prima service in alle opzichten

Ik ben reeds meer dan 20 jaren klant bij Hensgens, nog nooit een slechte ervaring gehad !!!!!

Goede ervaring

Afspraak is afspraak en klantgericht

Als je kunt wachten op de reparatie of keuring, dan wordt er ook meteen aan je auto begonnen en is het geheel binnen een uur klaar.

Alles perfect volgens afspraak

Aangezien mijn oude auto eerder stuk ging dan verwacht is na een telefoontje de nieuwe auto eerder geleverd dan in eerste instantie de bedoeling was. Geweldig geregeld dank u. Erg tevreden met mijn Nieuwe Toyota RAV 4.

Was voor eerste keer bij autobedrijf hensgens en dat is mij zeer goed bevallen , correct zeer duidelijk en alle afspraken na gekomen

Alles uitstekend geregeld. Chapeau!

Toevallig via internet in aanraking gekomen met Hensgens Mobiliteitsgroep (in ons geval Maastricht). Vanaf moment één een goed gevoel. Er werd met ons meegedacht. Vandaag is onze RAV 4 geleverd en wij hebben er alle vertrouwen in dat de afgelopen weken de basis is gelegd voor een langdurige relatie. Dankjewel Luc. Dit bedrijf ziet er keurig uit en is zeker aan te bevelen.

Zeer klantvriendelijk, goede service, duidelijke afspraken, goede onderhandeling.

Zeer tevreden met dit bedrijf toppie!!

Zoals het hoort te zijn

Wij bestelden een Hyundai Ionic van 2019. Daar zouden wat kilometers op kunnen staan. Inderdaad! Er stonden 53 km op de teller! Een spiksplinternieuwe auto voor een tweedehandse prijs. Heel de aankoop en aflevering verliep correct en vriendelijk.

Geen opmerkingen.

Terugroepactie software. In half uurtje gepiept.

Goede service, duidelijke communicatie.

Nieuwe Toyota RAV4 gekocht voor mijn bedrijf. Na bij meerdere Toyota dealers geweest te zijn, bij Hensgens gevonden wat ik bij deze dealers miste. Goede en duidelijke voorwaarden en afspraken en veel services. Daarnaast ondersteuning en begeleiding bij alle financieel en administratieve afwikkelingen.

Een warme ontvangst ondanks de wind en de regen.

We zijn vriendelijk geholpen geworden en de korte wachttijd mochten we lezende invullen onder het genopt van een lekker kop koffie en Limburgse vlaai.

wijn zijn uitstekend geholpen

Wij zijn bijzonder tevreden over de afhandeling van de autoschade van de oude auto en bij het zoeken van een nieuwe. in die nieuwe auto hebben we nog niet veel gereden, maar hij voelt heel vertrouwd

Voldoet aan onze verwachting.

Bij Hensgens een nieuwe Toyota Corolla gekocht.Alevering op 6 Februari is heel soepel verlopen.De auto is door Ruben aan ons correct overgedragen.En wij zijn heel tevreden over de auto.

Zoals altijd prima geholpen!

Ik word altijd prima geholpen: vriendelijk, snel, leenauto... Top!

Keurig

Goed en netjes

alles verliep volgens afspraak en was prima in orde.

Kunnen niets anders zeggen, super service

Na zeer rare storing in mijn auto, zijn Patrick en de monteurs super service blijven verlenen, mijn auto is weer als nieuw, nogmaals super service.

Zeer prettige onderhandelingen met verkoper en prima service geleverd

Onze aankoop van de Toyota RAV4 is bij Hensgens zeer prettig verlopen. Vreemd genoeg hebben de onderhandelingen online en telefonisch plaats gevonden en dit gaf toch een goed gevoel. De aflevering met extra pakketten was erg mooi uitgevoerd en wij zijn dan ook zeer tevreden.

Top geleverd

Erg tevreden met mijn aankoop

Klantvriendelijk

Super, ik heb een voor mij bijna nieuwe auto gekocht nog nooit gedaan. Kwam ik bij Hensgens voor hem op te halen was hij ook nog gepoetst en ingepakt, super. Ik voelde mij een koningin😊🤭

Vriendelijk personeel en goed geholpen😃😃

Deskundige personeel en goed geholpen. Deze zaak is een aanrader

Super service

Je wordt altijd super goed geholpen dankjewel

Ben nu enkele jr bij Hensgens...en alles wat men zegt maken ze ook helemaal waar. Ik ben dus ook super te breiden. Zoek je iets goeds..betrouwbaars? Niet lang denken..loop eens binnen bij Hensgens Nieuwstadt.

super service

op maandag morgen twee kapotte banden net voor dat wij op vakantie gingen naar hensgens gegaan binnen twee uur op vakantie super zoals altijd

Altijd goed geholpen

Altijd wordt ik correct geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht