goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij maken gebruik van het auto-onderhoudsplan. Daarbij betaal je maandelijks een klein bedrag om gebruik te maken van de onderhoudsdiensten. Dat vinden wij erg fijn.\r\n\r\nVoor zover ik kan beoordelen krijg je bij Hensgens eerlijk advies en eerlijk en goed onderhoud voor een goede prijs.

slechter dan verwacht

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer te leur stellend. Je eigen auto voor een belachelijke prijs doorschuiven naar handelaar en dan zeggen dat hun auto scherp geprijsd is. Vond het zeer bedroevend.Geld verdienen prima maar een beetje moeite nemen zou niet verkeerd zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Otto \r\nOp 10 september Honda Jazz élégance gekocht , prettig gesprek met verkoper Rick inde vestiging Maastricht \r\nGoede overdracht en duidelijke uitleg\r\nOp dit moment nog problemen met de upgrade navigatiesysteem maar dit wordt planmatig opgelost

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en vriendelijk te woord gestaan.\r\nen alles prima en correct afgehandeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben hier een prima auto gekocht. Vooral de aflevering was erg naar onze zin.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden over dit bedrijf\r\nHeb bij dit bedrijf voor het eerst een auto gekocht\r\nVerkoper vriendelijk en verstand van zake\r\nGoede uitleg bij afhalen auto betreffende bediening

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super begeleiding van aanschaf tot afleveren. \r\nZeer vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf redelijke keuze.\r\nvriendelijk te woord gestaan \r\nniet opdringerig \r\nverkopers nemen de tijd voor je

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig optreden door verkoopadviseur. Niet opdringerig.\r\nNam rustigm de tijd om diverse aspecten aan het aanbod toe te lichten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week mijn tweede gebruikte auto bij Hensgens gekocht. Uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid van het bedrijf, de informele benadering, prima inruilprijzen. Bij de eerste auto 2 kleine problemen gehad tijdens de garantieperiode: het probleem met de lekkende olie werd correct en snel verlopen. Ook werd zonder aarzeling een nieuwe accu (gratis) ingezet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte service! Perfecte terugkoppeling van Mark de monteur! Perfecte haal- en brengservice! Keurig vervangend vervoer. Zo kan ik wel nog even doorgaan! In een woord : SUPER! Ik raad dit bedrijf iedereen aan! Nog nooit zo goed geholpen. Was de eerste keer maar zal zeer bij dit bedrijf blijven. Prima optie het onderhoudsplan. Beveel ik iedereen aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste auto hier 5 jaar geleden gekocht. Ik had pas nét mijn rijbewijs en ben ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen. In eerste instantie stond er niks passends bij, maar na kort overleg bleek dat ze binnenkort precies de auto binnenkregen waar ik naar zocht!\r\nNa aflevering nooit problemen met deze auto gehad. Toen ik vorig jaar geleden weer een auto bij dit bedrijf kocht, werden mijn verwachtingen niet teniet gedaan. Ook nu werd ik zeer klantvriendelijk door de medewerkers geholpen. Kleine meningsverschillen worden altijd met conversatie goed opgelost. Dit jaar voor de APK gegaan, en ze konden tegen een schappelijke prijs mijn auto weer top in orde maken. Ik heb inmiddels een stevige vakantie naar Zuid-Italië erop zitten, en de auto heeft dit geweldig doorstaan. Kortom, alleen maar positieve ervaringen bij dit bedrijf en ik zou iedereen aanraden om hier hun auto te kopen!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels mijn tweede auto gekocht bij Hensgens in Nieuwstadt. Goede inruilwaarde ontvangen voor mijn Mazda 2 en mijn nieuwe Hyundai i30 werd top afgeleverd. Geen slechte woorden over dit bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen jaar 2e hands auto gekocht bij Hensgens. Ik wordt er altijd correct geholpen. Prima service.\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Bergerstraat 11