Snel vriendelijk klantgericht

Tevreden

Zoals altijd uitstekend

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en klantgericht.

Zoals reeds vele jaren, steeds prima

Geachte medewerkers Auto Hensgens Zoals vermeld hebben wij uw werkplaats bezocht voor een winterinspectie en bandenwisseling zomer naar winter. We zijn reeds jaren trouwe klant van onze garage in Maastricht zelfs reeds vooraf aan de start van uw vestiging in Maastricht. Er is in al die jaren steeds een grote waardering voor uw medewerkers en uw service. Er zijn geen klachten of opmerkingen. We vragen enkel een verhelderend antwoord op onderstaande vraagstelling. U bent “onze garage” waar we onze auto graag met goed vertrouwen in uw handen geven. We willen u twee vraagstellingen voorleggen waarop op zeker een antwoord kunt geven. Met begrip dat alles duurder wordt en kosten moeten worden doorberekend heb ik de voorjaarsnota mei 2023 vergeleken met de najaarsnota november 2023 t.a.v. de bandenwisseling. Hierbij werd geconstateerd dat deze pitstop met 30% was gestegen t.o.v. de zomerwisseling. Is het uurtarief zodanig gestegen ? We nemen reeds jaren deel aan het auto onderhoudsplan, waarvoor we maandelijks een bedrag betaalbaar stellen. Hiermee kunnen we de kosten van onderhoud verdelen, en zijn we verzekerd van een goede staat en veiligheid van onze auto door een zomer en wintercheck. We vinden dit een goede regeling en willen onze deelname en betaling voortzetten. Door u wordt naast het autoplan abonnement jaarlijks een gratis wintercheck aangeboden. Mijn vraag is, is er verschil in werkzaamheden tussen de (betaalde) autoplan abonnement wintercheck en uw jaarlijks gratis wintercheck aanbod ? We zien uw reactie graag tegenmoet Met vriendelijke groet Fam. Wachelder, Landgraaf klantnr. 012428

perfecte service

goede uitleg over alles wat gedaan is en wat komen gaat.

Goed en snel geholpen

uitstekend

Mijn ervaring is al jaren perfekt.!!!!! Al 4 auto,s bij jullie gekocht tot grote tevredenheid.!!!

Top service. Snel en vakkundig geholpen

Het is voor mij iedere keer opnieuw mooi om te zien dat de medewerkers van Hensgens, in het bijzonder Ron Prickaertz, er alles aan doen om een klant tevreden te stellen.

Nog steeds goed

Organiseren leuke dingen voor hun klanten zoals een gratis wintercheck van je auto. Prima garage die hun afspraken nakomen en geen onzin verkopen.

Zeer tevreden!!!!!

Snelle en goede service!!

Jarenlange uitmuntende service

Al meer dan 20 jaar een goed gevoel en een prima service bij deze garage

Prima geholpen

De auto voor een beurt en een recall gebracht. Er stond andere auto klaar. Alles weer prima in orde. Makkelijk het onderhoudsplan., Prima zo..

Komen afspraken na.

Bandenwissel

Vorig jaar waren de kosten van bandenwissel rond de €35,— , nu €59,—. Ik overweeg een andere garage.

Ik kwam met de auto rond 16.45 bij garage de garage in Maastricht vanwege het feit dat er voor de tweede keer het sensorlampje van de bandenspanning ging branden. Bij controle door Ron bleek dat er een spijker in het rechterachterwiel zat, dit was de oorzaak dat de band langzaam leeg liep. Ondanks dat de werkplaats bijna ging sluiten werd de band toch nog vakkundig gerepareerd door Ron. Chapeau!

Uitstekende service!!

Niets aan toe tevoegen!

Al bijna 40 jaar mijn autobedrijf. Dat zegt genoeg

Samen investeren in een goede relatie

Tevreden

Normaal smorgen brengen dan kreeg ik een wagen mee en smiddag kon ik hem weer ophalen jammer maar voor de rest dik tevreden

Duidelijke communicatie, onderhoudscontract werkt goed. Auto verlopig weer in orde. Vriendelijk personeel.

Prettig en klantvriendelijk

Patrick is klantgericht en altijd aanspreekbaar

Alles volgens afspraak. Vriendelijk ontvangen aan balie,alles lag al gereed even sleutel inleveren en aan de slag. Tijdens het wachten kon ik nog gebruik maken van koffie en vla. Van begin tot einde perfect. Voor mij mogen die sterren er komen

Perfect volgens afspraak

Onderhoud weer gebeurt zoals afgesproken, alles perfect en volgens afspraak uitgevoerd. Zo hoort het te gaan

Ik word altijd naar tevredenheid geholpen

Ik zou het fijn vinden als er een forse prijsstijging plaatsvindt dat dit wordt gecommuniceerd, de bandenwissel was in het voorjaar nog 40,00 en dit keer 59,00 dat vind ik een fors verschil en het was fijn geweest als ik dat op voorhand had geweten

Bijna perfect

Had graag de auto gewassen als deel van het service pakket.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht