Hele goede service en attent.

Ik kwam met een klacht van beschadiging afwerkkap van het motorblok. Ik dacht dat dit kwam na zijn eerste beurt van mijn RAV4. Er werd meteen naar gekeken en gaf aan dat het sporen waren van een steenmarter. Ik kom nog terug om een steenmarter device te laten plaatsen.

Schickes Auto und toller Service

Wir haben für meine Frau vor 2 Wochen ein Auto gekauft und sind bis jetzt sehr zufrieden. Das Auto fährt sehr gut und auch das Personal ist sehr freundlich. Der Service ist auch sehr gut und zuvorkommrnd. Wenn es so bleibt sind die 5 Sterne verdient.

klantvriendelijk en klantgericht

Bij onze zoektocht naar een vervangende auto voor mijn Honda Accord dacht de verkoper met ons mee. Hij luisterde naar onze wensen maar bracht ook zelf zaken naar voren die wij niet in het vizier hadden. Met andere woorden: niet verkopen alleen om omzet te halen maar ook om de klant tevreden te stellen. Ik kom al meer dan 25 jaar bij deze garage en altijd staat vakmanschap en klantgerichtheid voorop. Reden waarom wij ook geen behoefte voelen elders te gaan zoeken. Omdat Honda in NL nauwelijks nog te koop is is het nu een Mazda 3 geworden en hoewel deze auto kleiner is dan de Accord bevalt hij uitstekend zowel qua rijgedrag als prestatie. Wat uitrusting betreft maken wij natuurlijk een mega stap in de tijd. Bij sommige handelingen moet ik wel nog altijd even nadenken door b.v het ontbreken van een traditionele handrem. Deze is nu elektrisch (schakelaar) en dat went niet zo snel. Aflevering was keurig en op tijd met de nodige uitleg.

Mijn volgende auto is een Honda HR-V van .........uiteraard Hensgens.

Deze Honda HR-V geeft een heleboel rijgenot. Luxe uitvoering, panorama/open dak, automaat, navigatie, cruisecontrol en nog vele extra accessoires.

Niet helemaal tevreden

Diverse onderdelen onder de motorkap zijn verroest.

We zijn zeer tevreden!

Alles is zeer goed gegaan,we zijn goed geholpen door luuk. En heel tevreden met de auto.

Dit bedrijf straalt naar mijn gevoel betrouwbaarheid uit.

Ik heb een fijne wagen voor een goede priis gekocht.

Professioneel en klantvriendelijk

Het monteren van een trekhaak is door Hensgens professioneel en klantvriendelijk uitgevoerd. Ook het maken van de afspraak via de ANWB verliep heel efficiënt. Een prima service dus.

Uitstekende communicatie en correct nagekomen afspraak.

Het initiatief tot de afspraak kwam vanuit garage Hensgens. Planning en geboden service waren zeer goed. De gemaakte afspraken en toezeggingen zijn correct nagekomen.

Alles volgens afspraak afgehandeld

Uitstekend.

Zeer goede service vriendelijk personeel

Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Vorige week inmiddels mijn 3e auto gekocht bij Hensgens. Goede service, vriendelijk en bekwaam personeel. Al met al dus zeer tevreden.

Keurig en een net bedrijf waar alles goed is georganiseerd.

Ik ben er diverse keren geweest en steeds zowel door de receptie en de verkoper ontvangen. Alles ziet er keurig uit en ze hebben naar mijn mening de zaken goed georganiseerd. Afspraken worden nagekomen wat in mijn optiek een heel belangrijk item is. Bedrijf is goed bereikbaar en zij beschikken tevens over ruim voldoende parkeergelegenheid.

Vriendelijk & professioneel

Goede ervaringen met deze garage. Vriendelijke en nette communicatie, eerlijk en transparant bij reparaties en dergelijke.

Volgens afspraak trekhaak gemonteerd en sneller klaar dan verwacht. Ben zeer treveden.

Mooie auto

Wachttijd brengt mooie nieuwe hyundai

Prima petje af

Prima service, maar geen vw Up maar Hyundai i20. Kon alleen beter gepoetst worden dat viel dit keer tegen.

Correct en vriendelijk handelen.

Deze garage heeft gekwalificeerd personeel in dienst die zich inzetten om het de klant naar de zin te maken.

Gewoon tevreden alle afspraken perfect nagekomen tot nu toe.

Jammer genoeg weinig kunnen rijden. Na 2 dagen in bezit van de auto werd bij Corona geconstateerd. Dus thuis in carantaine.

vriendelijk, deskundig en goede prijs kwaliteit verhouding

auto voor onderhoud gebracht en keurig alle afspraken nagekomen en meegedacht. Vriendelijk, deskundig en goede prijs kwaliteit.

Prima service en een correcte afhandeling.

Alles volgens afspraak geregeld en ook nagekomen, goede service en zeker een aanrader .

Correcte afhandeling, volgens afspraak !

Ben na 16 jaar nog altijd tevreden over afdpraak, afhandeling en duidelijkheid.

Prima geholpen

Duidelijke uitleg van de werkzaamheden.

goede indruk van het bedrijf

Kocht een mooie auto toen er desondanks een probleem was wat niemand had kunnen voorzien werd er goede hulp geboden en het probleem snel opgelost.

Klantvriendelijk

Zoals altijd een klantvriendelijke behandeling en deskundige beurt.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht