klant onvriendelijk

Auto gebracht via onderhoudsplan..kreeg eerst een lijstje te zien met aantal punten waarvan zij vonden dat ze dat moesten doen gezien de leeftijd vd auto (2021)...uitlijnen €100..airco €199..ruitenwissers vervangen.. remvloeistof wissel van vorig jaar al gedaan was (om de 2 jaar/30.000 km). Aantal punten doorgegeven via mail om na te kijken in de auto, geen antwoord op mails en kreeg erna te horen dat ik niet de enigste klant was en ze zouden mailen wanneer dat hun uitkwam. Ik kreeg meldingen dat deur/motorkap/raam open was dus neem ik aan dat ze ermee bezig waren maar ik kreeg geen melding van het zonnedak (punt wat ik had gemaild om te checken) vervolgens bij ophalen auto naar gevraagd of ze wat konden zien bij het zonnedak en nee konden niks vinden hadden wat los gemaakt enz. Maar het dak is nooit open geweest.! En de daarop volgende mails werd ik er op aangesproken dat de toon waarop ik mailde hun niet beviel tot 2 keer toe. Het is wijzen met de vinger maar het onderhoudsplan is een aanfluiting je moet altijd wel iets betalen hè Patrick?

Perfecte service

Nvt

Overtuigend

Door Luc overtuigd om voor een nieuwe Corolla Cross te gaan. Na enige aarzeling onzerzijds, toch over de streep getrokken. Na 4 maanden de auto ontvangen. Prachtige auto, die exclusief gemaakt werd door enige aanpassingen, zoals zwart gewrapt dak en rood gespoten remklauwen. Prachtige auto geworden, die rijdt zoals hij eruit ziet. Fijne persoonlijke benadering door personeel, waarbij ik wel wil opmerken dat er soms onduidelijkheid is wat de prijzen van geboden services zijn en er nog onverwachte dingen bijkomen, zoals beveiliging ivm. met verzekering. Daarom 4 sterren en geen 5.

De distributieriem moest hoognodig vervangen worden. Dit hebben ze gedaan. Verder nog een grote beurt gehad. Wij kunnen er weer even tegen aan. Volgens mij was de prijs best redelijk. Zeker omdat we ook gebruik maken van het maandelijkse abonnement.

Oke

Ik kocht een 2e hands auto en ruilde mijn auto in. Bij de testrit viel ons op dat er een hondengeur van de hond van de vorige eigenaar te ruiken was . Er zou extra aandacht aan worden besteed. Toen we de auto opgehaald hadden en we wegreden merkten we na een aantal kilometers dat de geur er nog steeds was. Thuis de auto gecheckt er nog heel veel hondenharen verwijderd. Bovendien was de tank bijna leeg. We konden nog 100 km rijden. Meteen de dag erna een appje gestuurd maar ook 3 dagen later geen reactie gekregen Jammer dit

Betrouwbaarheid

Afspraak wordt altijd nagekomen.Duidelijk als er iets aan gedaan wordt

Correct uitgevoerd. Prima service.

Al meer dan 15 jaar een tevreden klant!!

Toppie

Gewoon perfect gepland ,uitgevoerd en duidelijk geadviseerd wat er gedaan moest worden bij deze beurt....ook aan dingen gedacht waar ik niet bij stil stond.....met prijs vooraf. Toppie Patrick en team

Te vrede

Klantvriendelijke en vakkundig

Ik ben erg tevreden over de reparatie van mijn auto bij deze dealer. Het personeel was vriendelijk en deskundig, en de klus was snel geklaard.

Niet oke

Komen hun voorschriften niet na. Auto al twee keer voor onderhoud gebracht. Maar geen leen Auto gekregen terwijl dit wel in het contract staat. En altijd iets vinden om bij te betalen. Heb contact opgezegd. Houd niet zo veel in zo als ze het verkopen.

goed geholpen

Klantvriendelijk. Door iedereen aan te bevelen.

Zeer fijn, klantvriendelijk bedrijf

We kregen eerst zelfstandig de ruimte om het aanbod te bekijken. Daarna met hulp specifieke keuze gemaakt. Verkooer (Luc) had verstand van zaken, ook al was hij nog pril in de verkoop. Legde alles goed uit en wist ook wat betreft extra's waar hij over sprak.

Fijne service met vervang auto maar hoge kosten.

Hoewel ik enigszins schrok van de hoge kosten die je toch nog moest betalen. Ondanks dat je alle verzekeringen bij hun afsluit en betaald. En dan ook nog 15 cent per gereden kilometer van de vervangauto. Ik snap dat de benzine fors duurder is geworden. Maar met wat meer service was toch wat fijner. Bijv: de eerste 50km zijn gratis daarna een heffing van 15cent per km. De auto was snel klaar een groot pluspunt. Indien ik een andere auto aanschaf zal ik nooit meer al die verzekeringen/ service erbij kopen.

Baliepersoneel niet zo klantvriendelijk.

Vanaf deze maand is er blijkbaar een nieuwe regel dat auto's die geleend worden betaald moeten worden. Op zich geen enkel probleem. Maar om dat onaangekondigd te doen en dan mensen aanspreken met dat zijn de regels en zo gaat het gebeuren is geen manier van doen. Beetje coulance de eerste keer zou wel mogen of mensen op tijd informeren. Ook het opdringen van een onderhoudscontract hierbij is niet netjes. M.b.t. communicatie in het algemeen: Hierin is Hensgens nooit sterk geweest.

Ik wordt altijd heel correct geholpen

Ben zeer te vrede

Ik zeer te vrede een goede service en een goede afhandeling

Friendly staff and smooth process

I had a very positive experience with Hensgens Maastricht when purchasing my first car in the Netherlands. The entire process went smoothly, and the staff were welcoming and professional throughout. A special thanks to Niels van Neer, who was exceptionally helpful. He took the time to explain every step clearly, which made the process much easier to understand. Overall, a great experience with friendly and supportive service. I would definitely recommend Hensgens Maastricht.

Zo als alltijd goede snelle service

Mooie nieuwe Qashqai opgehaald

Prima service met inruilen oude en ophalen nieuwe auto

Prima en correct geholpen

1e onderhoudsbeurt van onze Renault Captur 2019. Correct, vakkundig en zeer vriendelijk behandeld....

Goede Service

Tot nu toe is mijn probleem goed opgelost

Goed geholpen

Waren op zoek naar Toyota Chr van ongeveer jaar oud ,daar deze niet op voorraad was is Arber Morina op zoek gegaan en met succes er een gevonden. Verder prima communicatie en heel goed afgehandeld

Vriendelijk personeel

Komen sfspraken na