Teleurstellend
Een occasion gekocht bij Hensgens. Bij de verkoop kan onze verkoper niet vaak genoeg duidelijk maken dat er meerdere gegadigden voor de auto zijn en dat er absoluut geen korting gegeven gaat worden en dat de auto ook absoluut NIET zonder service-pakket verkocht mag worden. Nou, oke dan. We hebben niet gezeurd om korting en de auto ook met 'SERVICE'-pakket gekocht.
Wat ik dan erg jammer vind is dat dingen niet goed geregeld zijn bij aflevering. De afgesproken lakstift zit er niet bij, wordt nageleverd. Daarnaast is afgesproken om een onderdeel bij de instap te vervangen omdat deze verweerd was door roest. Blijkt niet gebeurd, dit onderdeel is slechts een keer opgepoetst.
Tevens iets waar wij niet specifiek om gevraagd hebben, omdat wij er vanuit gingen dat dit bij zo'n groot autobedrijf wel vanzelfsprekend was, maar er was niet getankt met de auto. Geen volle tank brandstof, geeneens een halve tank brandstof. Voor de proefrit een week eerder was er 10L brandstof getankt, en exact dezeflde brandstof zat er bij aflevering nog in. Héél erg jammer!
En het meest simpele is misschien nog wel dat er geen flesje wijn of een bosje bloemen bij aflevering van af kan! Ik begrijp dat we geen nieuwe auto kopen, maar dat mag niks uit hoeven maken bij een auto bedrijf. Iedere klant is toch gelijk? Of je nu een nieuwe auto van € 40.000,- koopt of een occasion van € 11.000,-. Dat mag geen verschil maken lijkt mij?
Jammer dat het bij dit autobedrijf zo schort aan een simpel stukje klantbeleving! Een auto kopen kun je tenslotte overal. De volgende auto koop ik waarschijnlijk niet bij Hensgens, omdat de beleving mij niet aanspoort om terug te gaan. Jammer!