Zeer slecht

Geachte heer, Mijn vrouw heeft bij u een trekhaak onder haar auto laten monteren. Tot grote ontsteltenis bleek bij het ophalen van de auto dat door u uit de bumper op zeer onprofessionele en amateuristische wijze een stuk gezaagd is waardoor schade aan de auto is ontstaan. U gaf aan dat dit noodzakelijk was omdat anders geen trekhaak gemonteerd had kunnen worden. Hierover heeft u mijn vrouw niet vooraf geïnformeerd. Indien u dit gedaan had zou mij vrouw vanzelfsprekend geen trekhaak hebben laten monteren. De rekening is inmiddels onder uitdrukkelijk protest voldaan. Mijn vrouw kreeg anders haar auto niet mee en de leenauto evenmin! Uw manier van werken is volkomen onacceptabel. Aangezien u zichzelf als trekhaakspecialist presenteert mag er vanuit gegaan worden dat u op professionele wijze een trekhaak monteert en het anders laat! De auto is door uw toedoen ernstig beschadigd, hetgeen volstrekt onacceptabel is. Deze schade dient op korte termijn op professionele wijze hersteld te worden. Na herstel van de schade zal een passende trekhaak dienen te worden gemonteerd, zonder daartoe schade aan de auto toe te brengen. Indien dit niet mogelijk is wordt van de montage van een trekhaak afgezien. Ik stel u nu voor alsdan in gebreke. Onder voorbehoud van alle rechten en weren. Hoogachtend, mr M.E.(Maurice) Voorn

Goede service, gedane afspraken uitgevoerd/nagekomen.

Na een telefonische afspraak, goed en hartelijk ontvangen. Mijn toekomstige occasion rustig, en uitgebreid kunnen bekijken. Duidelijke antwoorden en uitleg op onze vragen. Bij een kop koffie, de aankoop kunnen afronden. Bij aflevering de afspraken goed nagekomen /uitgevoerd. De nieuwe vragen / opmerkingen meteen beantwoord / opgelost. Zeer tevreden met mijn nieuwe Mazda CX-5.

Een echte klanten ervaring!

Ik kwam voor een simpele APK keuring, die door een externe check langer zou gaan duren. Meteen werd een auto ter beschikking gesteld zonder moeilijke vragen. Dat is service. Dat is top!

Ik ben weer een tevreden autobezitter!

Het was weer perfect geregeld! Ik kreeg een elektrische leenfiets, werd gebeld toen de reparatie duurder uitviel en toenadering auto weer klaar was! Het personeel is altijd super vriendelijk!

Goede service, prettige communicatie

Goede service, prettige communicatie. Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen

Geweldige service.

Mijn auto weggebracht voor een trekhaakmontage, Super in 1 dag geregeld en een mooie rijervaring in een leenauto. Hyundai Kona.

Prima service en vakkundig personeel.

Deze keer (13 mei j.l.) alleen voor bandenwissel geweest. Wederom stipte afhandeling en service en duidelijke richtlijnen i.v.m. omgang met Corona virus. Sinds enkele jaren uitsluitend positieve ervaringen. Kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

Super service and quality!

I bought a Suzuki Celerio automatic car from Hensgens in Maastricht. I especially appreciate the personal contact and professional attention to my car.It is a pleasure to bring in my car for repairs and service.

UITSTEKEND!!!

Prijs, communicatie etc. was uitstekend. Verwacht dat de service daar ook bij aansluit.

gewoon geweldig

ik heb geen op of aanmerkingen

Geweldig !!!

Na 30 jaar klant kan ik niets anders schrijven bedankt

Volgens afspraak mijn auto voor onderhoud gebracht Ik had een leenfiets gereserveerd, omdat het die dag geen goed weer was vroeg ik om een leenauto, helaas was er geen aanwezig. De chefmonteur regelde via een verkoopadviseur dat ik toch een auto meekreeg, een vrijwel nieuwe Hyundai kona elektrisch waarmee ik een testrit mee kon maken. Dit noem ik extra service verlenen aan klanten, chapeau!

Ik heb er een goed gevoel bij.

In mei hebben wij een occasion gekocht bij Hensgens in Nieuwstad . Maar eerst zijn we in Maastricht gaan kijken naar een zelfde auto . Van beide zaken heb ik een goed en vertrouwd gevoel. Er wordt serieus met je omgegaan en ik merk dat de firma streeft naar een zeer hoge kwaliteit van de auto s die verkocht worden. De reden dat we in nieuwstad hebben gekocht is dat de auto 1 jaar jonger is en achteruitcamera heeft . Voor het onderhoud gaan wij in Maastricht .

zeer tevreden

prima prijs/kwaliteit, nette recente vervangwagen

trekhaak laten plaatsen, prima prijs/kwaliteit, nette recente vervangwagen, vriendelijk en bekwaam personeel, vlotte service, zeker aan te bevelen!

Goede service! Zeer vriendelijk personeel.

Goede service en uitstekend personeel.

Eerste keer.

De eerste keer een auto bij Hensgens gekocht met inruil. Het gesprek met de verkoper was prima, vriendelijk en uiteindelijk zijn we tot een voor mij tevreden deal gekomen. Front office medewerkster was even vriendelijk aan de telefoon.

Perfecte service!

Hensgens Maastricht levert al jaren perfecte service aan mijn auto. Of je nou contact hebt met de front-office medewerkster of met een monteur, ze zijn allemaal even vriendelijk, duidelijk en no-nonsens. Dit is echt de eerste garage ooit waar ik me niet besodemieterd voel nadat ze iets aan mijn auto gedaan hebben. Top garage!

No-nonsense

Kreeg start/stop systeem niet aan de praat. Van 1e mail-melding t/m afspraak voor plaatsen nieuwe (gratis) accu duurde slechts 3 dagen. Betreft afhandeling binnen 6 maanden Bovag-garantie. Kennis gemaakt met no-nonsense-beleid van Hensgens, dus hoogst aantal punten.

Zeer goede service

Alles was perfect geregeld. Niets was teveel.

Zeer Goed

Snelle en correcte service

Trekhaak en parkeersensoren

Ik had na het monteren van een trekhaak een probleempje met de parkeersensoren. Dit is door Hensgens vakkundig en naar tevredenheid opgelost geworden.

Prettige ervaring

Alles vanaf adviesgesprek, proefrit t/'m aankoop is erg prettig verlopen. Ik geef vier sterren omdat ik over de auto na 1 dag natuurlijk nog niets kan zeggen.

Perfecte service!

Zoals altijd was de service perfect!

Auto gevonden via site, gebeld naar de garage. Helaas verkoper in gesprek met andere klant, daarna netjes teruggebeld. Verder afspraak gemaakt over de desbetreffende auto. Vervolgens zonder problemen een proefrit gemaakt en uitlegt van verkoper over de auto. Daarna deal gesloten en auto gekocht.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht