Thom bedankt voor je mooie bericht, jij bedankt voor de leuke opdracht. Geniet van je fraaie Audi A5!
Bedankt Justin, al een fraai aantal BMW's samen mogen doen. We zien je graag binnenkort weer, al is het maar voor een bakje koffie. Maar daarvoor weet je ons gelukkig ook te vinden ;) Groet, Pieter Tanghe
Leuk te lezen Ad en gaaf te zien dat je ons advies ter harte nam en we zo op een heel andere auto uit zijn gekomen dan in 1e instantie jullie idee was. Maar die Audi e-Tron past jullie (en de paardentrailer) als een maatpak. Bedankt voor de gunning en het uiterst prettige contact!
Bedankt Alex! We zijn er trots op dat we jou als 4e uit jullie familie mogen verwelkomen als klant. Stuk voor stuk hele fijne contacten, dank daarvoor! Groet, Pieter Tanghe
Eric bedankt voor deze gave review. Het was een mooi uitdagend avontuur samen en wat een fantastisch uniek apparaat hebben we mogen leveren. Die staat geweldig naast je Mustang op de oprit. Geniet ervan! Nogmaals dank. Groet, Pieter Tanghe
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.