Zeer prettig

Ons voertuig was er voir de eerste beurt, de ontvangst uitleg etc was uitstekend. Dankzij het onderhoudscontract alkes prima verzorgd

Zeer klant vriendelijke ontvangst door de receptie medewerkster .

Nog enkele vragen gesteld aan de monteur en daar werd alle tijd aangegeven.

Uitstrkend

Prima Service,werd naar huis gebracht en weer opgehaald tijdens de service beurt,

Correct bedrijf

Mijn ervaring met Hensgens is heel goed. Correcte afhandeling. Komt de afspraken na. Hensgens is een aanrader!. Net en perfect bedrijf. Volgende auto ga ik met zekerheid bij Hensgens terug. Auto zeer netje afgeleverd. Alles volgens afspraak.

reeds jaren onze vertrouwde garage, steeds klantvriendelijk

Sedert tientalen jaren onze garage, reeds voor de start van Hensgens Mobiliteit groep klant en steeds trouw gebleven. Tot heden geen betere service en klantvriendelijkheid kunnen vinden. We weten dat onze mobiliteit in goede handen is. Vooral de persoonlijke betrokkenheid van personeel spreekt ons aan. Met het auto onderhoud plan kunnen we de kosten spreiden en is de functionaliteit van onze auto gewaarborgd. Ook voor een vervolg aankoop nieuw of jong gebruikt is Hensgens ons eerste aanspreekpunt waarop we op zakelijke correctheid kunnen vertrouwen.

Zeer goed en correct behandeld aan te bevelen

Zeer klantgericht

Kundig, klantvriendelijk

Kwaliteit, vriendelijkheid

Tijdstip

Perfecte auto.snelle service. Bij aflevering auto waren er een paar dingen niet in orde maar dit is goed en snel hersteld

Het gevoel thuis te komen bij Familie.....

Wij hadden een afspraak gemaakt en hebben nog de overweging gehad deze af te zeggen. Maar we zijn mensen van ons woord en weten dat anderen rekening houden met ons bezoek. Zonder de bedoeling een splinternieuwe auto te kopen zijn we door Ruben Habets zo zonder aandringen toch overstag gegaan. Wat een fijne manier van verkoop en in alle rust ..... en dat...terwijl het al na sluitingstijd was !!! De hoogte van de inruilwaarde van onze Kia Sportage heeft ons over de streep getrokken. En nu trotse bezitters van een Toyota Rav 4 B-Tone. Zelfs in de weken die wij moesten wachten werden wij bij ieder telefoontje keurig en met alle respect te woord gestaan. Jammer dat bij aflevering Ruben net vakantie had. De collega heeft dit super afgehandeld. Wij hebben dan ook met vertrouwen een onderhoudsplan afgesloten bij jullie. tot ziens

Super zaak met perfecte service

Snel een afspraak kunnen maken voor een onderhoudsbeurt en deze is vakkundig, terwijl ik bij het genot van een kop koffie er op kon wachten, uitgevoerd.

Goed geheel volgens afspraak

Makkelijk one-line een afspraak gemaakt. Geheel naar eigen keuze datum en tijd.

top sevice

zoal al jaren weer voor 1000 % tevreden

Altijd goed en vriendelijk personeel

Steeds goed geholpen. Vriendelijk personeel. Nooit klachten. Altijd de afspraken na komen dus: EEN AANRADER.

Duidelijke prijs en service

Contact opgenomen met Hyundai hensgens Duidelijke uitleg kwa prijs voor distributie en multi riem En alles comform afspraak goed afgehandeld Dus een echte aanrader Hensgens en team bedank

Tevredenheid.

Alle dingen zijn ver vervangen na overleg tussen uw personeel en mij, het zij in uw vestiging en /of telefonisch. Bedankt.

Wordt altijd goed geadviseerd en vriendelijk geholpen

ga er graag heen

De airco van mijn Hyundai i10 is goed nagezien en gaat weer uitstekend.

Top garage, vriendelijk, prijs/kwaliteit en alles conform afspraak

Trekhaak laten plaatsen onder onze Mazda. Korte wachttijd, duidelijke afspraken, leenauto, vriendelijk en in Nieuwstadt vele malen goedkoper dan bij de Mazda dealer in Roermond.

Al jaren een heel prettige hulpverlening bij problemen aan onze auto

Al meer dan 10 jaar ben ik klant bij Hensgens. Daarbij heb ik positieve ervaringen en een gevoel dat het onderhoud van de wagen op een deskundige en eerlijke wijze wordt uitgevoerd. Dat wekt voor mij een goed vertrouwen.

Service met een Hoofdletter.

Alles gegaan en gedaan volgens afspraak.

Goed en betrouwbaar als altijd.

Goede informatie, vakkundig en vriendelijk personeel. Auto rijdt weer top. Staan altijd voor je klaar

over alles zeer te vrede

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht