Netjes geholpen

Over het algemeen tevreden. Netjes gebeld toen er meer kosten aan kwamen. Jammer alleen dat degene aan de balie je geen idee kan geven wat je aan kosten maakt voor een service beurt. Ook was het even schrikken toen mijn auto niet goed wilde starten bij de eerste rit die ik wilde maken na de service beurt.

Meedenken met de klant. Grote betrokkenheid.

Zoals altijd weer snel en vriendelijk geholpen!

Geweldige service

Correcte behandeling door personeel en top controles bij auto onderhoud.

prima en goed geholpen

trekhaak geplaatst en prima geholpen.

Prima, aanrader.

Hele proces vanaf inruil tot en met aankoop nieuwe auto verliep erg prettig en relaxed. Ben erg tevreden hoe alles is afgehandeld.

Maken tijd voor je, en luisteren naar je wensen

Alles volgens afspraak perfect verlopen.

Zie hierboven. Meer valt er niet te melden.

Vriendelijke vakkundige benadering

Vriendelijke ontvangst rustige niet opdringerige vakkundige uitleg super familiebedrijf

zeer tevreden

Vriendelijk personeel.

Correct

Zoals ik al schreef correct

Altijd correcte services

Oke

Niet denderend!!!

Kan niks zeggen over de montage Heb me aangemeld via trekhaak.nl, doorverwezen naar Hensgens. Auto afgeleverd, gebeld auto is klaar. Geen uitleg niks zelfs niet laten zien hoe het werkt helemaal niks. Zeg nu zelf hoe vindt jij dit???? grt Paul

Prima zorg voor de auto.

Bij de Apk wordt er ook de vloeistoffen en bandenspanning nagekeken. Top.

Heel erg tevreden

Gisteren had ik de Mazda CX30 gehaald. Carlo had tot in de puntjes uitgelegd en begeleid. Top. Auto Hensgens. Bedankt voor de service. Louis

Klantvriendelijk, gelijk geholpen

Ik ben zeer tevreden over het personeel van de garage en ook tot op heden hun werkzaamheden aan mijn auto

heel tevreden

Ik ben 100 % tevreden.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Grote beurt auto en APK keuring. Tijdens de beurt lekkere koffie gehad en rondje gelopen in de mooie showroom. Staan mooie auto tussen. Zeer klantvriendelijk medewerkers. Hensgens bedankt

correct

Wat betreft de afspraak alles prima geregeld

Alles precies volgens de afspraak, kunnen wachten met een kopje koffie en een stuk vlaai.

Vakkundige persoonlijke hulp

Altijd goede hulp

Wordt altijd zeer professioneel geholpen

Wordt altijd zeer professioneel geholpen.

Wordt altijd snel en goed geholpen

Correct - vriendelijk -eerlijk

Mijn contact met de afd. balie/werkplaats, ondervind ik al jarenlang als Correct - vriendelijk en eerlijk.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht