Opgelicht

Auto zo een aantal schade herstellingen ondergaan maar werd na aanbetaling slechts deels hersteld. Ik koop hier nooit meer.

Top en uiterst professioneel.

Ik was op zoek naar een bepaalde auto en die was door Hensgens snel gevonden bij een betrouwbare dealer in Duitsland waar de auto onder een jaar volledige garantie te koop stond. De import enz is compleet geregeld door de firma Hensgens, slechts een handtekening mijnerzijds was nodig om vanaf het bekend stellen van mijn wensen tot de aflevering mijn auto na drie weken in ontvangst te kunnen nemen. Tel daarbij op dat ik drie dagen voor de aflevering schade reed aan mijn in te ruilen auto welke door de fa. Hensgens uiterst coulant werd afgehandeld, dan begrijpt U dat ik uiterst tevreden ben over de hele gang van zaken. Lnm Klaver

Goede service , vriendelijk en klantgericht Zeker aan te bevelen !!

Vertrouwd en goed zoals altijd

Gewoon al jaren goede service

UITSTEKEND

Top garage,goede service,vakmanschap en klantgericht

Pas weer een beurt laten doen en de winterbanden op de auto geplaatst. Keurig alles afgehandeld . Per ongeluk hadden ze mijn zomerbanden al opgeslagen terwijl ik ze altijd thuis op sla. Er werden verontschuldigingen gemaakt en de rekening werd geredigeerd. De banden mochten bij Hensgens opgeslagen blijven. Dit noem ik nu een fantastisch bedrijf met oog voor de klant en zijn situatie. Chapeau.

Klantgericht

Bij bandenwissel goede ondersteuning en klantgericht advies. Komplimenten Patrick.

top- vriendelijk en kundig

jaren met onze mazda 2 lesauto in onderhoud geweest-- overgestapt naar ander merk lesauto--nu van de merkgarage weer terug bij Hensgens-- vanwege vriendelijkheid persoonlijke aanpak en je word als klant gezien en er word met je meegedacht. Blij weer terug te zijn. daar rij ik graag een paar kilometer voor om

Kort samen gevat, geweldig

Meerdere auto's gekocht bij garage Hensgens. Altijd goed geholpen en een goede en reële prijs voor mijn inruiler gekregen. Personeel is deskundig en vriendelijk en de koffie staat altijd klaar.

Kort samen gevat, geweldig

Meerdere auto's bij Hensgens gekocht. Altijd goed geholpen en een goede prijs voor mijn inruiler gekregen. Je wordt er serieus genomen en de koffie staat altijd klaar.

👍

👍 in een zin geweldig !!! Jo

👍

👍 in een zin geweldig !!! Jo

Tevreden

Geheel tevreden over de afspraak en de uitgevoerde werkzaamheden.

Auto voor beurt; apk en zomer/winter banden wissel. Direct vervangende auto aangeboden. Prima afspraken, ben gebeld voor een akkoord zoals afgesproken van te voren. Alles goed uitgevoerd.

Een zeer goede service

Alles volgens afspraak en correct uit gevoerd, niks aan te merken.

gewoon geweldig

goede omgang met de klant en vriendelijk personeel.

Alles klopt!

Van afspraak tot aflevering, transparant en dienstverlenend! Helemaal tevreden!

Perfect!

Meerdere auto’s gekocht en altijd naar tevredenheid geholpen.

Waardeloze **********

Verkopen tussendoor waardeloze schade troep met gereviseerde motoren,. Kom niet klagen want dan is er niemand thuis en is men verontwaardigd over een negatieve review!? wees gewaarschuwd en blijf er weg. Voldoen volledig aan het cliché van snelle louche autoverkopers. Suc6 ermee,. Ene Hensgens,. Laat maar gewoon lekker niks weten. Top zaak 👎

zeer tevreden 10 met een griffel

zeer tevreden

goede service en vriendelijk personeel!!

goed personeel dat op een prettige manier voor de klant klaar staat

Perfect geholpen

Goede ontvangst, fijne medewerkers. Auto goed afgeleverd

Zoals verwachr zeer goede service en prima wekplaats

Zeer goede service en prima werkplaats.

doen wat ze zeggen

Gewoon goed geholpen aan een fatsoenlijke prijs

Heel erg vriendelijk geholpen, en de koop van een auto netjes afgehandeld.

Klant is koning.

Bergerstraat 11