Super veel lof goede kwaliteit en service

Vriendelijke ontvangst goede uitleg en Rubin is een goede verkoper en PATRIK geeft je een vertrouwd gevoel dat je terecht kan met vragen hij helpt je graag

Nieuwe auto Huyndai 120 gekocht alles perfect gegaan. Vriendelijke personen incl.garage.

Goed personeel

Afspraak is afspraak, doen wat er gevraagd wordt. Denken mee!

Fijne garage, vriendelijk personeel

Ik kom hier al jaren. Echt een fijne garage met vriendelijk personeel. Ik heb 2 weken geleden mijn nieuw auto opgehaald en ben zeer tevreden over de Nissan Quashqai 1.2 N-Connecta automaat ! Voor mij de eerste ervaring met een automaal, dat is echt zalig rijden. Ook een goede prijs gekregen voor mijn inruil-auto , een Hyundai I-10. Alles was perfect geregeld. Echt een Top-garage..

Topbedrijf, zeer vriendelijk medewerkers en goede service

Drie weken geleden onze Nissan Micra bouwjaar 2017 gekocht. De aflevering en onthulling van de auto was erg leuk. Goede uitleg van de bediening van de auto. Compliment voor Ruben voor het leuke gesprek, uitleg van de auto en rondleiding in het bedrijf. klantvriendelijkheid een 10. We zijn zeer tevreden over onze mooie auto en hij rijdt heerlijk. Tevens een onderhoudsplan afgesloten. Familie Hensgens en medewerkers bedankt.

Zeer goede service,klant vriendelijk.

Ben jaren klant en altijd naar tevredenheid geholpen.

Denkt mee met de klant naar de best passende oplossing. Goede service met duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel en vakkundige monteurs. Kortom een hele fijne garage.

Goed geholpen en goede auto

Men was vriendelijk, niet opdringerig en heeft mij goed geholpen. Tot nu toe is de auto in orde, hopelijk blijft dit ook zo.

Zoals gewoonlijk goede service

Kom al jaren bij hensgens

servicebeurt uitstekend uitgevoerd. Koffie en vlaai lekker !

Plezierige garage, vriendelijk personeel

Zoals altijd, vriendelijk, correcte afhandeling en goede monteurs

Altijd vriendelijk. Indien noodzakelijk wordt je snel geholpen met het maken van een afspraak. Persoonlijke benadering. En niet te vergeten vakkundige monteurs.

zeer goed

Net een nieuwe Mazda CX5 bij Hensgens Nieuwstadt gekocht en net zo als altijd goed advies en zeer deskundig en vriendelijk personeel. Hier zullen wij nog vele jaren met plezier komen.

Ben zeer tevreden

goede service

vriendelijk en goede kundige service

reparatie

prima reparatie. Zeer aardige monteurs en zeer goede reparatie. Jullie kunnen trots zijn op jullie medewerkers. Jo Kock

Apart, een verademing t.o.v. eerdere garagebedrijven die ik bezocht heb

Auto afgeleverd voor een grote beurt. Werkplaats werkt precies op tijd, na anderhalf uur was de auto klaar. Fijne, prettige wachtruimte: goede koffie, rustige sfeer, lekkere vlaai, goede internet verbinding, fijn personeel die vraagt of alles naar wens is. Kortom: zou graag vaker komen echter mijn auto heft maar een keer per jaar een grote beurt nodig.

Goede service, duidelijke afspraken.

Heb al vele jaren onze nu 17 jarige Mitsubishi bij Hensgens Maastricht in onderhoud. Ze hebben een keer een fout gemaakt, maar hebben deze erkend en hersteld. Ze bellen als blijkt dat de reparatie duurder uitvalt dan verwacht, om te overleggen wat te doen en wat eventueel een alternatief is. Netjes.

Duidelijke afspraken me een acceptabele prijs / kwaliteit

Voor mij de eerste ervaring met Hensgens. Ze hebben mij een vertrouwd gevoel gegeven. Enige onduidelijkheid zit in de mobiliteitsgarantie maar ook daar komen we wel uit

Zoals altijd goede ervaring vriendelijk en prima service. Kom hier al jaren en altijd tevreden

Tot nu toe bevalt de auto prima.

De auto is echt een plezier om in te rijden. Wel nog een kleine opmerking over de "Hensgens Service met 6 maanden BOVAG garantie". Hiervoor betaalde ik € 695. Blijkens de factuur bestaat dit bedrag uit: 1. Afleveringskosten marge € 685,02 2. Tenaamstelling kenteken € 6,06 3. Tenaamstelling behandelingskosten € 3,92 Posten 2 en 3 zijn onvermijdelijke kosten. Deze behoren begrepen te zijn in de koopsom van de auto en zijn dus ten onrechte in rekening gebracht. Jammer want daarom kan ik geen 5 sterren geven.

Prima service reparatie naar volle tevredenheid uitgevoerd.

prima service

Goede terugkoppeling voor reparatie

Als men een reparatie nodig acht informeerde men de klant eerst. Daarbij leggen ze eerst de noodzaak uit en wat de kosten zullen zijn. Deze kostenbegroting is dan naar boven afgeschat zodat de uiteindelijke rekening nooit hoger is.

Over het algemeen zoals altijd goed.

Mijn vrouw die de auto heeft gebracht en opgehaald vond de vraag voor snelle betaling bij het in ontvangst nemen van de factuur vervelend en ongepast zeker omdat wij ons hele leven al alles op tijd en correct afhandelen of hebben afgehandeld. Zo'n domme opmerking accepteren wij maar een keer.

Altijd prima!

Verrassend goed, snel en zeer concurerend!!

Pas een nieuwe Honda CR-V gekocht (1000 km). Binnen de afgesproken (korte) levertijd geleverd. Prijs is scherp. Veel aandacht besteed aan de aflevering en onthulling van de auto. Doen ze leuk! Alle tijd voor de uitleg van alle opties en techniek. Kan ze van harte aanbevelen!

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht