Deakundige technische staf

Vriendelijk en klantgericht bedrijf

Zeer goed geholpen

Goede en professionele afhandeling Afspraken zijn nagekomen. Onder het genot van een kopje koffie was de tijd zo om.

solide en betrouwbaar

Zo ver ik kan beoordelen mooie en eerlijke auto s. Men neemt zich de tijd voor goede informatie en alles wordt keurig afgehandeld. Geen opdringerig gedoe, men kan relaxt de auto s bezichtigen en vragen stellen.

Heel goed

Was donderdag voor een APK keuring, na een lekker kopje koffie nog eventjes gewacht en toen was alles klaarπŸ‘πŸ‘πŸ‘

top

ik ben goed geholpen

Tevreden klant agv goede en professionele afhandeling en aflevering

Goede en professionele afhandeling Afspraken zijn nagekomen Eerlijke manier van onderhandelen

Heel goed

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg.Goed geholpen.

Prima ervaring

Auto gekocht bij hensgens, we kregen tijdelijk een leenauto mee tot de oplevering van de auto. Zelfs door omstandigheden de auto pas laten kunnen ophalen en mochten langer de tijdelijke auto gebruiken. Vriendelijke service

Slecht

Zeer slecht

Prima bedrijf. Aan te bevelen.

Nieuwe auto gekocht bij Hensgens Maastricht. Prima eerste kennismaking, plezierige verkoper Rick. Toen ik de in eerste instantie bestelde auto wilde vervangen door een ander model bleek dat geen enkel probleem. De aflevering werd verzorgd door Luc, die er een mooie happening van maakte. Een banktechnisch probleem met de afrekening, mijn fout, werd heel plezierig en soepel opgelost. En de auto bevalt geweldig. Aanrader!

Alles gewoon volgens afspraak tijdig en voor afgesproken prijs vervangen

Storing aan trekhaak opgespoord. Prijsopgave ontvangen. Dit zonder kosten in rekening te brengen. Onderdeel besteld. Kon mijn auto pas enkele weken later missen. Afspraak toen pas ingepland. Allemaal geen probleem. Op afgesproken dag auto gebracht. Aan einde van de dag telefoontje dat auto klaar was. Perfecte afhandeling, voor de geoffreerde prijs en bovendien zeer klantvriendelijk behandeld.

Misleiding en niet eerlijk!

Ik heb een aantal jaren geleden een Hyundai IX35. Na 5 jaar ontdekte ik roest aan de buitenkant van de motorkap! Volgens Hensgens was dit een probleem van deze serie! Zowel Hensgens als Hyundai Nederland vergoeden NIET de kosten voor herstel/spuiten of nieuwe motorkap! Via een ander bedrijf heb ik de motorkap laten vervangen. Nu blijkt dat de oude motorkap aan de binnenkant geplamuurd was en opnieuw was gespoten. Dit werd niet verteld bij de verkoop! Jammer dat ze zo met klanten en de service omgaan! Ben benieuwd of ze dit bericht durven te plaatsen. Hoop in ieder geval dat ze iets doen met dit verhaal!

Vlotte afhandeling

Nieuwe winterbanden met velg laten monteren. Snelle afhandeling, goede communicatie. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Geweldig Bedrijf Met zeer goed personeel en kundig

Zo als alle de drie auto,s weer een geweldige beurt gedaan aan een van onze auto,s Advies van Patrik weer geweldig tav de te maken reparatie,s. Wij hebben nu reeds 5 auto,s gekocht bij Hensgens Nieuwstad. Ik beveel iedereen aan om bij Hensgens een auto te kopen perfecte SRV vriendelijk personeel en bij het kopen volledige goede instructie. Mijn gedachte is er zijn geen betere garage,s dan Hensgens . Mijn beoordeling een 10 met een griffel En Patrik een super mede werker die voor zijn klanten staat

Geweldig Bedrijf Met zeer goed personeel en kundig

Super geholpen

Bobine vervangen. Kon auto β€˜s morgens direct brengen, ondanks de drukte. Zeer vriendelijk hulpvaardig personeel

Zeer klantvriendelijk en kundig. Prima communicatie

Zeer klantvriendelijk en kundig. Prima communicatie.

Overleggen met klant

De beurt bleek duurder te zijn als van tevoren aan de telefoon was gezegd, bij het afrekenen bleek dat er de luchtfilter en interieurfilter te zijn vervangen zonder dat het van tevoren was gevraagd. Nadat ik thuis was zag ik ook dat er een rand met reclame om het nummerbord was geplaatst zonder het te vragen,en ik zelf een neutrale rand erom had wat ik graag zo wil. Dus ik wil als tip meegeven wat meer te overleggen met de klant en niets ongevraagd te doen. Mvg.

Goed en zorgvuldig.

Duidelijk en eerlijk onderhoud en rij daarom ook zonder problemen en zorgen

Vlot en vriendelijk

Geen lange wachttijden en altijd een vriendelijke en behulpzame ontvangst.

super

zoals altijd duidelijk snel en goed

Vriendelijk personeel. Helemaal tevreden over de gemaakte afspraken en de aflevering van de mooie Hyundai i10.

GEWOON GOED !

ZOWEL ONZE PRIVE AUTO ALS BEDRIJFSBUS IN ONDERHOUD EN NOG STEEDS TE VREDEN !

Uitstekende servive en klantvriendelijkheid

Een bedrijf waar het autovakmanschap nog iets betekend

goede service en behandeling

men hoeft maar te bellen als er iets is men wordt goed geholpen

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht