Patrick heeft alles prima geregeld.

De monteur Math heeft de trekhaak zeer secuur gemonteerd en ook het contact met beide werknemers heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom: Hensgens Mobiliteitsgroep Nieuwstadt een dikke pluim en mijn hartelijke dank. Pascal Cremers Spaubeek

ZEER VAKKUNDIG EN PROFFESSIONEEL

Wij waren ons aan t oriënteren op een nieuwe auto, hogere zit en automaat, we hadden op internet al eens rondgekeken en onze selectie tot 2 auto's beperkt. We kwamen op de site van Hensgens terecht en zagen dat de prijzen zeer concurrerend waren. Aangekomen in Maastricht, vielen deze 2 opties meteen af en hebben we voor een 1 jarige auto een HONDA H-RV gekozen. deze auto was supermooi , voldeed aan al onze wensen en meer. De verkoop verliep soepel , we werden zeer correct geholpen. Tevens hebben we een onderhoudsplan erbij genomen. Een veilig gevoel , en je weet waar je aan toe bent.

tijd afspraak klopte niet

Anderhalf uur moeten wachten voor een kleine beurt

Klantvriendelijk en goed

Ik wordt behandeld zoals het hoort. Met aandacht voor de klant. Vertrouwd adres voor het onderhoud van mijn Honda, waarbij alles bespreekbaar is. Altijd goed contact met Ron en Audry.

Ik ben uitstekend geholpen.

Ik ben prima geholpen.

Contact is goed , maar uitleg over verrichte werkzaamheden kan beter ook in corona tijd.

Xx

weer een snelle service

zoals altijd snel- correct -en vriendelijk

hensgens ga zo door

al heel wat jaartjes ben ik klant bij hensgens. ik ben zeer tevreden over de klandizie en het onderhouden van mijn Hyundai. de service is geweldig.

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering geeft vertrouwen

Geweldige service

Komen afspraken na Zeer vriendelijk en kundig personeel Aanrader

Super goede garage

Zeer goede ontvangst goede service monteurs die hun vak kennen

Super goede garage

Zeer goede ontvangst goede service monteurs die hun vak kennen

Auto beter controleren

Na thuiskomst met onze nieuwe auto zagen we bij het openen van de motorkap tot onze schrik dat de bekleding helemaal kapot was,2dagen later zagen we dat in het multimediascherm rechts diepe krasjes zaten dit zagen toen de auto in de volle zon stond, dat van de motorkap hadden ze moeten zien krasjes scherm weet ik niet of ze dit gezien hebben, ze hebben toegezegd deze 2 onderdelen te ruilen afwachten dus, verder zijn we tevreden mooie auto en goed geholpen door Dino Korpershoek zeer vriendelijk.

Een ding niet uitgevoerd

Had bij aanmelden van mijn auto gevraagd om nummerbordverlichting te repareren. Deze hangt er nu nog los bij. Slordig....

Fijne auto, goede servive

Zie boven. Ben goed geadviseerd en heel tevreden met de auto.

Zeer tevreden over garage Hensgens.

De auto die ik gekocht heb bevalt prima, vriendelijk personeel en de geboden service is helemaal compleet.

Apk afhandeling correct

Een punt van aandacht. Ik vindt dat alle klanten als de zaak open gaat, en indien moeten toiletteren een schoon toilet mogen aantreffen. Heb dit aan balie rond kwart voor 10 medeggedeelt, en kreeg als antwoord dat meisje dat nog moest gaan doen. Zelf zakelijk vindt ik persoonlijk dat toiletten schoon dienen te zijn bij opening. Echter ze waren om kwart voor 10 buitengewoon smerig. Ik zal u details besparen. Had een ander antwoord verwacht van deze medewerker. Vriendelijke groet Eric van Dijk

ik ben zeer tevreden over de Jaarlijkse beurten en evt reparaties

Mijn Honda Jazz Hybrid wordt al 9 jaar in uitstekende conditie gehouden door Honda Hensgens. De gevraagde aandachtspuntjes worden attent behandeld.

Super service

De beste en eerlijke service die je als auto bezitter wenst.

beurt en keuring gehad, alles verliep prima.

werd correct geholpen,

Prima ,en vakkundig geholpen

Goede hulp, goede mooie verzorgte modellen

Goede vakkundige hulp door het gehele team

Mijn keuze voor Hensgens had niet beter gekund.

Kochten afgelopen maand een Toyota Corolla Trek bij een ons totaal onbekend bedrijf. Alle aanvankelijke twijfel is weggenomen door een uiterst voorkomen handelen van de verkoper en zijn team. Het enige minpuntje is dat wij vier maanden moesten wachten en pas op het laatst een vervangauto kregen aangeboden terwijl we onze eigen auto al meteen na de aankoop van de Toyota hadden verkocht. We kunnen iedereen Hensgens aanbevelen. Wij verdienden door hun tussenkomst ruim vierduizend euro op de verkoopprijs van de auto bij de officiële dealer.

Prima geholpen, klopt allemaal.

Door omstandigheden waar zij niets aan konden doen was er geen vervangende auto beschikbaar. Ik werd op tijd gebeld en kon een bevredigende afspraak maken. De beurt en de keuring gingen volgens verwachting en ook zeer snel daarna kreeg ik een berichtje dat ik de auto kon komen halen. Geen mankementen ( ja het is en het blijft een Honda ook al is die 18 jaar oud). Kort gezegd, ik ben en blijf na al die jaren SUPER TEVREDEN.

Alles klopt

Vriendelijk en correct geholpen Technisch neem ik aan dat het goed is

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht