perfect behandeld

alles volgens afspraak afgehandeld

sfeer en beleving.

Van inruiling tot aankoop goede begeleiding. Gaan eventueel voor je op zoek naar de juiste auto voor je. Bij ons ook gedaan. Top.

Zeer goede service

Tijdens een kopje koffie en een stukje vlaai, werden mijn winterbanden netjes verwisseld voor de zomerbanden uit de opslag.

Zeer klantvriendelijk!

29 maart 2024 mijn auto ingeruild voor een nieuwere occasion. Goede informatie vooraf ontvangen adhv mijn wensen. Er werd goed met ons meegedacht, ze zijn klantvriendelijk en servicegericht. Ze hebben mij ook als nieuwe klant voor het onderhoud binnen.

Vriendelijke verkopers

Mooie auto gekocht. Toyota corolla cross. Gelukkig op voorraad. Vriendelijke verkoper Niels. (Ook Luuk) Goede uitleg. Neemt alle tijd voor je. En nu hopen op veel veilige kilometers.

Duurt een bandenwissel overal een uur ?

Voor de bandenwissel bij Hensgens heb ik online een afspraak gemaakt voor 8 uur in de ochtend op een maandag. Ik was ruim op tijd aanwezig. Om 9.05 mocht ik afrekenen. Duurt een bandenwissel altijd zo lang ?

Zeer tevreden over onze Nissan Juke en de garage

Wij hebben vorige week onze auto opgehaald. Zijn zeer tevreden. De verkoper ( Luc ) heeft ons goed geadviseerd. Hij was zeer attent en behulpzaam!! Ook met de inruil heeft hij ons heel goed geholpen. Al met al raden wij deze garage aan.

Zeer prettig geregeld onderhoudscontract.

Ik heb een onderhoudscontract met Hensgens Mobiliteitsgroep, waarbij alle onderhoudsbeurten prettig geregeld zijn. Ik krijg tijdig een melding als de auto aan een onderhoudsbeurt toe is. Verder wordt er contact opgenomen als er iets is gedaan moet worden dat apart betaald moet worden, inclusief de extra kosten. De beslissing of je dit wil bepaal jezelf. Voor mezelf vind ik als het de veiligheid ten goede komt + levensduur dan doe ik dat. Verder geef ik aan de planning door dat ik een leenauto ter beschikking wil. Gewoon perfect.

Als altijd heel tevreden, dank, JR.

Dank, maar weer.

Profesioneel

Vriendelijke ontvangst. Zeer duidelijke uitleg na keuring en onderhoud. Ga zo door!

Afspraken nagekomen zoals afgesproken

Afspraken zijn netjes nagekomen, tevens heeft men telefonisch contact opgenomen alvorens men onderdelen heeft vervangen. Leenauto (Dacia Spring) voor mij een maatje te klein

Onder het genot van een kopje koffie kreeg mijn auto een zomercheck en tevens werden de banden verwisseld wat professioneel is afgehandeld.

Professioneel en vriendelijk.

Was weer een positieve ervaring bij Hensgens Mobiliteitsgroep!

Kwaliteit

Perfecte service

Super goede service.

Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Slechte communicatie

Had een digitale afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt en apk en aangegeven dat ik erop zou wachten.Bij aankomst zou ik niet kunnen wachten en werd er een fiets of Electrische scooter aangeboden . Ze vertelde eerst dat ze me gebeld hadden , en toen werd er gezegd dat er contact met me was opgenomen.ik heb toen hun mailtje laten lezen dat mijn afspraak goed gekeurd was en verder niets. Na overleg kon ik toch wachten maar het kon wel 2 tot 2,5 uur duren . In de tussentijd werd de auto afgekeurd omdat de veiligheidsriem achter stuk was ( hetgeen al drie jaar het geval was) en werd verteld wat de kosten zouden bedragen.na 3,5 uur was de auto klaar en werd verteld dat er contact met me word opgenomen wanneer de riem wordt teruggeplaatst? Dat is nu 6 dagen geleden maar heb nog niets gehoord

Prijsverhoging

de Prijsverhoging voor het wisselen van de wielen is gewoon schandalig.

Alles snel en goed geregeld.

Goede service, persoonlijke aandacht: paar zaken zoals bandenspanning goed uitgelegd.

Inmiddels 8 jaar zeer tevreden over mijn auto onderhoud

Bovendien vriendelijke en beleefde mensen in de zaak die deskundig zijn in de uitvoering van hun beroep. Voor mij een duidelijke aanbeveling, ga zo door.

Altijd betrouwbaar en fatsoenlijk

Altijd betrouwbaar en fatsoenlijk

Van A tot Z perfect

Het ging om het aanbrengen van een trekhaak, de planning was goed enkele dagen van te voren een reminder, prima leenauto goede uitleg alles verliep vlekkeloos.

Goed werk geleverd

Afspraak mooi dubbel kunnen maken nl nieuwe achterruit en grote beurt. Nu maar een keer rijden. Vriendelijke dame aan de receptie en behulpzaam.

Goede service, Top verkoper.

Netjes geholpen, afspraken correct nagekomen.

Top service

Door omstandigheden Kon ik niet zelf naar de garage komen. Monteur heeft de auto opgehaald. Beurt, Apk en Update gedaan en netjes terug gebracht. Top !

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht