd weer terugverdiend. Zodra de keuze is gemaakt of het contract is getekend kan de reis, naar veelal Duitsland, en daarmee het echte feest beginnen. Altijd toch weer spannend, maar nooit zonder het gewenste resultaat. En als het een keer niet uitkomt kan de auto ook op transport en wordt het feest in de schitterende showroom in Kampen gevierd. Voor mij en mijn omgeving is de aan- of verkoop van een auto niet meer los te zien van Tanghe Automotive. Op naar de 20.

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer prettig en betrouwbaar

prima

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend autobedrijf met eerlijke service en top klasse auto's.

Bent u opzoek naar een top klasse auto met een eerlijk verhaal? Bij Tanghe Automotive bent u aan het goede adres. Bij binnenkomst werden we meteen gastvrij onthaalt met een kopje koffie en alle tijd om de auto te bekijken, alle opties te proberen en te bespreken en de boekjes en service historie door te nemen. Pieter is een prettige, eerlijke verkoper met verstand van zaken met passie voor exclusieve auto's. Dit blijkt ook hoe de auto afgeleverd wordt en zelfs na de levering staat hij paraat om eventuele vragen of problemen op te lossen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfectie door persoonlijkheid

Tijdens de vakantieperiode de auto van onze wensen gevonden bij Tanghe Automotive. Zelfs tijdens de vakantie ons goed van informatie kunnen voorzien eerlijk en transparant. De flexibiliteit en service zijn buitengewoon goed. Wij kijken ernaar uit om ook in de toekomst weer via Tanghe Automotive onze volgende auto aan te schaffen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig en snel geregeld!

Uitstekend geholpen door Pieter! Blij met mijn aankoop!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Thom bedankt voor je mooie bericht, jij bedankt voor de leuke opdracht. Geniet van je fraaie Audi A5!

10

Super service bij het zelf ophalen van een auto uit Duitsland

Hele goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Puur kwaliteit

Al onze auto's gaan via Tanghe automotive en dat zal niet veranderen. Oprecht meedenkend advies, betrouwbare auto's en een ongekend eerlijk bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Justin, al een fraai aantal BMW's samen mogen doen. We zien je graag binnenkort weer, al is het maar voor een bakje koffie. Maar daarvoor weet je ons gelukkig ook te vinden ;) Groet, Pieter Tanghe

10

Kwaliteit, betrouwbaar en betrokken! Top service.

Kwaliteit, betrouwbaar en betrokken! Top service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Leuk te lezen Ad en gaaf te zien dat je ons advies ter harte nam en we zo op een heel andere auto uit zijn gekomen dan in 1e instantie jullie idee was. Maar die Audi e-Tron past jullie (en de paardentrailer) als een maatpak. Bedankt voor de gunning en het uiterst prettige contact!

9

Fijne en prettige samenwerking

Fijne samenwerking. Goed contact gehad via de telefoon. Wanneer nodig kreeg ik een update over de status van mijn bestelling. En wanneer ik vragen had kon ik bellen en werd er gelijk wat mee gedaan. Fijn meegedacht qua trekhaak en de mogelijkheid om deze er gelijk onder te laten plaatsen. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Alex! We zijn er trots op dat we jou als 4e uit jullie familie mogen verwelkomen als klant. Stuk voor stuk hele fijne contacten, dank daarvoor! Groet, Pieter Tanghe

10

Zeer professioneel en vriendelijk

Ik heb zeer goede ervaring met Tanghe, goede service en denken heel erg mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld Pieter

Ondanks de niet meewerkende Handiri auto handel en het altijd vervelende RDW heeft Pieter het toch voor elkaar gekregen om de Super Snake F150 Shelbey voor mij tot in de puntjes goed te regelen. Dank hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Eric bedankt voor deze gave review. Het was een mooi uitdagend avontuur samen en wat een fantastisch uniek apparaat hebben we mogen leveren. Die staat geweldig naast je Mustang op de oprit. Geniet ervan! Nogmaals dank. Groet, Pieter Tanghe

10

Deskundig en ervaren

Zeer vriendelijke benadering en open communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede professionele en betrokken service-verlening en ervaring

In september 2021 kocht ik bij Pieter Tanghe een BMW428i voor een prima prijs. De onderhandeling verliep uitstekend. Op een duidelijke en transparante manier gaf Pieter aan wat wel en niet mogelijk was. Vervolgens heeft hij mijn vorige BMW 320 Coupe in consignatie binnen enkele weken kunnen verkopen tegen wederom een goede prijs. Ook dit was een hele goede ervaring. Ik beveel Tanghe Automotive van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.