geweldig

Ik was niet bekend met dit garagebedrijf. Ik ben informatief gaan kijken, naar een auto. Ben zeer goed ontvangen, en geholpen bij al mijn vragen en wensen. De verkoper was niet opdringerig, had een luisterend oor en adviserende rol. Liet mij en mijn kameraad de auto waar ik interesse in had grondig iinspecteren en had niks te verbergen. Nadat de deal rond was, is men de afspraken die zijn gemaakt nagekomen, wat een top service. Deze garage doet wat het beloofd.

100% eerlijk ,correct en duidelijk tijdens aankoop ,garantie ,service en onderhoud

Geen spijt van mijn aankoop ,rij nu 5 jaar met plezier en tevredenheid en vol vertrouwen deze auto met op tijd zijn onderhoud bij garage Hensgens ,Die gewoon alles bijhoudt en op tijd voor onderhoudt adviseert zodat de auto in zijn puntjes in orde blijft.Dit zal moeilijk te overtreffen te zijn,

Vriendelijk goede service klantvriendelijke en zeer schone garage

Snelle afspraak, goede service ,vakbekwaam, klantvriendelijk. Staan altijd voor klant klaar.

Probleem goed opgelost!

Goede uitleg over het verwarming probleem, en in goed overleg de reparatie uitgevoerd. 1 minpuntje: Moeilijk telefonisch contact te krijgen, wel snel geantwoord op mail! Ondanks alles, goed geregeld!!

Afspraak om 14:00 uur. Monteur stond al te wachten. Na 1 uur klaar. Gewacht in mooie koffiehoek met TV en voldoende literatuur.

Zo als het moet zijn.

Op 18-02-201 had ik een afspraak voor de jaarbeurt van mijn toyota corrolla.Bij aankomst stond alles in het teken van corona veilige omgeving.Ik moet zeggen TOP.De rest van de afhandelingen was gewoon SUPER.Bedankt en ga zo door Hensgens.

Service is prima

Service is prima. Alleen ze hadden een additief toegevoegd zonder mij hiervan op de hoogte te stellen

Onnodige missers

Meer dan een uur gewacht op een bandenwissel. De auto bleek al lang klaar. Door het lawaai van de tv en de airconditioning in de wachtruimte had ik de receptionist niet gehoord. Jammer dat hij niet even de moeite heeft genomen om naar me toe te komen. Helaas moest ik na een half uur ook weer terug naar de garage, de ventielen werkten niet correct. Allemaal prima verholpen maar het heeft me een halve dag gekost.

Tevreden met auto maar onprofessionele aflevering

Een Mazda 3 occasion uit 2018 bij Hensgens gekocht. De auto is verkocht als GT-M en dit klopt ook aardig maar niet helemaal. Kennelijk is het een Sportsline uitvoering en missen een aantal features zoals adaptief groot licht. Jammer dat zelfs bij een Mazda specialist de auto niet juist word aangeboden. Verder bleek bij de oplevering 1 verkeerde kentekenplaat erop te zitten. De juiste zat op een andere auto die al een maand rond reed. Erg slordig

Ondanks Corona is de jaarlijkse onderhoudsbeurt naar tevredenheid verlopen.

Ik had een afspraak gemaakt werd terug gebeld omdat ik niet kon wachten in de wachtruimte ivm Corona in overleg met Patrick heb ik toch de jaarlijksebeurt toch door laten gaan het vervoer heb ik zelf geregeld de auto was na 2 uur weer beschikbaar alles is na tevredenheid afgehandeld ik wens jullie fijne feestdagen en een gezond 2021 groeten Lei.

Goede kwaliteit en men houd zich aan de afspraken

Zie boven

Slecht

14 dagen nadat mijn winterbanden zijn gemonteerd bllijft het banden spanningslampje branden ben naar Maastricht geweest maar zij kunnen er niets aan doen,moet maar naar nieuwstad gaan waar ze opgelegd zijn en zomerbanden meenemen voor code banden.dit hadden ze toch ook in Maastricht kunnen doen is toch hetzelfde bedrijf ik heb al verschillende klachten gehad en het blijft maar duren,heb nieuwstad gebeld zouden terug bellen maar niets meer gehoord mijn vertrouwen in Hensgens is helemaal weg jammer

Perfecte service

Komplimenten voor perfectie: volledig onderhoud - flexibel - meedenken - gunstige prijs en prima service.

Volgens afspraak verlopen

Fijne communicatie, tijdens lopende afspraak, op vraag, nog andere problemen opgelost.

Foutje veroorzaakt door derde uitstekend afgehandeld.

Uitstekende service bij het herstellen van een kleine ongemak dat door 'n derde partij was veroorzaakt. Het onvoorziene euvel werd niet alleen snel en uitstekend opgelost maar bovendien super klantvriendelijk afgehandeld, beter kan niet.

Perfecte service

Zoals altijd werd via een onderhoudscontract een grote beurt aan mijn auto uitgevoerd. De inplanning en uitvoering van deze beurt werden weer perfect geregeld.

Vriendelijke ontvangst aan receptie.

Prettig, alles volgens afspraak.

Een autodealer en garage met de juiste instelling op service gebied

Goed tel. bereikbaar, vriendelijk en servicegericht, Bij de laatste afspraak voor de winterinspectie correct getimed, duurde niet lang en het was aangenaam verblijven in de koffiehoek

Alles volgens afspraak met nette benadering

De winterinspectie was helemaal in orde.

De cappuccino smaakte heerlijk en de service krijgt een goede aanbeveling

beter kan haast niet

Gewoon goede en goeie service vriendelijk personeel een garage waar je graag terug gaat

Goede uitleg en netjes ontvangen

Kon wachten en heb een kopje koffie gedronken . Alles netjes en correct behandeld

behulpzaam en klantvriendelijk.

Zeer correct.

Heel goed

Auto was snel klaar Ik heb veilig gewacht en koffie gedronken

Eerlijkheid en duidelijkheid

Top service,en mee denken.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht