Uitmuntend

In contact respectvol, luisterend, goede en nieuwe adviezen gekregen in verband met ophaalservice tijdens grote beurt auto. Auto plan en afrekening uitstekend. In een woord: uitstekend !

Positief

Afspraken perfect geregeld

Prima bedrijf.

Zoals altijd, prima geholpen!

Fijn geholpen

Eerder daar geweest. Telkens heel goed geholpen

Kan nog geen pluim geven

Gebeld voor een probleem met mijn Kia. Heb zelf meer dan een uur later moeten terug bellen dat ik het euvel zelf heb verholpen.

Uitstekende service

Niet alleen een prima afhandeling van de onderhouds- en APK-beurten van de twee auto's. Er werd zelfs opgemerkt dat een opgedragen servicebeurt niet eens nodig was. Kijk, dat is meedenken met je klanten. Super hoor. Bedankt Patrick en Dion.

Gewoon een heel fijne ervaring.

Als volkomen leek werd ik goed geïnformeerd over de keuzemogelijkheden. Ook de afhandeling van de verkoop verliep op een prettige en ontspannen wijze.

zeer slecht

kom al heel wat jaren en altijd goed geholpen en ook meedenkend en goed advies. maar dit laatste bezoek was ook het laatste . auto was afgekeurd was geen tijd voor reperatie. andere garage heeft de reparatie uitgevoerd maar ook de herkeuring bij Hensgens was geen tijd voor.

goede service

bij aankomst wachten ze je al bijna op, de koffie en evt vlaai staat klaar. er wordt duidelijk gecommuniceerd wat ze gedaan hebben met een uitdraai en een eventueel advies en vooral ze zijn altijd even vriendelijk

Goed geholpen

Lampje netjes vervangen zoals afgesproken

Ben zeer tevreden over de garage Hensgens

uitstekende service

Uitstekende service.

Correcte afhandeling

Nvt

alles volgens afspraak

Super service en alles perfect uitgevoerd

Normaal gesproken blijf ik wachten totdat de auto klaar is maar nu werd ik naar huis gebracht en weer opgehaald, is prima zo.

Klantvriendelijke service

Ik heb onlangs mijn nieuwe Ford Fiësta Titanium gekocht bij Hensgens, vestiging Maastricht. Voorafgaand en tijdens de afspraak ben ik te woord gestaan en geholpen door Niels. Zowel het telefonische als het persoonlijke contact heb ik als prettig ervaren. Niels is professioneel en correct. Hij gaf me de tijd om weloverwogen een beslissing te maken voor de aankoop van deze auto. De aflevering van de auto verliep ook conform afspraak. Ze gaven er zelfs een extra tintje aan. Want, met een rode doek over de auto werd mij mijn nieuwe auto gepresenteerd. Hoe leuk! Hensgens is voor mij een betrouwbare dealer, die ik iedereen zou aanraden! Inmiddels ben ik een aantal weken trotse bestuurder van mijn Fiësta.. en mede door de service van Hensgens voelde het ook als een Feestje (Fiësta)

Op het moment dat ze schade aan je auto maken geven ze niet thuis

Wij hadden een nieuwe auto daar gekocht bij het omzetten van het kenteken van duits naar nederlands is er schade ontstaan. wat ze vervolgens beloven te herstellen. Na dat de man in kwestie al weken ons negeerde ondanks meerdere ingeplande terug bel afspraken van hun kant! Ze zouden er op terug komen wanneer door de vakantie periode. Je raad het al ze reageren niet meer op berichten.

Vriendelijkheid en correctheid.

Alles was prima voorbereid. We kwamen onze nieuwe Toyota C-hr ophalen. Jammer dat het instructieboekje er niet bij was. Maar ik krijg bericht zodra dat binnen is.

Top ervaring

Van het eerste telefonische contact tot aan het ophalen van de auto top ervaring!

Altijd beter om te doen.

Ter voorbereiding op een lange en verre reis met caravan is het altijd aan te raden even een korte check te doen. Snel afspraak gemaakt en weer snel weg. Geeft altijd een veiliger gevoel. En nog gratis ook.

Super service.

Deze garage is gewoon top, klantvriendelijk, service uitstekend. Ook al hebben ze het nog zo druk, je bent altijd welkom. Zou geen andere garage meer willen.

De service is heel goed

Heb mijn auto weer zijn jaarlijkse beurt laten geven.en alles is perfect uitgevoerd. Ben bij het onderhoudsplan mobiliteitservice.prima

Uitstekende servive

Ik kom sinds 3 jaar bij auto Hensgens Nieuwstad, ben heel tevreden over de aankoop en afhandeling en het onderhouden en service, alsmede de vriendelijkheid en uitleg van receptie werkplaats

Alles was perfect!

We hebben geen klachten,alles was goed

Snel en deskundig

Vandaag een trekhaak laten plaatsen. De prijs was vooraf bekend. Afspraak maken ging gemakkelijk. toen het gereed was keurig gebeld. Kortom helemaal tevreden.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht