Erg slecht.

Afspraak gehad in Nieuwstad om de Honda proefrit te doen. Bij het plannen van een afspraak vroeg ik om 17.00 uur te maken, maar de verkoper zei dat 5pm te laat is, dus het zou 16.30 uur moeten zijn. Goed zo. Ik kwam zoals afgesproken. Dezelfde persoon met wie ik de telefontje gehaad was nog bezig met afleveren van een andere auto aan de andere klant, want het duurde langer dan verwacht. Kan gebeuren. Ik wachtte 25min. Maar toen ik vroeg om afspraak om 17.00 uur te maken, was het helemaal geen flexibiliteit. Ik werd gevraagd om mezelf met de koffie te helpen. Prima, respect voor de klant, toch? Maar dat is niet alles. We begonnen te praten over de prijzen, mijn eigen auto inruil etc. Het voorstel “te betalen” was wat hoger dan ik verwacht, maar niet zo hoog dat ik het niet aan zou pakken, als ik de autorijden mooi zou vinden. Maar: ze lieten me geen proefrit maken!! Omdat ze daar onvoldoende redenen vonden! Omdat Ik geen Zeker Ja heb gezegd voor de prijs zonder proefrit! Kan men zich dit voorstellen? We konden alle andere dingen telefonisch bespreken. Maar als ik voor een proefritafspraak kwam en als ik de auto visueel van binnen en buiten echt leuk vind, misshien is het goed om laten de klant rijden? Ondanks het vershil in prijs verwachting, zou ik erg blij zijn om meer te betalen als ik de auto tijdens proefrit mooi vind. Maar nee, geen proefit!! Hoe kan het dat de proefrit geweigerd is omdat ik geen ja zei voor de prijs zonder een auto te proberen?? Perfecte auto's en vreselijke service! Ik hoop dat het bestuur er rekening mee zal houden. Even 1star voor dit “service” is te veel.

Zeer goede service, vriendelijke medewerkers

Ik ben dik tevreden.

Ik kom al 12 jaar bij Hensgens. Ik word er altijd goed geholpen.

Top!!

De klantgerichte aanpak van Audrey en Ron aan de balie en de monteurs in de garage is altijd geruststellend. Door al bijna 37 jaren Honda te rijden ben je ook voor hén een goede bekende en dat schept nu eenmaal een vertrouwensband. Je vindt het niet erg om naar de garage te moeten. Sterker nog, de oude dame, de Accord touring verdient het om in een optimale en veilige conditie te blijven. Iets waar Ron en zijn monteurs wel degelijk oog voor hebben. Zo zijn en blijven we allemaal trots dat de oude dame nog steeds haar beste wielen (benen) voorzet!

Montage trekhaak goede informatie die nodig is voor aankoop en montage trekhaak moest 85 kg kogeldruk dit i.vb.met 2 stuks e bike op drager meeste trekhaken hebben een maximale kogeldruk van 55kg

Ik ben tevreden over de reparatie.

Mijn motorvoertuig was op afgesproken tijd klaar na diverse ingrepen.

Goede service en in het belang van de klant gehandeld

Goede kwaliteit en service ben zeer tevreden bij voorbaat dank groetjes van mjhmoenen

Goede service, fijne mensen

Goede service, fijne mensen

top service en onderhoud

Na de keuring toch dat extra accent om me te wijzen op de staat van mijn banden, top gewoon, veiligheid voor alles, staat bij Hensgens hoog in het vaandel.

prima auto al is het rijden zonder gebruiksaanwijzing moeilijk.

de leverantie was prima en snel. Alleen jammer dat er (nog) geen gebruiksaanwijzing aanwezig was. Voor een auto met zoveel mogelijkheden is dit toch wel een must ! Gelukkig hebben we op you-tube bij garage Hyundai Ridderkerk wat kennis kunnen opdoen.

Geen op of aanmerkingen.

Dit was mijn eerste service beurt en die is prima verlopen.

Zeer vriendelijke medewerkers

Prettig en betrouwbaar.

Kom niet voor niets elke 15.000km uit Tiel naar Limburg.

Correcte bediening en zeer vriendelijk

Je wordt er altijd goed ontvangen en goede uitleg. Zeer secuur in de werkzaamheden!

Beurt en APK

Jaarlijkse beurt uitgevoerd en eerste APK. Klantvriendelijk ontvangen en lekker kopje koffie. De jaarlijkse beurt en APK viel onder onderhoudsplan. Mankement aan de neerklapbare achterbank gerepareerd. Zeer tevreden over de service. Erg vriendelijk personeel. Bedankt

Alles prima verlopen.

Prima ontvangst en alles tot in de perrfectie geregeld.

Mijn ervaring met het kopen van een auto bij Hensgens is goed. Van proefrit tot wegrijden in onze nieuwe auto en alles er tussenin verliep prima!

Behulpzaam en ontspannen

Fijn contact met de verkoper. Heldere informatie geen getouwtrek of gedoe over prijzen. Eerlijke prijs gekregen voor inruilauto. Duidelijke afspraken kunnen maken die ook worden nagekomen. Al met al een hele prettige ervaring

Geweldig goede service

Door Trekhaak.nl bij Bedrijf Hensgens gekomen. Zeer Goede service kan t bedrijf zeer zeker aanbevelen.

Zeer tevreden hele goede service

Goede afspraken en service vriendelijk en correct

tevreden

mooie occasion qua uitvoering en rijden. prima service.

Positief!

Heel goed te woord gestaan, fijne verkoper, goede uitleg. Buiten gewoon tevreden over de prijs en de auto.

Gewoon goed

Alles fijn verlopen alleen jammer dat je geen kijkje hebt in de garage je wilt toch zeker weten wat met je auto gebeurt jaja veiligheid in de garage

constante hoge kwaliteit

Klant sinds mensenheugenis zijn we zoals altijd professioneel en vriendelijk geholpen.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht