tevreden

Goede werkzaamheden van de werkplaats en de receptie

Prima zoals altijd.

Mijn auto is weer tiptop in orde na de beurt. Hij werd op tijd opgehaald en weer op tijd teruggebracht. Wat een service!

Blij dat er een Garage Hensgens is

Al heel wat jaren klant en altijd goed en correct geholpen,door een vakkundig personeel zowel aan de receptie als in de werkplaats

Niet nodig gehad maar vertrouwd gevoel

Ik heb gewoon vertrouwen in MIJN garage ,alles wordt bijgehouden en op tijd goed onderhouden....daarom vertrouw ik 100% op mijn auto. En zou er toch onverhoopt iets mis gaan dan heb nog Mobiliteitsgroep .Nog nooit nodig gehad maar weet dat zij dan ook weer klaar staan en mij weer snel op weg helpen. Autobedrijf Hensgens is mijn garage , voor nu en in de toekomst.

Super goede service, vriendelijke en deskundig personeel.

Ben volledig tevreden over deze garage en zal hem iedereen aanbevelen.

Heel goed

Klantvriendelijk en behulpzaam.

alles weer naar tevredenheid verlopen.

Fijn telefonisch contact tijdens het maken van de afspraak. Er werd gebeld om te overleggen over extra uit te voeren reparaties. Tijdens het ophalen van de auto werd de rekening goed uitgelegd.

Mijn afspraak en afhandeling op 2 april 2020 super verlopen.

Klantgerichtheid is oké!!

Gewoon goed

Alles prima..

Zeer goed bedrijf.

Klantvriendelijk, behulpzaam, komen hun afspraken na en denken met je mee.

Zoals ij gewend ben

Zoals gebruikelijk een prettig persoonlijk contact.

Goede toepassing van coronamaatregelen, goede uitvoering van bandenwissel.

Prima ontvangst. Goede service

Ik vindt het al fijn als ik door de vriendelijke dame aan de balie ontvangen wordt. De auto wordt steeds in prima conditie afgeleverd.

Goed geholpen

Op een dag klaar zeer goed

Fijne service

In deze moeilijke tijden staan ze klaar voor de klant en dat is mooi.

uitstekend

Ondanks de beperking door Corona prima service! Chapeau!

Vakgarage die zijn tijd ver vooruit is!

Occasion gekocht bij Hensgens. Het was een uitermate vriendelijk ontvangst. Alle rust en aandacht gehad.. Ook zeer tevreden bij de aflevering van de auto. Mobiliteitsplan afgesloten...dus blijf bij Hensgens. AANRADER!!!!

Goede service en kwaliteit.

Afgelopen week heb ik mijn eerste onderhoudsbeurt laten doen van mijn qashqai. Alles volgens afspraak gedaan door vakkundig personeel,met een hoge mate van klantvriendelijkheid en vakkennis. Bedankt

Zelfs in deze bizarre tijd neemt Auto Hensgens Maastricht de tijd voor haar klanten. Ik had mijn auto digitaal aangemeld voor een 50.000 km beurt en de APK. Een dag voor de afspraak ontving ik een herinnering mail. Ik heb de auto 'smorgens ingeleverd. De ontvangst bij de receptie was hartelijk en Professioneel. Gedurende de dag werd ik telefonisch op de hoogte gesteld dat de remblokken vervangen diende te worden en werd er naar mijn goedkeuring gevraagd. Toen de auto gereed was werd ik gebeld om hem op te halen. Aan de receptie werd mij uitgelegd welke werkzaamheden aan de auto verricht waren. Ik maak gebruik van het mobiliteitsplan van Auto Hensgens. Hierdoor werd de 50.000 km beurt en de APK keuring niet in rekening gebracht. Kortom wederom een hele goede ervaringen met Auto Hensgens Maastricht, waar ik mijn auto met volste vertrouwen naar toe breng.

al 27 jaar klant bij hengens nieuwstadt altijd goede service

als klant altijd goed geholpen

perfecte afhandeling en bediening

perfecte afhandeling en bediening

Prima service zelfs in Corona tijd

Had een afspraak bij de garage gepland inmiddels heel veel zaken gesloten wegens corona. De garage was gewoon open echter met duidelijke instructies voor de klanten. A.u.b niet binnen wachten en andere door hun getroffen maatregelen. nog steeds heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

goede en geweldige service

Goede ontvangst aan de receptie en snel geholpen

alles, zoals gewoonlijk prima verzorgd

Je merkt als je binnen komt, alles goed en netjes verzorgd is. Dit geeft veel vertrouwen.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht