Super service.

Zoals altijd zeer tevreden.

Uiterst betrouwbaar en klantvriendelijk. Voor een 10, graag een volle tank bij een nieuwe auto.

Klantvriendelijkheid (w.o. Ron) is top plus de attente monteur!

In bovenstaande blok heb ik mijn ervaringen met u kort en krachtig gedeeld. De klanttrouwheid is een logisch gevolg.

Goede dealer. Waardeert zijn klantenbinding

3 dagen na aflevering gaf de computer aan dat de banden te weinig op druk waren. Banden behoorlijk veel moeten bij pompen. Voor de rest is dit een mooie autowaar wij heel tevreden over zijn. We zijn al jaren tevreden over Hensgens. M. V. G. M. Bisschops

Afspraak en uitgevoerde werkzaamheden zijn prima

Zie boven

Een zaak waar de klant nog koning is.

Aangezien ik opzoek was naar een nieuwe Hyundai Kona hybride eerst naar een Hyundai dealer gegaan. Daar zagen de verkopers mij niet staan en was het roken van een sigaretje belangrijker. Op internet gezocht naar andere aanbieders, en zo bij Hensgens terecht gekomen. Hier werden we behandeld zo als het hoort en binnen een half uur was een deal gesloten. Niets dan lof voor de afhandeling van de koop.

prettige en ongedwongen sfeer

Een eerlijk verhaal en een goede prijs/kwaliteit verhouding. 1 week geleden kocht ik een mazda CX3 occasion met weinig km op de teller, ik merkte al snel dat de auto ook dat deed wat mij verteld was bij Hensgens. Ook een prima "auto onderhoud plan".

APK afspraak gemaakt via de website, bevestiging volgde een dag later. Auto gebracht op afgesproken tijd, werd gebeld toen de auto klaar was. Fijn dat niet ongevraagd de onderplaat van het nummerbord achter vervangen werd. We kwamen hier terecht omdat het in de buurt was. Wordt vervolgd.

Helemaal volgens verwachting

Prima afspraak, leen-auto stond klaar en kon eenvoudig mee zonder al te veel administratie, telefoontje toen de auto klaar was en opgehaald kon worden, prima uitleg over installatie van de afneembare trekhaak en . . in afgenomen toestand is niet te zien dat er een trekhaak is geïnstalleerd. Helemaal goed.

Vriendelijke ontvangst, bandenwissel goed uitgevoerd en .... lekkere koffie!

Zoals altijd opdracht na tel. afspraak goed uitgevoerd. Opnieuw een positieve ervaring!

Uiterst tevreden

Zeer goede ontvangst en uitstekende uitleg

Vertrouwen, kwaliteit en service daar staat Hensgens voor.

Door het meer thuiswerken en minder kilometers rijden het afgelopen jaar was de accu van mijn trouwe Honda Jazz na 9 jaar toe aan een vervanging. Bij de telefonische afspraak om de werkplaats te bezoeken werd meteen vooraf de prijs doorgegeven. Ook werd gekeken of er `een gaatje `in de planning was om mij als klant zo kort mogelijk te laten wachten. De vervanging van de accu is uiteindelijk weer naar volle tevredenheid afgehandeld. Na 9 jaar klant te zijn heb ik nog altijd het gevoel van kwaliteit, service en vertrouwen waarom ik voor onderhoud vanuit Heerlen naar Nieuwstad rijd om Hensgens te bezoeken.

Goede service en aflevering van de auto top

zeer goed

goed en snel geholpen. Netjes afgeleverd.

Prima service, als vanouds!

Voor bandenwissel in de garage geweest. Na een halfuurtje was alles gebeurd. Patrick en de garage hebben weer goed werk verricht.

Leuke ervaring. En heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk en veel geduld. Veel respect voor de klant.

Prima. Kon echt niet beter !

Alles was prima geregeld. Personeel was heel vriendelijk.

Super service

Goede service.Door onderzoeksplan goede controle heel het jaar

Vakmanschap

Uitleg vooraf als er extra kosten aan verbonden zijn.

Topservice

Auto gebracht voor app en onderhoud. Deskundig en snel gedaan. Ook aan de receptie uitstekende service en hulp.

bedenkelijk

Een mooie auto zien staan tegen een markt conform prijs. Zeer plezierig geholpen en met een goed gevoel naar huis gegaan. Minpuntje was wel dat er voor mijn oude auto een zeer lage inruilkorting is gegeven, dit is na mijn klacht wel toegelicht door de verkoper. Blijkt dat Hensgens ook zeer weinig voor een inruil krijgt. Aflevering was conform de gemaakte afspraak. Ik zal ook zeker terug komen bij Hensgens als ik de tweede auto ga vervangen.

Klantvriendelijk en een goede service

Ik zal jullie altijd aanbevelen. Dankjewel voor de goede service. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe auto. Groetjes

Aankoop occasion zonder werkende accu

Afgelopen maand een occasion à eur 7.450 gekocht via Hensgens Maastricht, maar al de volgende dag strandde ik met een lege accu. Toegegeven: ik koos er bewust voor om er geen Bovag garantie bij te nemen. Neemt niet weg dat je van een prima occasion van een ogenschijnlijk nette zaak, mag verwachten dat de accu langer dan 1 dag blijft werken. De eerste reactie van de garage was kort maar krachtig. Ik had er zelf voor gekozen om geen service- en garantiepakket af te nemen. Dit was verder aan mijzelf - en zij waren dan ook niet van plan om hier verder op in te gaan. We hebben het hier echter niet over versleten banden die ik over het hoofd heb gezien tijdens de proefrit, of 'n niet-functionerend knopje. Ook is het niet al maanden geleden dat ik mijn aankoop heb gedaan - want dat alles zou de reactie van de verkoper kunnen verklaren. Het betreft een essentieel onderdeel - de accu - welke een dag(!) na aankoop (en na doormeten van de ANWB) volledig versleten blijkt te zijn. Een dag eerder, tijdens de proefrit, was er nog niets aan de hand. Zelfs na meermaals starten werden geen problemen ondervonden. Na aandringen zou verkoper bij mij terugkomen met een voorstel. Dit bleek uiteindelijk een regeling te zijn waarbij ik zelf voor de helft van de kosten voor een nieuwe accu zou opdraaien. Dit noemde men een regeling 'uit coulance, omdat ik in de buurt woon' - voor het gemak werd voorbij gegaan aan het feit dat ik simpelweg een ondeugdelijk product had ontvangen. Het tweede voorstel van de verkoper was dat zij een tweedehands accu konden plaatsen, echter kon hierbij niets gezegd worden over de staat van deze accu. Evenmin was er duidelijkheid over wanneer deze accu geplaatst zou kunnen worden: dit kon dagen, weken of maanden duren. Een professioneel autobedrijf dat geen uitsluitsel kan geven over hoe lang het hen zou duren om een tweedehands accu te vinden en plaatsen - het klinkt meer als een kinderachtige reactie die mij feitelijk geen keuze bood om alsnog te betalen.

Alles perfect geregeld.

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de levering van de nieuwe auto heb ik ervaren als prettig. Afspraak is afspraak. enige opmerking is dat de Falken banden afbreuk doen aan het geluidscomfort. Met een ander merk band was dit een volle score geworden.

Bij verkoop auto goede informatie, bij inruil oude auto niet moeilijk doen, een opmerking van Carl Hensgens blijft me goed bij nl. de inruilauto behoefde geen extra controle want auto was altijd bij hun in onderhoud geweest en als het dan niet goed zou zijn hadden zij hun werk niet goed gedaan. Alleen miste ik het flesje wijn bij aankoop nieuwe auto(grapje)

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht