een hele fijne garage

een hele fijne verkoper die Ruben. Een hele rustige jongen en niet opdringerig. Een hele mooie Toyota Yaris gekocht, waar we heel blij mee zijn.

De auto gebracht voor een beurt. Leen auto ontvangen en smiddags weer kunnen ophalen. Zeer klantvriendelijk

Zoals altijd weer prima en snel geholpen.

Auto gebracht voor vakantiecheck bandenspanning en airco. Is weer prima verzorgd en ook nog kostenloos. Helemaal top!

Correct en klantvriendelijk

Correct en klantvriendelijk

Geweldige service bravo

Uitstekend!!

Perfecte begeleiding bij mijn aankoop gehad, met uitmuntende uitleg over alle mijn vragen. Inmiddels terug geweest met enkele kleine ongemakken die zich hadden voorgedaan bij de auto. wederom uitstekende service en deze probleempjes zijn vakkundig opgelost/verholpen. Alles, ook dingen waarvan ik dacht daarvoor moet ik gaan betalen, zijn als service/garantie gratis hersteld/aangeboden. Mijn complimenten!!

Prima.

Zoals gebruikelijk weer een goede ervaring met dit bedrijf.

Auto 4 dagen in reparatie maar problemen niet opgelost.

Voor mijn reparatie aan “fluitende” airco en kraken in stuurwiel zou mijn auto naar de dealer gebracht worden. Deze 2 problemen reeds diverse malen in Nieuwstadt gemeld. Volgens de monteurs in Nieuwstadt had het kraken te maken met smering en zou het fluiten een motorisch probleem zijn en moest de motor vd airco vervangen worden. Reparaties zouden dan ook enkele dagen kunnen duren. Nadat de reparaties “uitgevoerd” waren kreeg ik na 4 dagen de auto terug. Echter de volgende dag openbaarde zich de problemen weer. Kraken stuurwiel (heftiger zelfs) en fluitend geluid uit de airco roosters. Afgelopen dinsdag hierover contact opgenomen met Nieuwstadt. Zou terug gebeld worden. Gebeurt echter niet. Vandaag nogmaals contact opgenomen, zou weer terug gebeld worden. Gebeurt weer niet. Uiteindelijk vriendelijke Patrick gaat iets ondernemen. U kunt zich voorstellen dat ik niet tevreden ben, zeker nadat ik reeds diverse malen de problemen heb voorgelegd. Ik ben er ook van overtuigd dat bij de “dealer” totaal geen reparatie is uitgevoerd. Ben benieuwd naar uw reactie. Groetjes Dan Fox

Zeer positief en tevreden!

Prettige en open houding medewerker, op vragen over de auto en accessoires, duidelijk antwoord en hulpvaardig! Geeft een goed gevoel.

Toppie

Geweldige service

toppie

goeede afspraken goede service

zeer tevreden voor een mooie prijs goedkoper als de dealer

We zijn vriendelijk en niet opdringerger geholpen. Alles was snel geregeld. Zeer zeker aanbevolen .

Prima dealer

Alles gladjes verlopen.

Geen vertrouwen

Als eerste zijn er tijdens apk meerdere zaken gedaan dan eigenlijk afgesproken zijn. Eerst zou alleen voor goedkeuring de banden achter en remschijven vervangen worden. Ze hebben me alleen een app gestuurd toen hij klaar was. En in app vermeld dat remblokken en voorbanden ook vervangen zijn. Dus meer onkosten dan eigenlijk afgesproken waren. Daarnaast ben ik 2x terug moeten gaan daar hij steeds bandenspanning controleren aangaf. Hij gaf bij controle luchtbanden spanning aan onder de 1 bar in alle banden en 2e keer wederom. Dus het vertrouwen is ver te zoeken. Je gaat niet iemand met lege banden de weg op sturen. Wat levensgevaarlijk is. Ik hoop dat nu het probleem verholpen is nadat ik 3x daar ben geweest.

Super goede service

Had pech aan auto, na telefonisch contact was binnen half uurtje monteur ter plekke en heeft me geweldig geholpen. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

Zeer tevreden over het resultaat.

Een afspraak gemaakt voor het reinigen van de zittingen van voorste stoelen. Dezen waren om onduidelijke redenen wit uitgeslagen. Auto om 08.00 uur gebracht en weer om 16.00 uur opgehaald. Het resultaat van het reinigen was verbluffend, de zittingen waren perfect schoongemaakt. Kreeg bovendien een auto te leen, beter kon niet. Bedankt voor de zeer goede service.

positieve ervaring

ik had van de afleverbeurt toch wat meer verwacht,blijkt toch dat er nog enkrle kleine pijnpuntjes te zijn die ze hadden kunnen zien,voora” voor het geld dat de beurt kostte. voor de rest prima geregeld,vriendelijk en voorkomend en goede uitleg gekregen.

Na een aanrijding super geholpen

Een aanrijding is al vervelend. Maar op een vrijdag namiddag in België is nog veel vervelender. De kapotte auto is snel gestald, de schade en verkoop afgewikkeld en een nieuwe auto gekocht. Fijne service.

Superservice en prima teamwork!

De auto die ik graag wilde hebben is door de firma Hensgens in perfecte staat en tegen een goede prijs geleverd. Ook kreeg ik voor mijn oude auto zonder discussie het inruilbedrag dat ik voor ogen had terug. Bij aflevering werd mijn nieuwe auto als een cadeautje gepresenteerd en kreeg ik ook nog een volle tank cadeau! Hartelijk dank aan het hele team Hensgens.

Prima, zoals altijd

Auto volgens afspraak afgeleverd, leuke bijna nieuwe leenauto meegekregen. Vriendelijk geholpen. Auto dag erna volgens afspraak opgehaald. Duidelijke uitleg gekregen bij de paar aandachtspuntjes, en nog even in de showroom gesnuffeld.

Alles volgens afspraak geregeld

Correcte afspraken en nakomen hiervan.

Super garage

Fijne garage, vriendelijk, met het kopen en afhalen vd auto als prettig ervaren

Naar alle tevredenheid geholpen.

Uitstekende service.

Alles goed geregeld.

Auto was APK afgekeurd. Meteen een afspraak voor herstel kunnen maken en een leenwagen meegekregen. Na een paar uur was de auto al klaar en goedgekeurd.

Goede ontvangst en aflevering

Wat mij opviel dat het instructie boekje nog opgestuurd moet worden , en geen documentatie map is bijgeleverd omtrent garantie bepalingen en een onderhoudscard voor onderweg

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht