Al jaren klant dit zegt toch genoeg.

Goed onderhoud en vriendelijk ontvangst.

Top garage

Alles bij garage Hensgens is gewoon super, van de receptie tot de werkplaats . Eerlijk advies en geen onnodige onkosten. Ze houden zich altijd aan hun afspraken.

Fijne eerste ervaring. Duidelijke, open, eerlijke communicatie. Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Professionele werkhouding personeel.

Goed geregeld

Auto in de avond geruild en dag erna terug gebracht perfect

9 zeer goede ervaring

altijd correkte afspraken.

Fantastische

Goede afspraken perfecte service zeer vriendelijk personeel

Werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd, vriendelijke ontvangst en afhandeling.

Fijne service

Fijn geholpen

Goed en snel geholpen

Prettige ontvangst en zeer klantgericht

Bij binnenkomst zeer vriendelijk en open ontvangen. Heb duidelijk mijn wensen kunnen ventileren en kreeg daar een heel vakkundig advies over. Ook zeer behulpzaam met uitleg over het updaten van het navigatiesysteem met als mogelijkheid om deze update door hun te laten verzorgen. Prettig was het ook dat ik kon wachten in een koffiehoek (met heerlijke koffie) totdat mijn auto klaar was. Over mijn eerste fysieke contact met Hensgens ben ik zeer tevreden.

Apart

4-12-21 een slechte review gegeven. Als reactie daarop en na het nodige heen en weer mailen, grootste deel van onze klachten verholpen. Zou ik ze aanraden? Nee helaas nog steeds niet. Voel me nog steeds afgewimpeld, zeker gezien de verkoper ‘ het probleem’ heeft laten oplossen door collega’s. Maar zoals beloofd en zoals in de mail stond: als we alsnog deze dingen die we vroegen in orde maken, dan verwachten we dat u de review aanpast in 5 sterren

Ben zeer tevreden, goede service. Top

Klantvriendelijle garage ook voor de aankoop van een nieuwe auto!

Wij zijn zeer tevreden over de Garage Hensgens, Maastricht. Aardige verkoopadviseur die met je meedenkt en goede adviezen geeft. Aflevering van de auto was perfect, goede uitleg en afhandeling.

Behulpzaam betrouwbaar en deskundig

Fijne service, altijd heel behulpzaam

Deskundig en hulpvaardig personeel

Men gaf ons goed advies. De inruilprijs was ok. De nieuwe auto bevalt prima Moet nog wat wennen aan de techniek. Zeer comfortabele auto de hyundai bayon.

Ervaring met een merk is echte deskundigheid!

Hoewel 15 jaar oud, mijn Civic is weer vertroeteld. Doorrijden bij een oververhitte melding is niet altijd zonder risico maar is gelukkig goed afgelopen

Professioneel en goed geholpen

Kwam voor controle het euvel werd meteen verholpen

Kreeg een melding van lage banden spanning. Er bleek een spijker in te zitten. Medewerker kwam vragen of ik wilde dat ze de band meteen zouden plakken. Super

Het ging super snel en goed. Ik wouw een CHR en ik heb het ook bij jullie gekregen

Het wel allemaal schroef gegaan met het leveren van het auto maaaaaar het kon niet anders met het Corona belijdt

goeie service

goede service, snel klaar, duidelijk uitleg waar nodig 1 minpuntje telefonisch contact krijgen met de firma valt niet altijd mee

Vlotte wintercheck

Aangenaam verrast, was ik toen ik hoorde dat ik met een kopje koffie kon wachten op mijn Wintercheck.

Houden zich aan de gemaakte afspraken

Alles zeer goed gegaan

Netjes afgehandeld

Allas naar wens en hoop dat het instructie boekjes van alles snel binnen is want er zit zoveel op en in te stellen en heel tevreden

Door fout in showroom, minder auto dan verwacht

De kaart bij de auto beloofde meer, dan daadwerkelijk op de auto zat. Bij contact hierover wordt de fout naar je terug gespeeld en wordt er niet naar een goede oplossing gezocht. Zelfs een excuus wordt niet gemaakt.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht