Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak uitgevoerd en op tijd; top service!

Teleurstellend

Een occasion gekocht bij Hensgens. Bij de verkoop kan onze verkoper niet vaak genoeg duidelijk maken dat er meerdere gegadigden voor de auto zijn en dat er absoluut geen korting gegeven gaat worden en dat de auto ook absoluut NIET zonder service-pakket verkocht mag worden. Nou, oke dan. We hebben niet gezeurd om korting en de auto ook met 'SERVICE'-pakket gekocht. Wat ik dan erg jammer vind is dat dingen niet goed geregeld zijn bij aflevering. De afgesproken lakstift zit er niet bij, wordt nageleverd. Daarnaast is afgesproken om een onderdeel bij de instap te vervangen omdat deze verweerd was door roest. Blijkt niet gebeurd, dit onderdeel is slechts een keer opgepoetst. Tevens iets waar wij niet specifiek om gevraagd hebben, omdat wij er vanuit gingen dat dit bij zo'n groot autobedrijf wel vanzelfsprekend was, maar er was niet getankt met de auto. Geen volle tank brandstof, geeneens een halve tank brandstof. Voor de proefrit een week eerder was er 10L brandstof getankt, en exact dezeflde brandstof zat er bij aflevering nog in. Héél erg jammer! En het meest simpele is misschien nog wel dat er geen flesje wijn of een bosje bloemen bij aflevering van af kan! Ik begrijp dat we geen nieuwe auto kopen, maar dat mag niks uit hoeven maken bij een auto bedrijf. Iedere klant is toch gelijk? Of je nu een nieuwe auto van € 40.000,- koopt of een occasion van € 11.000,-. Dat mag geen verschil maken lijkt mij? Jammer dat het bij dit autobedrijf zo schort aan een simpel stukje klantbeleving! Een auto kopen kun je tenslotte overal. De volgende auto koop ik waarschijnlijk niet bij Hensgens, omdat de beleving mij niet aanspoort om terug te gaan. Jammer!

Top geholpen, heel goede service.

Prima afhandeling!

Ik ben er werkelijk goed behandeld en ze hebben goed geadviseerd!

prima service

de winterbanden op onze nieuwe KONA geven alleen nog veel storing op de display. Wij komen daar op terug.

Super goed geregeld

Mijn auto is super netjes afgeleverd top! De uitleg zal op een later tijdstip plaatsvinden omdat ik positief getest was. Volgende week zal ik een afspraak maken, dit is geen probleem werd mij medegedeeld de koffie staat klaar. Super toch! Grote Chapeau voor Hensgens echte een aanrader voor een nieuwe of occasion.

Klant is koning bij Hensgens

Ik heb bij Hensgens onlangs een tweedehands auto gekocht uit het goedkopere segment. Bij de aankoop werd ik behandeld alsof ik de duurste Bugatti ging kopen. Ook de afleverservice met o.a. grote beurt en nieuwe automatten is top te noemen. Ik ben nooit eerder zo'n garage tegengekomen. Dit levert zeker mond op mond reclame op.

Tevreden over de koop

Na een moeizame start om de betreffende auto in Nieuwstadt te krijgen liep vanaf dat moment alles goed.

Vriendelijk en behulpzaam. Zeer goede en snelle service.

Zoals altijd: perfecte service!

Ben al heel wat jaren klant bij Hensgens Nieuwstadt en de service is altijd uitmuntend. Tot nu toe heb ik in al die jaren nog geen enkele klacht gehad!

goede ontvangst en goed geholpen

prima ervaringen en goede service

Prima service!!

Gewoon goed!

Eerste instantie baalde ik een beetje dat de lager kapot was binnen een jaar tijd maar goed daarvoor is het een auto uit 2004! Er is met mij een fijne prijs afgesproken om het te maken en ook werd ik netjes en prettig te woord gestaan en kon ik fijn wachten en gelijk om 8u al aan de beurt zijn! Top service en heerlijke koffie. Dank jullie en tot de zomercheck!

Goede service, deskundig en vriendelijk personeel.

Alle oke

Alweer een perfecte service!

Patrick altijd vriendelijk en geen vraag is te veel. Alweer bedankt voor de goede service, we gaan weer veilig de winter in!

vriendelijkheid, deskundig

Zeer vriendelijk, deskundig en snel een afspraak kunnen maken.

Mijn eerste ervaringen met ‘Hensgens’ dateren uit 1986. Ruim 35 jaar later is de service ongeëvenaard top! Ik zou iedereen ‘Hensgens’ willen aanbevelen.

Super goede service.

Trekhaak der mijn auto laten plaatsen. Netjes ontvangen en ook superfijn dat ik een gratis leenauto ter beschikking kreeg.

netjes en correct

mijn afspraak zoals altijd correct en netjes afgehandeld .

Vlekkeloos verlopen

Auto afgeleverd. Later stond auto weer piekfijn klaar met winterbanden. Vlekkeloos verlopen

Fijne service en een mooi afleverpakket bij aankoop erbij gekregen waar absoluut niks op aan te merken is.

Erg tevreden.

Al een tijd aan t kijken naar de nieuwe Tucson. Welling in Heerlen deed niet echt zijn best mij er een te verkopen. Bij Hensgens wel dus. Tekst en uitleg goed en meteen een proefrit kunnen maken. Faire prijs voor mijn bmw terug gekregen dus meteen koopcontract getekend. Luc en Niels waren erg behulpzaam. Een auto verkopen is 1 ding maar service naar de klant net zo belangrijk. Keep up the good work guys.

zeer tevreden

alles prettig geregeldconform afspraken

Bij ophalen duidelijke uitleg over de auto ontvangen.

Bij ophalen duidelijke uitleg over de auto ontvangen.

Wat een geweldige service

De eerste indruk aan de telefoon was gelijk een bevestiging dat ik bij Luc naar een auto wilde gaan kijken. Wat een super verkoper. Vriendelijk, hulpvaardig, deskundig, goede uitleg, oplossing gericht, en vooral rustig. Alle tijd om goed te overleggen. Ook nu na de aflevering is Luc behulpzaam met het beantwoorden van mijn vragen. Als je in dit bedrijf binnen stapt krijg je meteen het gevoel dat je hier goed zit. En dat is ook gebleken. Dank je wel Luc.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht