Alles klopt

Vriendelijk en correct geholpen Technisch neem ik aan dat het goed is

Goede afspraken efficiënte afhandeling

Vriendelijk personeel, goede afspraken die altijd exact nagekomen worden

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service

Snelle en vakkundige hulp bij problemen

Supergoed bedrijf met ervaren en vriendelijk personeel !!!

Na een jaar met onze Hyundai iX20 APK en beurt zoals te verwachten viel; niets aan de hand, alles werkt naar behoren, lekker rijden zonder problemen. Firma Hensgens : dank jullie wel allemaal !!!

eerlijke afspraak

vriendelijke mensen.

Top service en snel reageren!

Twee banden lek is snel en efficiënt aan huis opgelost !

Goede service, vriendelijk personeel

Alles snel en goed geregeld

Snelle service, top!

Meteen aan de beurt na maken afspraak. Snelle service voor goede prijs. Top !!

Geweldige service

Ondanks dat ik ongeveer 4 weken heb moeten wachten omdat het onderdeel, wat normaal nooit stuk gaat, uit Japan moest komen maar uiteindelijk voor een andere oplossing gekozen is, is de service bij Hensgens Maastricht geweldig. De mogelijkheid om opgehaald te worden om een leenwagen te krijgen is gewoon geweldig. Heb in die 4 weken 2 keer een leenauto nodig gehad om naar Heerlen te gaan. Een leuk detail is dat de 2e auto een e-voertuig was, voor mij een hele leuke ervaring. Al met al, de service is GEWELDIG.

top service !

Volle aandacht voor de klant. De bereidheid om de klant goede diensten te verlenen vind je terug in alle geledingen van het bedrijf.

Snelle, goede en betrouwbare service

zeer te vrede

zeer deskundig personeel in de breedte.

Mevrouw is vriendelijk ontvangen en met een geweldige leenauto weer op weg. Tevreden met de plaatsing van de trekhaak.

Directe afhandeling met zeer goed resultaat

Prijs kwaliteit is heel goed

Helder en duidelijk

Goed geholpen met stellen van diagnose. Duidelijk advies voor vervolgafspraak qua werkzaamheden.

Snelle en goede service bij reparatie.

Snelle service en reparatie van een defect aan de auto die net elders gekocht was. Tevens volledig gechecked op eventuele andere mogelijke defecten voor vakantie.

Duidelijk, goede info

Goed Duidelijke uitleg, goede koffie, en goede auto

Wel tevreden over mijn Hyundai i10

Zeer tevreden over de hyundai i10 maar ook wat problemen gehad met onduidelijkheid met leveren maar daar heeft de corona in gespeeld waar hengens ook niks aan kan doen wel jammer dat ons dak niet de goede kleur heeft van de fabriek maar dit wordt door onze eigen kosten opgelost. Ook de aflevering had ik me ook een beetje anders voorgesteld het was maar minuten werk ivm de verkoper weinig tijd had . Maar verder ben ik tevreden .

Op alle gebied positief en geweldig.

Hallo, Ben geholpen door Carlo. Heeft op neutrale duidelijke manier uitleg gegeven over bepaalde auto's en ook duidelijke uitleg op vragen van ons.en niet "gestuurd"in de richting van een bepaalde auto. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Aflevering gebeurde ook op een ludieke manier. Jammer is wel dat Carlo er een foto van maakte, op zijn verzoek, en beloofde deze naar mijn mail te sturen. Helaas heb ik die niet mogen ontvangen. Misschien zou dat nog kunnen gebeuren. Zou ik zeer waarderen. Rijdt er nu een paar weken mee en de auto rijdt heerlijk. groetjes gaan jullie zo verder. Zal jullie aanbevelen.

super service

stond met kapotte accu en dankzij het autoplan werd ik ter plekke geholpen waarna ik bij de garage een nieuwe accu kreeg. een telefoontje en het was zo geregeld. auto nu bijna een jaar in het bezit en nog geen keer spijt gehad.

Een nieuwe auto gekocht waar bij de levering helaas iets mis ging. Het was de verkeerde kleur. Een foutje kan overal gemaakt worden. Schijnbaar was een eerdere offerte verwisseld met de definitieve. Hensgens heeft dit prima aangepakt en ons direct aangeboden op hun kosten ergens te gaan eten. Bij de levering van de nieuwe auto kregen wij een waxoil behandeling gratis. Het is geen probleem als er een foutje gemaakt wordt, het gaat erom hoe het opgepakt gaat worden. En dat was prima. Hopelijk kunnen wij de komende jaren betreffende onderhoud en garantie van een zelfde service genieten.

Navigatieupdate Hyundai prima uitgevoerd

Na eerdere mindere ervaringen met de reguliere updates van de navigatie wil ik bekendmaken dat het deze keer prima verlopen is. Mijn Hyundai i20 heeft nu de versie: Software: GB.EU.SOP.10.194 Firmware: GB.EU.SOP.10.140 Navigatieversie GB.EU.SOP.12.51.41 Kaartversie: EUR.12.47.44.001.001(D.F3) Geen kritiek op Hensgens, maar waarom is het bijna godsonmogelijk om er achter te komen welke versie voor Hyundai/Kia de meest recente is? Wel met een gratis jaarlijkse update adverteren als je een nieuwe auto koopt, maar achterhouden of er een update beschikbaar is. Zelfs mijn nieuwe aankoop liep een jaar jaar achter bij aankoop. Onbegrijpelijk

perfecte service

Zomercheck op afspraak uitgevoerd Zelfs onder genot van een heerlijk bakje op de uitgevoerde werkzaamheden kunnen wachten.

Bij Hensgens ben je al tevreden vanaf de receotie

Of het nu een telefonische afspraak betreft met de receptioniste of met de werkplaats. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. En natuurlijk goed geholpen. Ik beveel Hensgens aan aan iedereen.

super

Zeer goed personeel en prima verwerking van de opdracht

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht