constante hoge kwaliteit

Klant sinds mensenheugenis zijn we zoals altijd professioneel en vriendelijk geholpen.

was goed

Mijn ervaring was goed ik ben alleen nog steeds op mijn boekje aan het wachten die zou ik binnen een week krijgen.

Allrs wordt goed uitgelgd van de auto

super

afspraak gemaakt voor het aanbrengen van een trekhaak. Alles correct verlopen. Gratis vervangauto, en alles keurig gemonteerd en uitvoerig toegelicht. Een aanrader.

prima auto zeer goede uitleg

auto voldoet aan al mijn verwachting alleen jammer dat het instructie boekje lang op zich laat wachten

Grote beurt en APK.

Grote beurt en APK laten uitvoeren via het onderhoudsplan dus dit kost mij nu €0. Een afkeurpunt gevonden, ze hebben mij toen gebeld en duidelijk uitgelegd wat het probleem was en wat het repareren hiervan zou gaan kosten. Nadat de auto klaar was en ik hem ben gaan halen heeft men nog eens via een uitgeprinte tekening nog eens laten zien om welk onderdeel het ging. De kosten bleken ook nog eens lager te zijn dan wat geschat was.

Een bedrijf uit de categorie ‘ niet lu…., maar poetsen! Duidelijke afspraken, geen haastwerk en bijzonder vriendelijk personeel.

Geweldig geholpen nu ik niet mobiel ben, auto is opgehaald en retour gebracht

Ik zat in nood en ben geweldig geholpen

Vriendelijk personeel,

Fijn geholpen, luisterend oor, 100% tevreden Mooie auto.

Fijne auto, niet te groot en niet te klein.

Fijne auto, qua zitcomfort prima en hij rijdt best pittig , automatische versnelling bevalt ook goed. Het enigste kleine minpuntje vind ik dat er geen spiegeltje zit aan de zonneklep naast de bestuurdersstoel , heel vreemd.

Als top!

Alles keurig gevoerd!

Het euvel is naar tevredenheid opgelost

Jaren vaste klant en altijd correct handelen.

De monteur in dit bedrijf Ron is voor mij altijd een vertrouwd adres geweest en waardeer zijn deskundigheid zeer. Vriendelijke groet Eric. Van Dijk

Prima!

Goede, sympathieke en klantvriendelijke benadering. Bij de aflevering van de auto is ruim voldoende uitleg gegeven. Kortom, met een goed gevoel en een mooie auto naar huis gereden.

Gewoon goed.

Gewoon goed, zoals ik al jaren gewend ben.

Het probleem is nog niet verholpen

Ben nu voor de tweede keer bij Hengens geweest ( terug roep actie van Mazda , achter klep ) . Het probleem is nog niet verholpen . Situatie uit gelegd dat de achter klep bij het openen hard bijgeluid maakt .( Soms 2 keer achter elkaar dan 30 keer niet ) Dan 31 keer misschien wel ? . Wordt gemaakt doet het nog steeds . Deze week maar weer eens langs gaan en weer uitleggen Aanbevelen weet ik nog niet . Onderhoud van de auto perfect uitgevoerd .( Onderhoudsplan afgesloten )

leugenachtig bedrijf

ik heb mijn auto daar ingeruild kreeg er niet zoveel voor terug. want een 1,6 was niet zo goed in verkoop en er was in geroot. heb daar wel een andere gekocht. toen ik thuis kwam zei mijn vriendin ik wi jou aut wel kopen. dus de garage gebeld of dat nog kon , maar ze zeiden dat mijn auto al verkocht was (ongezien dus). nu maanden later staat mijn auto wel in hun bedrijf te koop. Terwijl ze zeiden wij zijn een eerlijk bedrijf. Zo zie ja maar hoe je opgelicht en bedonderd kan worden.'

Heel tevreden

Alles keurig cf. afspraak verlopen

Top bedrijf met zeer ervaren en vriendelijk personeel !!!

Na de jaarlijkse beurt in maart dit jaar volgde nu de APK. Geen problemen. Weer een bewijs dat goed onderhoud bij een goed bedrijf loont. Dankjewel firma Hensgens.

ik zeer tevreden auto loopt als een klokje.

Ben blij met de auto doet het goed bij aflevering uitleg gekregen aflevering zeer goed

Vriendelijk personeel

Perfecte service

Vriendelijke contacten, heldere afspraken en direct telefonisch contact voor vragen die tijdens de APK keuring aand bod kwamen. Perfect op tijd klaar, volgens afspraak

Goede service, duidelijke uitleg en met een mooie nieuwe auto naar huis gegaan.

Prettige service en persoonlijke communicatie ende leenauto was een enorm pluspunt gezien ik niet zonder auto kan.

Prima service en erg klantvriendelijk

Altijd prima geholpen en klantvriendelijk

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht