Mijn eerste auto

Onlangs een zgan Fiat 500 gekocht. Leuke uitvoering tegen een redelijke prijs. Goed gesprek bij aankoop en prima aflevering.

Gewoon goed

Niets te klagen

Vriendelijk, attent, vakkundig

Duidelijk in afspraken. Komen deze ook na. Vriendelijke ontvangst, Prima resultaat na monteren nieuwe trekhaak.

Zeer vriendelijk en snel geholpen. Geen vraag was teveel.

Ik heb wel 1 maand moeten wachten op een onderdeel maar daar geef ik de schuld aan de Corona tijd.

Alles volgens afspraak en prima uitgevoerd

Stip op tijd geholpen

Vriendelijke iets oudere monteur,zeer correct. Het is niet de eerste keer dat ik hier kom en de koffie was lekker.

Prima op tijd, prima service

Prima werk, vriendelijk, vertrouwd

Met een zeer nette normale verkoper een prachtige auto gekocht, garage is zeker een aanrader!

Zeer fijne verkoper. Nette zaak Zeer nette goede auto's Keurige afwikkeling

Service goed verkoper onervaren

Perfecte service

Ondanks geen afspraak na pech aan de auto direct geholpen

Zeer goede en snelle service!

Tijdens het autorijden kreeg ik een alarm melding inzake remvoering. Meteen doorgereden naar Hensgens. Auto werd meteen nagekeken en kreeg ik na paar uur al gerepareerd terug!

Alles goed verlopen zoals gepland Werkzaamheden goed uitgevoerd

Goed en op tijd afgehandeld

Prima leen auto meegekregen en ook van te voren gebeld voor onvoorziene uitgave

Goede bediening ..correct en vriendelijk

Goede uitleg en service bij aankoop auto.

Prettig verblijf gehad in de showroom, met kundige verkoper. Zeker het onderhoudsplan is een pluspunt.

gewoon goed

alles in overleg,goed advies,correct,en service,

Gewoon goed, uitstekend dus

Goede ontvangst en duidelijke uitleg van de diverse mogelijkheden van de auto. Op een kleinigheidje na, geheugen van de stoel werkte niet. In overleg met de dealer in mijn woonplaats alsnog opgelost.

Servicebeurt aan onze auto weer naar verwachting !

Servicebeurt weer correct verlopen ; afspraak op juiste tijdstip en alles vlg. huidige "corona" eisen gebeurt. Pès 't volgend jaor !

Prima!

Inmiddels rij ik sinds een maand in mijn mazda CX-3. iedere keer stap ik met een glimlach in, deze auto is een feestje om in te rijden. De kleine administratieve issues die er waren na de aankoop zijn door Luc netjes opgelost. Ik ben in ieder geval een tevreden klant.

Vriendelijk en deskundig personeel.

Enkele weken geleden een recall gehad van Honda Nederland mbt de airbags. Vanwege het feit dat het onder de garantie valt moest de reparatie bij de Honda dealer gebeuren. Door Hensgens Maastricht is een afspraak voor mij gemaakt bij de Honda dealer. Ik heb de auto volgens afspraak naar Hensgens in Maastricht gebracht, er stond een fiets klaar en er is een medewerker met mijn auto naar de Honda dealer gereden. Eind van de ochtend was de auto terug in Maastricht. Perfecte service.

Tot nu toe heel vriendelijk en professioneel.

Het enige dat ik jammer vond was toen ik een prijsopgave vroeg hoeveel mijn auto nog waard was t.o.v een andere Qashqai, werd ik van de ene verkoper naar een andere verkoper doorverwezen. Hij zou me na zijn andere werkzaamheden te woord staan. Ik heb niets meer van hem vernomen. Het was niet zozeer van belang om meteen tot koop over te gaan, maar met een mooie inruilprijs had dit wel tot de mogelijkheden behoord.

Net, en correct werk geleverd goede uitleg zeker aan te bevelen

Tijdig volgens afspraak geholpen, zeer tevreden. Frans

Tijdig volgens afspraak geholpen, zeer tevreden. Frans

Goede service en vriendelijke benadering

Snelle Correcte afspraak en service

Vriendelijk ontvangst, je voelt je meteen thuis. Afspraak liep volgens schema, alles stond klaar. Wachten met een lekkere kop koffie (en - heel belangrijk- goede Wifi) en binnen de afgesproken tijd was de auto klaar. Het leuke is dat iedereen je het idee geeft dat je welkom bent, tot en met de poetsdame toe ! Compliment.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht