Kleine servicebeurt

Vriendelijk ontvangen en behandeld Servicebeurt volgens afspraak qua tijd en prijs

goede service

Goede service en professionele verkopers die echt de tijd voor je maken en luisteren.

Vriendelijk en goed geholpen.

Ze zijn zeer klant gericht en vriendelijk ,ook erg soepel met de onderhandeling,wij hebben gekregen wat ze belooft hadden.zou er mijn volgende auto zo maar kunnen kopen.aanrader dus.

Zeer tevreden over de auto

De aflevering en met name de uitleg waren echter redelijk summier. Ook werd de verkeerde handleiding van een ouder model meegegeven. De matten waren niet vastgezet. Kortom; kleine dingen die gemakkelijk te voorkomen waren geweest.

zeer correct alles geregeld en met goede uitleg n.a.v. mijn keuze. Top

Er werd goed geluisterd naar mijn vragen en de keuze waar mijn voorkeur naar uitging. De tijd en hulp bij de aanschaf en ophalen is zeer goed.

Toyota HRC aangeschaft.

Geweldig mooie auto, gekocht. Netjes afgeleverd., Alles boekje,historie e.d.zat erbij Ga zo door Met vriendelijke groet Willy.

Alles prima geregeld

Goede afhandeling van de aankoop van de auto

ik ben zeer tevreden over mijn Suzuki splash, gekocht bij Hensgens.

de afhandeling met de koop van de wagen was zeer goed, vriendelijk en behulpzaam personeel, ik kan iedereen aanraden om bij hun een auto te kopen

Viel zwaar tegen

'Wilt u uw droomauto vinden? Plaats uw zoekopdracht en wij gaan voor u aan de slag.' Jaja, 5 minuten zoeken op Gaspedaal en dan al met een antwoord komen dat er geen auto beschikbaar is. Dat had ik zelf ook al gedaan, en daarom richtte ik me tot Hensgens, met contacten in de autowereld (ook over de grens). Met 'voor u aan de slag gaan' verwacht ik dat de zoekopdracht bewaard wordt en hier actief mee aan de slag gegaan. Als de gewenste auto nu niet beschikbaar is kan dat bv. over 2-3 maanden wel zo zijn. Hier een notitie over maken was 'te lastig, dat onthouden we niet'. En ik had ook nog een zeer specifieke opdracht, dus hoe moeilijk (eigen makkelijk) kan het zijn?

geen eerlijke taxatie van mijn auto

de verkoper zei dat hun een eerlijk bedrijf zijn en omdat er gerookt werd in de auto deze een mindere waarde had en dat een 1,6 liter niet zo verkoopbaar is hij geen hogere prijs kon geven, dus hebben we dit aanvaard. ik kon mijn auto 5 dagen later op komen halen. intussen was mijn vriendin bij mij en die zei ik wil de auto ook wel kopen voor die inruilprijs. dus heb ik contsct gehad met de verkoper of ik dat kon doen, Hij zei ik heb de auto al verkocht,mmmm de auto was toch niet zo goed verkoopbaar met die punten en de persoon had mijn auto dan ongezien gekocht, beetje vreemd. Ik heb de indruk dat mijn inruilwaarde wel hoger lagen dat het daarom niet kon. dus geen eerlijk bedrijf.Als je een auto hier koopt in je ruilt in ook eens navragen bij andere bedrijven wat de inruilwaarde is

is gewoon goed .

zorgvuldig en vakkundig

grandioos

geweldige service en ophaal en terugbrengen van client. Ga zo door

Altijd fijne service

Bij Hensgens zijn ze heel flexibel wanneer je je auto komt brengen. Ik was iets later en dat was geen probleem. Ze zijn open en transparant qua werkzaamheden en taken. Ook stemmen ze met je af wanneer er uitzonderingen zijn. Ook zijn ze goed bereikbaar. Ik ben heeel tevreden!

Mijn ervaring is goed

Ik ben heel goed geholpen en de auto rijd prima

Heel goed

Hoi met ronnie moenen ik zeer te vreden heb ook al complimenten gekregen dankjewel ook aan het personeel.

Service viel tegen

De 1e keer vergeten materiaal te bestellen, daarna zijn ze vergeten het af te halen en bij de uiteindelijke reparatie afspraak bleek het verkeerde materiaal te zijn besteld! Geen goede beurt dus…

Vertrouwd

Steeds perfecte service en onderhoud..

Aanrader, prijs is goed, service ook, mooie auto gekocht

Ik was op zoek naar een Mazda 2 GT-M. Via Autoscout een mooie gezien bij Hensgens. Reviews van bedrijf zagen er goed uit, op een zaterdag 16.30 zijn we gaan kijken, auto zag er goed uit. Een proefrit kon niet meer die dag. Omdat ik BOVAG neem is dat ook niet een probleem want alles wordt verholpen indien er iets mee is. 10 dagen later was het zover en kon ik hem ophalen. Auto was mooi gepoetst, de laatste navigatie was niet op tijd geleverd, die zou de volgende dag persoonlijk thuis bezorg worden. Ondertussen rijden we er al 2 weken mee. Auto rijdt fijn, navigatie werd inderdaad thuis bezorgd. Wij zijn zeer tevreden met Hensgens en raden hun ook aan. Prijs is scherp, service is goed.

prima geholpen ondanks de vacantie drukte

In eerste instantie kon ik ..niet.. geholpen worden omdat het ontzettend druk was in de werkplaats Met enige aandrang ..wel.. omdat ik niet zonder goed werkende airco op vacantie wilde gaan. Audry heeft mij keurig geholpen om alsnog mijn airco voor 100% in orde laten maken zodat ik met een goed gekoelde auto de hitte kon verdragen. Mijn klein kinderen die mee zijn geweest op deze rit zijn u dus erg dankbaar.

Heel goed geholpen.

Vriendelijke mensen en goede uitleg. Heel blij met mijn autootje.

Goede service!

Reeds enkele jaren een tevreden klant.

Uitstekende service

Je wordt goed geholpen en geadviseerd. Vriendelijk personeel

Top service en goede communicatie.

Door mijn werk ben ik de hele week van huis. Auto moest een beurt, airco check en er was een terugroepactie. Auto is opgehaald op mijn werk en weer netjes terug gebracht. Via een mail info gekregen wat er precies gedaan is allemaal.

Betrouwbaar, service en persoonlijk, zij zijn er voor de klant.

Duidelijke prijsvoering. Je ziet wat je koopt, tegen welke prijs. Nooit het gevoel: "ik heb niet goed onderhandeld", want prijs is prijs. De service houdt niet op na het kopen van de auto, ook de after-sale is zo als het moet zijn. Top!!!

perfect

alles goed geregeld.