Goed geholpen

Zoals altijd uitstekende service bij Hensgens Nieuwstad

Via het Hensgens mobiliteitsplan altijd het onderhoud vakkundig laten uitvoeren. Er staat steeds een vervangend voertuig klaar en de service is uitstekend.

Niet best

Als je een auto bij Hensgens nieuwstad koopt geven ze jou het gevoel dat je een fantastische klant bent. Maar je moet niet later komen zeuren als je problemen hebt met jou aankoop

Goede serviceverlening en vriendelijke medewerkers.

Goede serviceverlening, vriendelijke mensen. De auto was op tijd klaar, top!!

Zeer goede service

Met het autoplan zijn ze meteen bereid om je te helpen

Goede snelle service

Goede snelle klantvriendelijke service

zeer tevreden

vriendelijk personeel.

Meer als tevreden

Netjes super snel naar wens geholpen.

Fijne service bij aankoop auto

Hele vriendelijke en behulpzame verkopers, die echt de tijd voor je nemen.

super

wat een goeie service,gehaald en gebracht. ook de beurt altijd goed afgeleverd.

Netjes en alles volgens afspraak

Voor Apk-keuring en onderhoudsbeurt voor de eerste keer bij Hensgens geweest. Positieve ervaring qua ontvangst, uitvoering van werkzaamheden. Fijn, dat er wegbreng- en ophaalservice is!

Super service

Ben zeer tevreden over de garage Hensgens...

Professioneel en toch vriendelijk

Professioneel

Vriendelijke, deskundige hulp

Prettig en ontspannen

Prima service, vriendelijk personeel.

Prima service, vriendelijk personeel.

Goede en snelle service

Auto op afgesproken tijd klaar en goede leen auto gehad

voor de rest ben ik tevreden met de service

maandag 20 november, auto suzuki gebracht ivm motorstoring lampje brande. nagekeken massa aansluiting van accu naar carrosserie schoongemaakt, motorstoring lampje uitgezet en proefgereden. rekening van 277,77 wat ik heel erg veel vind, zeker als AOWer, ik voel mij dan ook een beetje bedonderd! Hoogachtend A.Hof

Heel prettig contact

We hebben een auto gekocht en met alle verkoopmedewerkers contact gehad. Een bijzonder prettige ervaring. Er is persoonlijke aandacht en wordt goed gelet op details. Goeie uitleg bij geboden mogelijkheden en korte lijnen bij vragen. Van het afhalen van de auto werd een feestje gemaakt. Wij genieten van onze mooie auto en zijn heel tevreden over de geboden service.

Geweldige service

Ze zijn er altijd als ze nodig zijn. Vakkundig, flexibel en behulpzaam

teverden

Kan nog niet zeggen of de Mazda CX5 ons gaat bevallen gezien wij hem pas een week hebben voorheen hadden wij een Honda Accord.

Uitstekend, en het doel Toon Hermans huis, klasse!

Prima Service!!

Winteractie. Prima service en als extra: ontvangst met soep, koffie en gebak tijdens het wachten in een voor de gelegenheid in de showroom ingerichte gezellige ruimte.! Een zeer bruikbaar presentje achteraf als ‘toetje’. Kan weer met een gerustgesteld hart de winter in.

Gewoon heel goed

Wij kwamen voor de wintercheck en werden goed ontvangen. Moesten even wachten en kregen soep en koffie met een versnapering aangeboden. Heel bijzonder!

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Auto gebracht voor beurt en APK. Een mooie leenauto meegekregen. Geen niet afgesproken kosten bijgekomen. Klein presentje gekregen en een gekocht onderdeel niet hoeven af te rekenen. Vriendelijk behandeld dus al met al 5 sterren

Snel vriendelijk klantgericht

Bergerstraat 11