we hadden in februari een gebruikte hyundai i-10 aangeschaft,maar na enige maanden rijden vonden we dat hij niet fijn schakelde en dat de voorraam nogal vlekt bij koud weer.en als de auto warm is dan was het vlek probleem weg.na een telefoontje afspraak gemaakt en auto tegen een redelijke bijbetaling omgeruild tegen een uit dezelfde klasse en bouwjaar nl een nissan micra,was vlug en goed geregeld top.Alleen jammer dat de buiten temperatuur niet aangegeven word.teminste ik heb het nog niet gevonden waar dat deze dan zou kunnen zitten.

geweldig goed

prima verzorgd.

Ik had een probleem dat mijn auto niet meer starte kontakt opgenomen met de hulplijn va Hensgens Binnen een uur was iemand bij me de auto gecontroleerd bleek dat de accu slecht was Auto overgestart en naar hensgens Maastricht gegaan waar ik direct werd geholpen en de auto op zaterdag voorzien is van een nieuwe accu Prima service

Problemen gehad met elektrische aansluiting van de trekhaak. Eerste 2 maal niet opgelost, 3de maal probleem opgelost. Ondanks dat ik 3 x teruggeweest ben om dit probleem op te lossen heeft de fa. hensgens dit allemaal prima geregeld.

Goede ontvangst een zeer behulpzaam

Zeer goede service

Alles naar wens verlopen

Eerlijk, vriendelijk en met mijn Hyundai met veel plezier naar Hensgens Mobiliteitsgroep.

Ik kom met veel plezier en vertouwen...nu alweer meer dan drie jaren bij mijn garage Hensgens, Vriendelijk en eerlijk advies. TOP!!!

De klacht is naar alle tevredenheid opgelost

Nadat ik in de garage was geweest voor een defecte accu hadden wij geconstateerd dat de grill beschadigd was .Hierna ben ik terug gegaan naar de garage en heb om uitleg gevraagd .Ze hebben daarna een nieuwe besteld en gemonteerd. Goeie service

Uitstekend, kan niet beter, maar toch geen TIEN

Zeker al 20 jaar klant en tot nu toe heb ik nog geen enkele klacht aan het adres van Hensgens kunnen uiten !!!

Helemaal perfect geholpen

In volle tevredenheid geholpen op elk gebied zowel technisch als administratief.

Zeer tevreden klant

Ik ben zeer tevreden met de APK keuring van mijn Mazda 3 op naar onderhoudsbeurt mei 2020.

Super veel lof goede kwaliteit en service

Vriendelijke ontvangst goede uitleg en Rubin is een goede verkoper en PATRIK geeft je een vertrouwd gevoel dat je terecht kan met vragen hij helpt je graag

Nieuwe auto Huyndai 120 gekocht alles perfect gegaan. Vriendelijke personen incl.garage.

Goed personeel

Afspraak is afspraak, doen wat er gevraagd wordt. Denken mee!

Fijne garage, vriendelijk personeel

Ik kom hier al jaren. Echt een fijne garage met vriendelijk personeel. Ik heb 2 weken geleden mijn nieuw auto opgehaald en ben zeer tevreden over de Nissan Quashqai 1.2 N-Connecta automaat ! Voor mij de eerste ervaring met een automaal, dat is echt zalig rijden. Ook een goede prijs gekregen voor mijn inruil-auto , een Hyundai I-10. Alles was perfect geregeld. Echt een Top-garage..

Topbedrijf, zeer vriendelijk medewerkers en goede service

Drie weken geleden onze Nissan Micra bouwjaar 2017 gekocht. De aflevering en onthulling van de auto was erg leuk. Goede uitleg van de bediening van de auto. Compliment voor Ruben voor het leuke gesprek, uitleg van de auto en rondleiding in het bedrijf. klantvriendelijkheid een 10. We zijn zeer tevreden over onze mooie auto en hij rijdt heerlijk. Tevens een onderhoudsplan afgesloten. Familie Hensgens en medewerkers bedankt.

Zeer goede service,klant vriendelijk.

Ben jaren klant en altijd naar tevredenheid geholpen.

Denkt mee met de klant naar de best passende oplossing. Goede service met duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel en vakkundige monteurs. Kortom een hele fijne garage.

Goed geholpen en goede auto

Men was vriendelijk, niet opdringerig en heeft mij goed geholpen. Tot nu toe is de auto in orde, hopelijk blijft dit ook zo.

Zoals gewoonlijk goede service

Kom al jaren bij hensgens

servicebeurt uitstekend uitgevoerd. Koffie en vlaai lekker !

Plezierige garage, vriendelijk personeel

Zoals altijd, vriendelijk, correcte afhandeling en goede monteurs

Altijd vriendelijk. Indien noodzakelijk wordt je snel geholpen met het maken van een afspraak. Persoonlijke benadering. En niet te vergeten vakkundige monteurs.

zeer goed

Net een nieuwe Mazda CX5 bij Hensgens Nieuwstadt gekocht en net zo als altijd goed advies en zeer deskundig en vriendelijk personeel. Hier zullen wij nog vele jaren met plezier komen.

Ben zeer tevreden

goede service

vriendelijk en goede kundige service

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht