Correcte afhandeling

Nvt

alles volgens afspraak

Super service en alles perfect uitgevoerd

Normaal gesproken blijf ik wachten totdat de auto klaar is maar nu werd ik naar huis gebracht en weer opgehaald, is prima zo.

Klantvriendelijke service

Ik heb onlangs mijn nieuwe Ford Fiësta Titanium gekocht bij Hensgens, vestiging Maastricht. Voorafgaand en tijdens de afspraak ben ik te woord gestaan en geholpen door Niels. Zowel het telefonische als het persoonlijke contact heb ik als prettig ervaren. Niels is professioneel en correct. Hij gaf me de tijd om weloverwogen een beslissing te maken voor de aankoop van deze auto. De aflevering van de auto verliep ook conform afspraak. Ze gaven er zelfs een extra tintje aan. Want, met een rode doek over de auto werd mij mijn nieuwe auto gepresenteerd. Hoe leuk! Hensgens is voor mij een betrouwbare dealer, die ik iedereen zou aanraden! Inmiddels ben ik een aantal weken trotse bestuurder van mijn Fiësta.. en mede door de service van Hensgens voelde het ook als een Feestje (Fiësta)

Op het moment dat ze schade aan je auto maken geven ze niet thuis

Wij hadden een nieuwe auto daar gekocht bij het omzetten van het kenteken van duits naar nederlands is er schade ontstaan. wat ze vervolgens beloven te herstellen. Na dat de man in kwestie al weken ons negeerde ondanks meerdere ingeplande terug bel afspraken van hun kant! Ze zouden er op terug komen wanneer door de vakantie periode. Je raad het al ze reageren niet meer op berichten.

Vriendelijkheid en correctheid.

Alles was prima voorbereid. We kwamen onze nieuwe Toyota C-hr ophalen. Jammer dat het instructieboekje er niet bij was. Maar ik krijg bericht zodra dat binnen is.

Top ervaring

Van het eerste telefonische contact tot aan het ophalen van de auto top ervaring!

Altijd beter om te doen.

Ter voorbereiding op een lange en verre reis met caravan is het altijd aan te raden even een korte check te doen. Snel afspraak gemaakt en weer snel weg. Geeft altijd een veiliger gevoel. En nog gratis ook.

Super service.

Deze garage is gewoon top, klantvriendelijk, service uitstekend. Ook al hebben ze het nog zo druk, je bent altijd welkom. Zou geen andere garage meer willen.

De service is heel goed

Heb mijn auto weer zijn jaarlijkse beurt laten geven.en alles is perfect uitgevoerd. Ben bij het onderhoudsplan mobiliteitservice.prima

Uitstekende servive

Ik kom sinds 3 jaar bij auto Hensgens Nieuwstad, ben heel tevreden over de aankoop en afhandeling en het onderhouden en service, alsmede de vriendelijkheid en uitleg van receptie werkplaats

Alles was perfect!

We hebben geen klachten,alles was goed

Snel en deskundig

Vandaag een trekhaak laten plaatsen. De prijs was vooraf bekend. Afspraak maken ging gemakkelijk. toen het gereed was keurig gebeld. Kortom helemaal tevreden.

Uistekende hulp

Vakkundige hulp en leuke en vakkundige personen

Top service.

Geen probleem kunnen altijd komen als er iets is. Worden meteen geholpen.

Na aankoop van onze auto, was er iets niet in orde dit is door Hensgens heel snel opgepakt en netjes opgelost. We zijn super blij met onze auto

Gewoon goed

Prima en duidelijkheid over de vragen.

Perfecte service verleend

Geen afspraak, en toch super snel geholpen. Super!

Duidelijke afspraak, correcte afhandeling.!!

Duidelijke afspraak, correcte afhandeling !!!

Goede service!

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Heel tevreden

Zie vorige revieuw

Uitgebreid en goed duidelijk. Top

Klantvriendelijk en met een goed gevoel geholpen.

Tevreden

Professioneel, helder en vriendelijk

fijne mensen, goede afhandeling, mooie auto

ik heb hier mijn kia picanto gekocht, occassion met zeer weinig kilometers. Ik werd ontvangen als een echte gast, kon terecht met al mijn vragen en dankzij de bovag een jaar garantie. Dat voelt goed, zeker nu de auto's zo mega duur zijn. Fijn dat ook nieuwe medewerkers de kans krijgen om het allemaal te leren. Ik ben tevreden!

Geweldige service en vriendelijk personeel. Niet te vergeten die ophaal en thuisbreng service. Ben al vele jaren klant bij dit prachtige garage

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht