goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is voor mij de eerste keer met dit bedrijf, een goede eerste indruk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd welkom en koffie staat klaar.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via autobedrijf Hensgens een jong gebruikte Mazda 2 aangeschaft. Auto hadden ze niet op voorraad maar is voor mij gezocht en gevonden. Super begeleiding en perfect afgeleverd, top!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik/wij zijn bijzonder tevreden/gelukkig met onze \'nieuwe\' Mazda CX 5. Ik weet nog niet alles, de GT-M versie is echt goed uitgerust, dus boekje er af en toe bij pakken. Het is een genot om in de auto te rijden. Nogmaals dank voor het prettige contact met jou en de fijne aflevering. Hensgens chapeau, Rick Rinkens chapeau.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik rij sinds 1980 auto en heb sindsdien 10 auto’s gehad. Vanzelf ben ik dus ook klant geweest van meerdere garages. Daar waren ook veel garages bij waar ik uiteenlopende nare ervaringen mee heb gehad. Van het uitvoeren van reparaties zonder overleg, uitvoeren van “reparaties” die nooit plaats hebben gevonden en slechte service zijn daarvan voorbeelden.\r\nIk ben nu vanaf 2008 klant bij Hensgens, vestiging Maastricht. Wij hebben daar nu net mijn derde auto bij gekocht. De kernwaarden die ik als klant zoek zijn, klantvriendelijkheid, eerlijkheid en vakmanschap. Van Verkoper, tot monteur en van receptioniste tot de autopoetser, voldoet men aan deze waarden. Ik heb het dan nog niet gehad over de tevredenheid over het automerk Honda welke zij vertegenwoordigen. Ik denk dat een autofabrikant blij en trots mag zijn, op een dealer die hun op een zo’n voortreffelijke wijze vertegenwoordigd. De setting waarin men werkt in de garage en de showroom zijn ordelijk en netjes en je voelt je er als klant meteen welkom. \r\nBedankt Hensgens team! Ik ga genieten van mijn gloednieuwe Honda Civic. \r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede service en kwaliteit vriendelijke medewerkers,dat is wat ik noem selected by hensgens

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht